Potrebujete nekaj dobrega humorja?

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Pa kaj si ti ja malo nor kako folku dela
hysterical-1.gif

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Tot Vučko s mi pa ne zdi glih tolk neumn, mi deluje kakor, da se preživlja samo s tem in mislim, da kr soolidno preživlja, glede na cene.
...če mesečno en top ali dva proda, pa kakšno predavanje tu in tam, vse neobdavčeno, stroški minimalni, .....mhhmm,..jst bi tudi
tongue-1.gif

.....nekaj bi se moral novega spomnit, ...bolj ko je odpizdjeno in nemogoče, bolj bi se prijelo, pol pa samo še ene par srednjeslojašov za žrtve in zmaga-€ v žepu......

dejan_

Guru
23. maj 2012
2.461
2.184
113
Haha, teli pa so modeli. Bogve kaj moraš pojest al popit, da te takole zakrivi.

No ker so teli haarpovci že mal predelani, pripenjam še en link. Tud ena sekta, s to razliko, da poznajo svojega boga.

http://www.slavkomahne-shyama.com/

No za tegale vem, da zelo lepo živi od tele sekte, ki si jo je ustanovil. Poznam par pacientov, ki so včlanjeni.... pa škoda besed.

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
http://www.ujet.si/predavanje-miran-vucko-prehod/

4Future says:
November 13, 2012 at 10:32

Menim, da se g. Vučko močno moti v zvezi z reptili, ti v sedanjem času ne obstajajo. David Icke jih sicer navaja, vendar v službi Illuminatov, ki bi želeli, da človeštvo verjame v Annunake, kot naše stvaritelje. Vendar smo ljudje visoko razvita bitja, žal pa smo morali razdvojiti višji in fizični jaz zaradi določenih težav z zeneljsko frekvenco. Z emeljska frekvenca se je dvignila na 3.500 Hz in kmalu bomo lahko sklopili višji jaz nazaj v fizično telo, ter postali pravi človek z nadnaravnimi lastnostmi, kot smo bili na Atlantidi. To vedo Illuminati in njihovi kontrolorji Annunaki že zelo dolgo in s HAARPom+chemtrails znižujejo frekvenco Zemlje, katero preplavljajo z nizkimi frekvencami, da ne bi prišlo do spremembe zavesti človeka. Glede reptilov je Arizona Wilder priznala, a je bila namerno manipulirana s strani Illuminatov za Ikeov intervju, povedala je da reptili sicer ne obstajajo.
Edina reptilom podobna bitja so bila t.i. 14-ta frakcija, ki je tisočletja nazajj vdrla iz svojega osončja v naše vesolje in posesala 1/3 energije našega vesolja, hkrati pa so se okužile duše, ki so potovale na Zemljo z željo po kontroli, od tedaj naprej so nastale religije, vlade itd, ter razlike med ljudmi, materialsitični sveti itd. Če želi kdo izvedeti več o pravi zgodovini Zemlje naj se javi na genetics3000@yahoo.com, da mu pošljem zanimivo literaturo, ki zbombandira vse. Ne verjamite Davidu Ickeu in podobnim, samo vprašajte se, zakaj lahko na velikih stadionih prirejajo nemoteno svoje pridige, vse samo zato, ker govorijo v prid Illuminatski bandi, tiste ki govorijo resnico pa oblega CIA&NSA in jih ubija.

bolan1956

Zelenc'
4. maj 2013
20
0
1
Citat:
Uporabnik capl pravi:
Dokaži da se ti resnično gre samo za dobrobit planeta, ne pa za dobiček ter prilimaj načrt topa
....bomo skupaj šicali in bo več uspeha,......
...dej no, ..jst bi tak rad Evrofila zorgoniziral, ker vedno zatira caple...
cheer.gif

Kakšen planet! Poskrbi zase, če znaš. Jaz ti ne mislim tukaj riti odnašati. Če nimaš pojma kaj kritiziraš, si pač bebec.
Zorgoniziraj svoje možgane najprej, pa pust druge pri mir.

bolan1956

Zelenc'
4. maj 2013
20
0
1
Citat:
Uporabnik skala pravi:
agrumenti... dobro, če je to tako učinkvito ti dam 5000€, ko uspeš slovenijo v naslednjih 5 letih ubraniti toče. mislim, da ti bodo kmetje tudi z veseljem kaj prispevali, zavarovalnice so požrešne, od njih ne pričakuj ničesar.
pa ubraniti toče mislim, da v naslednjih petih letih v sloveniji ni toče. tako boš najlažje agrumentiral to tvoje organe...

Jaz se nimam namena z nobenim argumentirat. Jaz sem vas izzval, da mi poveste, na osnovi česa lahko kritizirate stvari, ki jih ne poznate. Nisem še dobil relevantnega odgovora. Sam bluzite, v glavnem.

bolan1956

Zelenc'
4. maj 2013
20
0
1
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Citat:
Uporabnik bolan1956 pravi:
A tole je vse, kar zmorete? Še vedno nikogar, ki bi vedel, kaj sploh kritizirate? Kdo od vas junakov torej je že delal z androidom?
Kot kaže sem pričakoval malo preveč, da se bo razvila debata na osnovi argumentov, pa je vse skupaj le prepucavanje domišljijskih možganskih celic.
Dajmo kakšno resno debato! Kdo kaj ve o orgonskih androidih in zakaj ti ne delujejo tako, kot pravijo na tisti skupini na fb? A ima kdo kaj konkretnega? Al kritizirate samo zato, ker imate preveč časa?

