Pozna kdo ...

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
se pravi, da jutri dobimo slike?
grin1.gif

gs1422

ekonomist
13. okt 2007
1.158
0
36
44
Dobova
Meni se pa ni zdela nič posebnega. Sicer pa ima pripeto kartico z imenom, zraven je pa kafič kamor jo lahko povabiš na kavo in se seznaniš z njeno preteklostjo.
wink-1.gif

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Pišem post 3ič
smirk-1.gif

Citat:
Uporabnik HEPAN pravi:
prestara je za tebe....si presmrkav

Leta niso ravno primarna kvaliteta v medspolnih odnosih, imamo ljudje še veliko drugih znakov ... Sicer pa, misliš, da 20-letni pubci ne morejo porivat 40-letnih bic?? Glede na izkušenost alterjevcev, je to že skoraj pravilo, da je imel vsak v mladih letih vsaj 10 let starejšo bico, ki ga je popeljala v svet razburljivih avantur.
evil.gif

mick,
ok, tukaj imaš forum, tukaj si (relativno) anonimen (če te nick ne izdaja) ... Kaj je na temu tipu takega, da lahko dobi tako biatch?? Čisto subjektivno, prosim ... Ziher imaš izoblikovano neko mnenje ... Je tip tak jebač, je tko poln dnarja, je tko duhovit, inteligenten ... ali je punca taka, da so ji preprosti zadovoljivi??? Glej, karkol boš rekel, jaz itak ne bom šel več hitro v merkurja v mbju in tudi tak tip človeka nisem, da bi kar nekaj klobasal, zato ti je zagotovljena diskretnost.
wink-1.gif

Vem, da so to glupe spike, ampak ipak smo na forumu.
grin1.gif

gs1422

ekonomist
13. okt 2007
1.158
0
36
44
Dobova
Madona, kako pa tebi dogaja!.
grin1.gif
Imam občutek, da si tipični "bruc major iz Brežic". Prvi odstavek besedni zaklad iz fakultete, drugi od pijanc kolega iz koroške, vmes pa začinjeno z nekaj "mariborčine" in "fancy spike z lublane".

Kaj, ko bi ti šel raje za knjige, da res ne boš "major", jaz bom pa šel tvoji "bici" v Merkur razložit, kaj je to strojni navojni sveder M32 za zaprte luknje?
evil.gif

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Imam občutek, da v meni vidiš samega sebe v tistih najbolj vihravih, naivnih letih.
grin1.gif

Sicer ga pa ni čez posavski humor, le redki to premorejo.
wink-1.gif

dekca

alter gentleman
25. jul 2007
3.964
0
36
123
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:

Sicer ga pa ni čez posavski humor, le redki to premorejo.
wink-1.gif
Verjetno Gorenjci težko sfolgajo posavski humor, kaj meniš?
grin1.gif

Drugače pa, moj nasvet: študiraj pridno in pusti kure. Ko boš uveljavljen odvetnik, boš vse not prnesu.
zmaga.gif

Upam, da razumeš gorenjski humor
zmaga.gif