Potrebujete nekaj dobrega humorja?

bolan1956

Zelenc'
4. maj 2013
20
0
1
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:Prvi del si brez težav razložil, pri drugem se ti pa nekak zatika - pa vsi dobro vemo zakaj.

Tak da ja, smejali se ti bomo brez argumentov vse dokler ne poveš iz česa je orgonski android narejen.
Uh, vidim da imate tukaj nekateri nadnaravne moči, pa kar "dobro veste" vse v zvezi z mojimi "zakaji".

Kot sem že rekel, najprej argumentirajte meni, zakaj se norčujete, potem bom argumentiral jaz, zakaj se ne. Sploh nima veze iz česa je neka stvar narejena. Važna je tehnologija in rezultat. A mi kdo ve kaj o tem povedat?

bolan1956

Zelenc'
4. maj 2013
20
0
1
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Mogoče bo potrebno temu g. Vučkotu (mogoče si to celo ti) poslat prijavo za delo na črno, goljufijo itd.? Pa boste s tem harpovci dobili novo kost za glodat o tem kako so vas iluminati (ali kdo je že trenutno dežurni krivec) hoteli utišat
priden.gif

Mene sploh ne zanima Vučko, zarad mene je lahko tud Lisko. A se tukaj pogovarjamo o orgonskih androidih, ki naj bi oz. naj ne bi delovali al o modelu, ki jih izdeluje? Dejte se odločit!

bolan1956

Zelenc'
4. maj 2013
20
0
1
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Kaj v Ljubljani nimate nobenega topa za prebijanje neprebojnih tepihov?
confused-1.gif
To zimo ni bilo skoraj nič sonca v Ljubljani. Ga ne privoščite Ljubljančanom???

Kolk OA pa deluje v Ljubljani? A maš kakšen podatek, da lahko komentiraš?

bolan1956

Zelenc'
4. maj 2013
20
0
1
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Ja saj zato ti pa ti tukaj, prišel si nas opomnit, da se naj ne posmehujemo stvarem, ki jih ne razumemo a v bistvu jih tudi ti ne razumeš niti toliko, da bi lahko nam nevednežem lepo razložil kako se stvarem streže in da ni vse zgolj v kosu plastike, pleha in v nepravilnem delovanju možganov in če bi ti to z razlago dobro uspelo, bi morda pridobil še kaj novih vernikov na svojo stran. Tako pa ti zgolj posmehovanje nam, ki kao ne vemo ničesar, ne pomaga popolnoma nič. Inteligentni ljudje pa razmišljajo in argumentirajo svoje trditve (v tem primeru je to kos pleha & plastike = top za delanje lukenj v oblakih) in v to skupino ti s svojimi prispevki definitivno NE spadaš.

Glede na nivo inteligence vključenih v to debato, si ne bi prozadeval, da bi spadal v to skupino.

A mi lahko kdo argumentira, zakaj orgonski androidi, o katerih je govora v fb skupini HAARP, ne delujejo in so zato tarča posmeha te teme. To je moje zadnje vprašanje, preden izginem iz tega foruma, kar pomeni, da imate zadnjo šanso da rešite čast tega foruma in vas samih. Sicer bom moral pač povedati ljudem, da niste verodostojni in da je z vami vsaka energija in čas, izgubljena.

Dajmo junaki, na plan!

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.788
15.852
113
Citat:
Uporabnik bolan1956 pravi:
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:Prvi del si brez težav razložil, pri drugem se ti pa nekak zatika - pa vsi dobro vemo zakaj.

Tak da ja, smejali se ti bomo brez argumentov vse dokler ne poveš iz česa je orgonski android narejen.
Uh, vidim da imate tukaj nekateri nadnaravne moči, pa kar "dobro veste" vse v zvezi z mojimi "zakaji".

Kot sem že rekel, najprej argumentirajte meni, zakaj se norčujete, potem bom argumentiral jaz, zakaj se ne. Sploh nima veze iz česa je neka stvar narejena. Važna je tehnologija in rezultat. A mi kdo ve kaj o tem povedat?

V redu. Norčujemo se zato, ker je vse to kar pišeš o teh andoidih in kar počnete z njimi eno veliko zapravljanja časa za zgolj lastno veselje. Sedaj pa ti argumentiraj zakaj se ti ne norčuješ.

Ok. Nima veze iz česa je neka stvar narejena, važna je tehnologija in rezultat. Super. Prosim za predstavitev te tehnologije (to vključuje tudi delovanje) in pa predstavitev rezultatov. Mi o tem ne vemo nič (če izvzameš to, da rezultatov ni), ker pa o tem več kot očitno ogrooomno veš ti pa prosim za obrazložitev.

Bo zdej šlo ali boš našel nov izgovor s katerim boš ponovno dokazal, da si samo in zgolj oprana glava? Ajde, predstavi že končno svoje argumente, da te začnemo končno že resno jemat in da se posujemo s pepelom zaradi predhodnega in še vedno trajajočega posmehovanja.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.331
355
83
39
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
...ksz...

cheer.gif

<iframe width="420" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/--JPev0meJg" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

To je posledica konzumiranja šmarnice?