Še vedno čakamo da razkriješ iz česa (IZ ČESA IN NE ČEMU JE NAMENJEN!) je orgonski android narejen. Šele potem se lahko menimo dalje.

OHOHOHO, sej nisem Dedek Mraz, da bom izpolnjeval želje otrok.
Jaz ne mislim nič čakati, da se bomo lahko menili. Tukaj ste na pamet kritzirali stvari, ki jih ne poznate. A to delajo inteligentni ljudje?

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
ti moram priznati imaš dobro naštudirano taktiko. hočeš argumente, tem kjer agrumenti odpovedo in še braniti se ti ni treba...

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Maš prov, inteligentni dajo jurja za star ror in ajmer špen
tongue-1.gif

...sam klinc, ko se jst ne morem ravno pohvalit z inteligenco,....drgač bi pa sigurno kupu
smirk-1.gif

HardBass

Pripravnik
2. maj 2013
32
0
6
A ne vidite da hoče @bolan1956 obrnit to temo v svoj prid, samo men se zdi da mu ne uspeva najbolje ? zato pa tudi želi argumente od nas da nas bi lahko potem napadel z žaljivkami in nevem s čim use še, kakor tile HAARP-ovci znajo, če nisi zraven njih oz jih dobiš na laži te začnejo zmirjat z raznimi žaljivkami..., ampak meni se jebe, ker vem da mi sive celice vsaj toliko delajo da negrem in ne nasedam na vsako sranje, še posebej pa to ko g.Vučko govori o nekih dimenzijah, prehodih in nevem očem vse še, preprosto jim pa priporočam da malo pogledajo svojo skupino o kateri se tako važijo da imajo 2600 članov, koliko jih v resnici objavlja pa bojo dobili realno sliko vsaj 50 ljudi pa še to je preveč...,

bolan1956

Zelenc'
4. maj 2013
20
0
1
Ampak kritiko ste proizvedli vi, zdaj jo pa še pojejte. A bi mi lahko kdo povedal, s kakšnimi argumenti lahko nekdo reče, da je neka stvar dobra ali ne, ali pa da deluje ali ne, če o njej nima pojma.
Prosim, naj se že pojavi junak, ki mi bo povedal, od kod vam taka samozavest, da se z vremenom ne da manipulirati z orgonskimi androidi. Saj pa menda ni tako težko, če vam je pa tako lahko norca se delat iz tega, kar uni tam počnejo. Če tega ne zmorete, potem utihnite. Vsak "normalen" človek stoji za svojo besedo. Drugače bo potrebno začet preštevat take, ki imajo diagnosticirano paranoidno shizofrenijo kar tukaj gor in ne v tisti skupini.

Nazadnje urejeno:

getrag

Pripravnik
5. nov 2010
262
0
16
50
Citat:
Uporabnik bolan1956 pravi:
Citat:
Uporabnik skala pravi:
agrumenti... dobro, če je to tako učinkvito ti dam 5000€, ko uspeš slovenijo v naslednjih 5 letih ubraniti toče. mislim, da ti bodo kmetje tudi z veseljem kaj prispevali, zavarovalnice so požrešne, od njih ne pričakuj ničesar.
pa ubraniti toče mislim, da v naslednjih petih letih v sloveniji ni toče. tako boš najlažje agrumentiral to tvoje organe...

Jaz se nimam namena z nobenim argumentirat. Jaz sem vas izzval, da mi poveste, na osnovi česa lahko kritizirate stvari, ki jih ne poznate. Nisem še dobil relevantnega odgovora. Sam bluzite, v glavnem.

daj prosim te pol pa povej kakšna veze ma elektromagnetna tuljava, mala šola epoksi smole pa kvarc kristali. no povej kako zadeva deluje. vi lahko te vaše tulce usmerjate ne vem kam pa ne bo tja "streljal". elektromagnetno sevanje je treba nekak usmerit pa še to je težko ker ma vsako magnetno polje svoj konec in svoj začetek in ni mišljeno da bi ti nekaj žarčil ali obseval z njim.

no sicer pa to ste fanatiki ko mislite da so oblaki polimerne vezi, btw to je samo lepši izrat za plastiko. malo prej sem glih probal en plastični ajmar v luft vrčt pa se ni na oblak prijel, nazaj na dvorišče je pado. delam kaj narobe? ali je okrog mene cela zalega totih androidnih topov pa strelajo na pune? kaj to da mam na teleofnu android šteje kaj? odkar ga mam še sicer ni šla toča, pa tudi oblaki se mi ne zdi več tak plastični

bolan1956

Zelenc'
4. maj 2013
20
0
1
Citat:
Uporabnik getrag pravi:
malo prej sem glih probal en plastični ajmar v luft vrčt pa se ni na oblak prijel, nazaj na dvorišče je pado. delam kaj narobe?

vse delaš prov, sam mal te še tehnologija matra
pa tud razvoj je draga stvar, mogoče bi probal z novim vednrom, kaj pa vem
to glih ne bo tko velik strošek

aplauz.gif