Citat:
Uporabnik bugmenot3 pravi:
Glede same garancije pa, Lidl ima "doživljenjsko garancijo" na izdelke brez garancije proizvajalca, kar pa v praksi ne pomeni kaj dosti.
A lahko razložiš to doživljensko garancijo?
Citat:
Glede same garancije pa, Lidl ima "doživljenjsko garancijo" na izdelke brez garancije proizvajalca, kar pa v praksi ne pomeni kaj dosti.
Citat:
Uporabnik dem pravi:
No pustite zdaj debate o kvaliteti v tej temi... Samo še zanima me če lahko gor položimo sušilca? V trgovini so ji rekli, da pri tistem modelu (nekaj čez 300€), ga ne sme... Ne vem ali je prešvoh narejeno ali zakaj ne?
Citat:
Uporabnik SHARK1 pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik SHARK1 pravi:
Ja normalno,govorimo o doživljenski garanciji izdelka,ne pa človeka,ki je ta izdelek kupil. Ampak eni pa imate ideje
Recimo jaz lahko razumem pojem "doživljenjska garancija" takole: dokler dela, je pod garancijo, ko pa 'crkne' pa ne več...Citat:
Uporabnik Jabe pravi:
Malo vprašaj, kaj si folk predstavlja pod doživljenjsko garancijo, pa boš videl zakaj se taka floskula potem piše na škatle.Citat:
Uporabnik SHARK1 pravi:
Ja normalno,govorimo o doživljenski garanciji izdelka,ne pa človeka,ki je ta izdelek kupil. Ampak eni pa imate ideje
Citat:
Uporabnik oriolus pravi:
Recimo jaz lahko razumem pojem "doživljenjska garancija" takole: dokler dela, je pod garancijo, ko pa 'crkne' pa ne več...
Se pa strinjam, da je to očiten nateg in samo marketinška floskula.
http://www.lidl.si/cps/rde/www_lidl_si/hs.xsl/dozivljenjskojamstvo.htmCitat:
Uporabnik SHARK1 pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik Jabe pravi:
Citat:
Uporabnik dem pravi:
No pustite zdaj debate o kvaliteti v tej temi... Samo še zanima me če lahko gor položimo sušilca? V trgovini so ji rekli, da pri tistem modelu (nekaj čez 300€), ga ne sme... Ne vem ali je prešvoh narejeno ali zakaj ne?
Sušilca daš lahko samo na pralnega, ko je ta 60cm globok. Vseeno kater vseeno katera firma (ni nujno, da sta oba iste firme).
Citat:
Uporabnik oriolus pravi:
Recimo jaz lahko razumem pojem "doživljenjska garancija" takole: dokler dela, je pod garancijo, ko pa 'crkne' pa ne več...Citat:
Uporabnik Jabe pravi:
Malo vprašaj, kaj si folk predstavlja pod doživljenjsko garancijo, pa boš videl zakaj se taka floskula potem piše na škatle.Citat:
Uporabnik SHARK1 pravi:
Se pa strinjam, da je to očiten nateg in samo marketinška floskula.
Pa še o Beko pralnem stroju: pred par leti ga je kupila pokojna tašča in razočaranje je bilo ogromno! Stroj je namreč potreboval za enak režim pranja, kakor pred njim Candy skoraj enkrat več časa. Ne vem pa, kakšen model je bil in kakšen motor je imel.
Ob nakupu se spominjam, da je imel na tistem barvastem listku vse super...
Citat:
http://www.lidl.si/cps/rde/www_lidl_si/hs.xsl/dozivljenjskojamstvo.htmCitat:
Uporabnik SHARK1 pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik Jabe pravi:
Citat:
Uporabnik dem pravi:
Sušilca daš lahko samo na pralnega, ko je ta 60cm globok. Vseeno kater vseeno katera firma (ni nujno, da sta oba iste firme).
Več možnosti za okvare definitivno je. Klasični motorji na jermen so praktično večni, na 10 let če je treba ležaj zamenjati, pa hkrati še jermen in je to vse od stroškov samega motorja in bobna.Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Mene pa zanima ali me je pooblaščen servisne za neko x znamko peljal žejnega čez vodo. Namreč prišel je zaradi hladilnika. Ob kavici sva padla v debato o hladnem pralnem stroju druge znamke. Je šel pogledat stroj in je rekel da so z invertnimi motorji tudi težave in bistveno dražje kot s starimi krtačnimi.
Sedaj pa me samo zanima, ali še čakamo da pride masovno do teh težav, ali sem še vedno žejen sredi vode.
Citat:
Uporabnik Zgaga pravi:
Citat:
Uporabnik THEDuke pravi:
in ka je point inverterja?
Nekaj na to temo:
http://info.bigbang.si/gospodinjstvo/zakaj-izbrati-pralni-stroj-z-invertnim-motorjem