Pralni stroj Miele

guardy

Guru
3. avg 2007
8.516
1.109
113
Obišči stran
Na, na koncu sem očitno samo jaz ostal brez mileta
frown-1.gif

hermann

Guru
19. mar 2014
9.738
6.632
113
Evo update

Ko ga je vzela v roke žena je napaka izginila in stroj se je veselo zavrtel. Ampak to ni vse! Vrhunska germanska tehnologija je tako pametna, da se je celo hčerin prevelik pulover skrčil in je zdaj čisto prav velik.

Jutri bom s programom za širjenje probal malo povečat svoje majice, ki sem jih nabavil v časih, ko sem bil še malo bolj šlang...

SHARK1

Globus
3. okt 2012
3.643
2
36
Citat:
Uporabnik MieleFan pravi:
V harvey si klical če ti izenačijo ceno*

Jaz sem klical,pa se je sumljivo obnašal,nekaj je omanjal da je kao zadnji kos...a kaj veš o tem? Mogoče res hoče podkupnino,da ga dobim? Fotr je kupoval Golfa okol leta 1986 in dal 500 mark podkupnine tistemu pred sabo v vrsti,recimod a je to današnjih 500 eur...to je sicer mal velik za en pralni stroj,čeprav če gre za Miele bi tudi ta denar vložil,ker vem da imam potem 20 let mir,menda so na toliko testirani?!
Kaj mi predlagaš?

bero1

Majstr
2. sep 2007
2.916
116
63
mb+ -20km
Jaz sem ga kr v Harveyu vzel. Cene nisem nič glihal, saj je stroj vrhunski, tako rekoč podcenjen.
Pa Harvey garancijo sem dokupil za vsak slučaj.

@OT

Hvala, da si nas opozoril.
Jutri pa prvo pranje, nizki tok pa to.....

McGiver

Guru
14. avg 2009
14.438
4.312
113
V resnii nisi rabil na danes čakat, ker Mile tako malo elektrike porabi, da se ti lahko zgodi, da boš pri ponudniku elektrike penale plačal zaradi prenizke porabe - glej droben tisk pogodbe!