Praske sanacija

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
če pobič ferarije pa take drgne, bo tudi en alter wagen zrihtal;) se mi zdi, da ima kr normalne cene.
https://www.facebook.com/avtokozmetikamp?fref=ts

za praske odstranjevat sem bil presenečen nad nekim lidl/hofer kit-om. Okol kljuke in nakladalni rob zadnjega odbijača sem zrihtal skor brez truda. Prask ni blo več, površina je pa bila občutno bolj gladka kot na ne spoliranih mestih. Cele havbe si pa s tem ne bi upal.

Hondi

Majstr
18. avg 2007
3.595
480
83
to nisem pa nikoli razumel, kaj ima zveze znamka/cena avta s poliranjem
sam sem poliral avte od 1000€ do 150.000€

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
No ja lahko bi malo sklepal.

Da na frišno odpreš firmo, ti noben ne bo kar tako pripeljal Ferrarija poštimat, bo šel raje direkt k zankoču, tudi če bo dal dvojno ceno.

Za te vrednosti moraš met tudi zavarvano delavnico, poznam kleparja, ki je mel BMW motor za 10k€ notr od stranke pa je zgorela delavnica, pri kakem 150k€ avtu bi blo pa dost, da mu polirka pade/zdrsne za veliko slabe volje.

Pa pri poliranju se da imet tudi pristop pravi, eden lahko nese 1x več laka, kot drugi, ki si bi vzel več časa ali pa bolj obvlada.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Citat:
Uporabnik Hondi pravi:
to nisem pa nikoli razumel, kaj ima zveze znamka/cena avta s poliranjem

pač predsodek ljudi, da če nekdo drgne ferarije, da je vrjetno dost dražji, kot nekdo, ki drgne ves pleh.
sej tudi prvi drgne ves pleh, samo raje se pohvali z "rdečim" konjičkom:)

Ledenko

Guru
18. jul 2011
2.572
940
113
Malecky, očitno veš premalo, da take blesarije pišeš....

S poliranjem oz. nasploh komplet čiščenjem se ukvarja dlje, kot ima registrirano firmo.
In glede na kvaliteto, ki jo stranka dobi pri njemu, ima smešno nizko ceno storitev.

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Ma daj če ne znaš brat, potem se vzdrži komentarja ali pa 3x preber.

Nič nisem pisal o dotičnem polirmajstru, sploh ga ne poznam. Iz lastnih izkušenj poznam poliglob, top finiš in zankoča.

Ledenko

Guru
18. jul 2011
2.572
940
113
Na koga se pa potem tole nanaša?
Citat:
Uporabnik Malecky pravi:
No ja lahko bi malo sklepal.

Da na frišno odpreš firmo, ti noben ne bo kar tako pripeljal Ferrarija poštimat, bo šel raje direkt k zankoču, tudi če bo dal dvojno ceno.

Aja, verjetno si čist slučajno omenil frišno odprta firma in ferrari.
bonk.gif

Nazadnje urejeno:

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Jao no, še kar plezaš.
bonk.gif

Odgovoril sem Hondiju, kot ti tudi lepo PIŠE, on je povsem na splošno "spraševal" in jaz sem mu odgovoril, kako slikca Ferrarija bolj pomaga pri pričevanju podobnik dobro stoječih strank in še enkrat ti napišem bebec samo zate...NISEM komentiral tega linkanega polirmajstra ker ga NE poznam in takih ne bi ne hvalil in ne kritiziral na forumu. Verjamem pa da maš ti tak bebast moralen kompas, da tudi za druge potem tako sklepaš.
stupid-1.gif

KStoner

Majstr
31. dec 2007
2.134
197
63
Citat:
Uporabnik Ledenko pravi:
Malecky, očitno veš premalo, da take blesarije pišeš....

S poliranjem oz. nasploh komplet čiščenjem se ukvarja dlje, kot ima registrirano firmo.
In glede na kvaliteto, ki jo stranka dobi pri njemu, ima smešno nizko ceno storitev.

kakšne pa so cene? približno..

Mr_NO

Majstr
18. avg 2007
1.391
251
83
Hvala vsem za nasvete. Res je bilo potrebno lakiranje, pregloboke praske za poliš.