Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Ja pozarne stene naj se nebi prebijalo...sepravi varianta bi bla dva prava routerja, en v pisarni drug v hali, ali pa preboj stene in modem v pisarni povezat z routerjem v hali.
Se nekaj me zanima...glede na to, da sedaj z sinope modemom/routerjem iz pisarne dobim wifi signal tudi v halo (par metrov), koiko bi se signal izboljsal s pametnim routerjem?
Dosti. Ker ta Sinope ima slab signal.
Recimo Sinope mi je nadstropje nižje prekinjal povezavo, TP-Link WR841ND pa ima na istem mestu 2, včasih 3 črtice signala, jasno brez prekinitev.
Seveda bi. Samo si pa z usmerjeno anteno zelo zmanjšaš območje uporabnega signala.
No, pri routerjih z 2 ali več antenami to ni problem, če eno anteno zamenjaš z usmerjeno.
Moram vam povedat, da sem rešil problem, in sicer s Sitecom Wireless Range Extender 300N WL-330 (http://www.sitecom.com/wireless-range-extender-300n/p/714). Zaenkrat deluje vredu, preprost za namestitev s KATERIMKOLI brezžičnim routerjem, saj se brezžično poveže na KATEROKOLI brezžičmo omrežje in ojača signal ter ga naprej oddaja brezžično!
Tako imam povezana Siol brezžični router in ta wireless extender in vse deluje vredu.
Super, hvala, da si dal povratno informacijo, ne kot nekateri, ki dobijo tri strani nasvetov in potem niso niti toliko, da bi blagovolili napisati, kako so problem rešili.
Citat: Uporabnik MadMitch pravi:
Super, hvala, da si dal povratno informacijo, ne kot nekateri, ki dobijo tri strani nasvetov in potem niso niti toliko, da bi blagovolili napisati, kako so problem rešili.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.