Otroka, enkrat je šlo vmes na tla
Vsaka čast! Pridna...
Otroka, enkrat je šlo vmes na tla
Zanimivo bi bilo spremlajt kašen bi bil odziv prebivalstva, če bi se potrese dalo sorazmerno zanesljivo napovedovat za določeno območje in časovni interval.
Recimo ARSO izda opozorilo, da obstaja 30% verjetnost potresa z magnitudo 5-6 enkrat v naslednjem tednu v okolici Lj. (hipotetično)
Najlepša hvala, popravljeno. Jah otroci imajo pač čas. Snega ni, gledanje ekranov je preveč, naj mal trenirajo mirno rokoTa bo gotovo zaznal tudi najšibkejše
Pa dobronamerni popravek: seizmogram je inštument, seizmograf pa kar ta inštument vn pljune.
Najlepša hvala, popravljeno. Jah otroci imajo pač čas. Snega ni, gledanje ekranov je preveč, naj mal trenirajo mirno roko
Že dobro, ampak jaz imam luster, lestenec ki opravi to nalogo. Pa še sestavljati mi ga ni treba nazaj.Najlepša hvala, popravljeno. Jah otroci imajo pač čas. Snega ni, gledanje ekranov je preveč, naj mal trenirajo mirno roko
Ko spiš, ne veš da je kaj bilo.Že dobro, ampak jaz imam luster, lestenec ki opravi to nalogo. Pa še sestavljati mi ga ni treba nazaj.
haha maš prav - se opravičujem
Demz, ne boj se, telefon ne zazna "potresa", ki ga ti zganjaš v postelji.
Jaz imam pa kamere kjer lahko pogledam kako se maje okolica hiše.Že dobro, ampak jaz imam luster, lestenec ki opravi to nalogo. Pa še sestavljati mi ga ni treba nazaj.
A tisto astmatično škripanje? Eh..Lahko pa Google porabi zvoke iz spalnice za kak hotline....