Pralni stroj Miele

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.188
3.638
113
Marlbor
Evo, bil danes zjutraj ob 8h pred Bigbangom, čakal 1 uro, ker se ob 9h odpre. S prodajalcem sva šla malo skozi specifikacije, si ogledala dotični aparat, pravijo da so stroški popravila po garanciji astronomski (recimo samo zamenjava vrat stane 200eur). Zato mi je svetoval raje Gorenje s 5 let garancije, katerega mi dostavijo na dom danes popoldne.

Citat:
Uporabnik Pbutec pravi:
Evo, bil danes zjutraj ob 8h pred Bigbangom, čakal 1 uro, ker se ob 9h odpre. S prodajalcem sva šla malo skozi specifikacije, si ogledala dotični aparat, pravijo da so stroški popravila po garanciji astronomski (recimo samo zamenjava vrat stane 200eur). Zato mi je svetoval raje Gorenje s 5 let garancije, katerega mi dostavijo na dom danes popoldne.

kaj pa dokupljena garancija, kaj krije?

MieleFan

Fizikalc
7. sep 2014
1.044
84
48
V Murski Soboti in BTC HALA 5,še imajo tega Miele
smile-1.gif

zino

Guru
3. sep 2007
6.682
2.480
113
Citat:
Uporabnik Pbutec pravi:

Jaz nočem Gorenje, hočem Miele, grem zdaj v evropark po njega.
Hvala ti da nisi kupo mieleta.

olfa

Majstr
4. sep 2007
2.384
172
63
Ravno sem prišel iz BTC HALA 5. Menda je rezerviran in gre v Maribor.

Prodajalcu sem ponujal 100 eur več, pa noče prodat, ker je za enega iz Alterja. Menda. Ve kdo kaj?

Jutri grem še enkrat v vrsto. Res je ugoden in kvaliteten ta stroj. Zraven je Gorenje z 5 let garancije, pa ga nihče noče. Samo po tem Miletu sprašujejo.

MieleFan

Fizikalc
7. sep 2014
1.044
84
48
Če še ga boš kje dobil in kupil,vrjemi da ti Ne bo žal
smile-1.gif
.Jz ga imam in je mercedes...Sam nimam tega modela.Imam W 5873 WPS.

Ponuja ga tud Harvey Norman..vprašanje če bi izenačli ceno,če jim daš link.Pejt v Harveya pa jim dej link od Big banga...mogoč pa bodo zato..sploh če bo gotovina
smile-1.gif

hermann

Guru
19. mar 2014
9.738
6.632
113
evo sem kupil tega novega mieleta, pa ga priklopim, pa se na displeju pokaže koda napake id10t

a mi znaš pomagat?

zino

Guru
3. sep 2007
6.682
2.480
113
Citat:
Uporabnik hermann pravi:
evo sem kupil tega novega mieleta, pa ga priklopim, pa se na displeju pokaže koda napake id10t

a mi znaš pomagat?

nimaš sreče glede napake, oziroma error
frown-1.gif

olfa

Majstr
4. sep 2007
2.384
172
63
Ah pa me muu.
Temeč sa postoma pišem.

Liel, a je HN do 9? Če ne bom eš ne dan brez Mitela.

SHARK1

Globus
3. okt 2012
3.643
2
36
Citat:
Uporabnik olfa pravi:

Prodajalcu sem ponujal 100 eur več, pa noče prodat, ker je za enega iz Alterja. Menda. Ve kdo kaj?

Zame je,zato prosim ne me zajebavat in pusti mojega Mieleta,da ga v miru kupim in prevzamem. Kupi si svoje Gorenje,nam poznavalcem pa omogoči da cunje peremo v Miele stroju!
p.s.: prodajalc je rekel da ne smem okol govort glede podkupnine,tako da ššš!!