Citat:
Uporabnik Ausc pravi:
KSZ
Sicer bi se strinjal, da npr. dokler si mladi voznik (po nasi zakonodaji, torej 2 leti oz 21 let) velja taksna omejitev.. Samo, do 25? To je 7 let? Pomoje da v 7 letih si pa ze sposoben peljati kaj vec kot neke mikserje s 100 konji.. Skratka, precej pretirano po mojem mnenju.. Je pa itak tako, da eni v zivljenju ne bi smeli peljati kaj kar ima vec kot 100 konjev, drugi bi pa mogoce lahko pri 19 normalno vozili M3-ke in podobno, pa ne bi bilo tezav...
Citat:
Uporabnik nejc111 pravi:
Tale hrvaški zakon je totalna bedarija.
Sam sem eno leto vozil avto s 180 konji ter 2 leti s 280 konji, vmes sem se približno enkrat na mesec vsedel v očetovo pando s 90 konji.
Rezultat? Z tamočnima nisem imel po 60.000km in treh letih vožnje nobene nesreče, medtem ko sem se s pando enkrat prevrnil.
Manjši, slabši, švohnejši avto NI bolj varen avto in NI vedno bolša izbira za mladega voznika.
Vse je v glavi!
Pomeni, da ne bodo mogli delati kot peki ali dostavljalci za trgovine.Citat:
Uporabnik Stupo pravi:Naj bi pa veljala tudi prepoved vožnje med 23 in 5 uro za vse mlajše od 25 let.
Alkotest lahko kupiš v skoraj vsaki trgovini (preverjeno), avta ne kupiš na tak način.Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
Poglej Francoze, ki so uzakonili obvezen alkotest za VSE voznike v Franciji (torej ga moraš imeti tudi kot tujec).
Citat:
Uporabnik cizy pravi:
Citat:
Uporabnik nejc111 pravi:
Sam sem eno leto vozil avto s 180 konji ter 2 leti s 280 konji, vmes sem se približno enkrat na mesec vsedel v očetovo pando s 90 konji.
Rezultat? Z tamočnima nisem imel po 60.000km in treh letih vožnje nobene nesreče, medtem ko sem se s pando enkrat prevrnil.
Manjši, slabši, švohnejši avto NI bolj varen avto in NI vedno bolša izbira za mladega voznika.
Vse je v glavi!
Lepo je videti, da še tudi na alterju obstajajo pametni ljudje.
Citat:
Uporabnik nejc111 pravi:
Vse je v glavi!
Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
Poglej Francoze, ki so uzakonili obvezen alkotest za VSE voznike v Franciji (torej ga moraš imeti tudi kot tujec).
Citat:
Uporabnik der_Alte pravi:
Citat:
Uporabnik cizy pravi:
Citat:
Uporabnik nejc111 pravi:
Vse je v glavi!
Lepo je videti, da še tudi na alterju obstajajo pametni ljudje.
Kako si lahko pameten in se s Pando prevrneš?
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
....
Ta zgodba še ni končana ... Dunajsko konvencijo je tudi Francija podpisala.