Prebitje metrske stene

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.860
395
83
Citat:
Uporabnik Cash pravi:
Najslabše predloge da imam? WTF???? A si si prebral komentarje od: Numya (on bi štemal),l:

Daj najdi kje sem jaz rekel, da naj človek štema no.

Cash

Guru
19. avg 2007
8.073
987
113
Dobro, ajde, se ti opravičujem. Sem spregledal
cool-1.gif

kalbo

Guru
7. okt 2013
19.009
9.536
113
Citat:
Uporabnik Cash pravi:
Sem delal že veliko z orodji, sklepam pa, glede vaših komentarjev, da ste "metro" in vidite ob vsaki prepreki ---> se ne da in pika. In, ja, tudi v kamen sem že vrtal in štemal....40st.C, pa lilo je z mene, samo zvrtali in poštemali pa smo.

Vse se da če se hoče, tud z švicarskim nožkom čez metrski zid. Vprašanje pa je, če se splača. Tip bi navaril podaljšek na krono in šel s fi60 krono, ki je namenjena vrtanju za vtičnice vrtat metski zid, s tem da bi moral luknjo pucat na pet centimetrov. Dobra krona, diamantna, s katero maš kar težave zavrtat v polno opeko luknjo globine 6cm stane pa vsaj četrtino zlatarskega zneska, da je dobra za enga štromarja. S tem, da v beton gre še težje, da o kamnu ne govorim. Taka krona stane 100 EURIČEV, smo že na pol zlatarskega.

Moj nasvet, plačaj zlatarju, s tem, da malo pohandlaj ceno, pa boš za 150 EUR skozi, pa nisem noben metro in naredim vse sam, tega pa zagotovo nebi šel delat, ker na glavo pa še nisem padel zaenkrat. Vsem pametnjakovičem, ki bi pa to s svedrom in vaservago, pa z majzljem se lohk pa sam nasmehnem.

Matko

pohodnik
18. jul 2007
5.636
727
113
KSZ
Vsekakor nas zanima rezultat in še kakšna fotodokumentacija,
da ne bo na koncu ~50 let stari beton, kjer je šel cement samo malo mimo.
wink-1.gif

digg

Pripravnik
10. okt 2008
316
0
16
Hja, nič ne bo veselja...
Po posvetu z cevarjem bo le ta sam zvrtal luknjo 35 in boma dala not cev samo 30. Bo itak umivalnik zasilne namembe. Upam da bo šlo...
Ne morem verjet kaka debata se je razvila...

digg

Pripravnik
10. okt 2008
316
0
16
Citat:
Uporabnik Mato pravi:
Citat:
Uporabnik digg pravi:
prvi korak nabava krone že storjen,

In kaj boš sedaj s tem?

tebi podaril
cool-1.gif

Sicer pa v bajti je treba še ogromno postoriti, tako da nič bat, bo prišla prav...
Vseeno hvala za nasvete.

Mato

Majstr
3. okt 2007
2.093
406
83
Malo sem špikal, ker se mi dozdeva, da se je zgodilo tole:
Ti si probal vrtat s to krono in ko si se veliko mučil, naredil skoraj nič in uničil krono, si ...
Da bi po vložku, ki si ga imel, sedaj najemal še "zlatarje", je za tebe sedaj NO-GO.
Zato sta pač s vodovodarjem sprejela kompromis in bosta naredila 30 luknjo (če?)
Na forumu pa to ne boš pisal, ker se bo 20 forumašev naslajalo nad tvojo neumnostjo.
Po SDS-ovsko, če tole še 20-krat objavim, bo čista resnica.

jurga

Fizikalc
5. mar 2010
1.750
50
48
podravska
Citat:
Uporabnik Mato pravi:
Malo sem špikal, ker se mi dozdeva, da se je zgodilo tole:
Ti si probal vrtat s to krono in ko si se veliko mučil, naredil skoraj nič in uničil krono, si ...
Da bi po vložku, ki si ga imel, sedaj najemal še "zlatarje", je za tebe sedaj NO-GO.
Zato sta pač s vodovodarjem sprejela kompromis in bosta naredila 30 luknjo (če?)
Na forumu pa to ne boš pisal, ker se bo 20 forumašev naslajalo nad tvojo neumnostjo.
Po SDS-ovsko, če tole še 20-krat objavim, bo čista resnica.

tak ti bom rekel!

Verjetno jima je uspelo zvrtati luknjo , ker z iskusenj vem da gre narediti luknjo do fi 65 z sds svedrom in pol not dat cev fi 40
za tisti en umivalnik zadosti, je pa kar jeb delat tako luknjo pa se plac moras imeti zunaj

pozdrav.gif

brunobruno

Fizikalc
3. feb 2012
2.146
50
48
Da si ded nima tukaj nobene veze. Da kupiš svedre in mašino za sds max (za ketere dobiš svedre večjega premera), ali pa celo krone. ni smotrno, te finančno ne pride ceneje čisto nič.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.