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.788
15.852
113
Citat:
Uporabnik bolan1956 pravi:
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Ja saj zato ti pa ti tukaj, prišel si nas opomnit, da se naj ne posmehujemo stvarem, ki jih ne razumemo a v bistvu jih tudi ti ne razumeš niti toliko, da bi lahko nam nevednežem lepo razložil kako se stvarem streže in da ni vse zgolj v kosu plastike, pleha in v nepravilnem delovanju možganov in če bi ti to z razlago dobro uspelo, bi morda pridobil še kaj novih vernikov na svojo stran. Tako pa ti zgolj posmehovanje nam, ki kao ne vemo ničesar, ne pomaga popolnoma nič. Inteligentni ljudje pa razmišljajo in argumentirajo svoje trditve (v tem primeru je to kos pleha & plastike = top za delanje lukenj v oblakih) in v to skupino ti s svojimi prispevki definitivno NE spadaš.

Glede na nivo inteligence vključenih v to debato, si ne bi prozadeval, da bi spadal v to skupino.

A mi lahko kdo argumentira, zakaj orgonski androidi, o katerih je govora v fb skupini HAARP, ne delujejo in so zato tarča posmeha te teme. To je moje zadnje vprašanje, preden izginem iz tega foruma, kar pomeni, da imate zadnjo šanso da rešite čast tega foruma in vas samih. Sicer bom moral pač povedati ljudem, da niste verodostojni in da je z vami vsaka energija in čas, izgubljena.

Dajmo junaki, na plan!

Ne delajo zato, ker nimajo niti najmanjše osnove za kakršnokoli delovanje sploh... kot tudi z metlo ne moreš letet, pa če si še tako prepričan, da si čarovnica.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.788
15.852
113
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
...ksz...

cheer.gif

<iframe width="420" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/--JPev0meJg" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Šmarnica, LSD, LDS (
evil.gif
) pa verjetno še neizmerna želja po dokazovanju in dodajanja smisla lastnemu (očitno izjemno dolgočasnemu) življenju.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
No meni videi tega Vučkota vse bolj sicer izgledajo kot zelo dobro premišljen nateg za prodajanje teh topov. Moje pisanje (ali koga drugega) pa lahko hitro 'razoroži' s tem, da smo plačani, da zadevo utišamo
tongue-1.gif

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.788
15.852
113
To glede prodaje sem tudi sam tako razmišljal..."glej kako je fajn, glej kakšno luknjo naredi v neprebojni plasti oblakov, glej vesoljsko ladjo, ki se je zataknila zaradi našega obstreljevanja, vesoljci so mi to kar sporočili, tako jih moti in ovira, glej, tam je še ena".... komentarji pod videom pa kakopak onemogočeni
hysterical-1.gif

ferdo

Guru
3. sep 2007
10.549
3.896
113
Ljubljana
hmpg.net
"A mi lahko kdo argumentira, zakaj orgonski androidi, o katerih je govora v fb skupini HAARP, ne delujejo in so zato tarča posmeha te teme. "
Eni trdijo da delujejo. Torej posledično so njihovi rezultati dokazljivi in ponovljivi. - Tu je dokazovanje na njihovi strani.

Eni trdijo da ne delujejo. Torej posledično rezultatov ni. Tu je dokazovanje malo težje. Sicer se da, vendar lahko nasprotna stran vedno najde "razlog" ali "rezultat", ki dokaz spodbije.

Torej je veliko lažje dokazati da neka stvar (pa naj bo to argonski android) deluje. Da ne deluje je dokaz samo pomanjkanje rezultatov.

V kolikor OA odpravlja tegobe z vesoljci, potem se je treba izumiteljem zahvaliti za uspešen boj, ker očitno jim jih je uspelo pregnati. Vendar tu obstaja dvom, ker nekateri obstoj vesoljcev niso uspeli dokazati, zato lahko iz tega morda sklepam na dvoje:
1. Vesoljcev v resnici ni, kar pomeni, da OA v resnici ne dela nič
2. Vesoljci so uspeli svojo prisotnost skriti pred celotno znanostjo, kar pomeni, da OA ni uspelo odpraviti težav z vesoljci, kar pomeni da OA v resnici ne dela.
Ergo OA izgleda da ne deluje. (vsaj popolnoma ne)

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.536
1.240
113
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
...ksz...

cheer.gif

šmarnica nima tak močnih halucinacij
ne-ne-1.gif

sdpa

Fizikalc
29. mar 2012
1.377
0
36
London
Obišči stran
Tega Vučkota in vse opranoglavce take vrste bi jaz dal delat v kamnolom za kako leto pa da vidim, če jim bodo še vedno hodile take neumnosti po glavi.. Lenuhi in zabušanti, taki ste najhujši, pa pametujete in se delate neke 'inteligentne superheroje', ki rešujejo svet in bohtigavedi kakšne dimenzije.. Če bi bilo po mojem, bi bila vaša dimenzija tista, da bi delal za hrano, ne pa da se ubadate z hebenemi cevmi zatlačenimi v zemljo pa take čire čare. Žalosti pa me, da je vedno več ljudi takih. Braco, pa razni seminarji, ki ljudem perejo glavo stila hepi hepi, tega je vedno več. Marš delat banda!

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Citat:
Uporabnik R0KY pravi:
kok kul k je meu "izumitelj" "orogonske energije" boljsi ime za neuporabno napravo, kot jo imajo zdej podaniki :D pustmo to, da so takrat letala bol po tleh letala...

http://en.wikipedia.org/wiki/Cloudbuster

A cloudbuster consists of an array of parallel hollow metal tubes which are connected at the rear to a series of flexible metal hoses which are equal or slightly smaller in diameter to the parallel tubes. Alternatively, the rear of the tubes are joined together to a single large diameter pipe and flexible metal hose. The open end of these hoses are placed in water, which Reich believed to be a natural orgone absorber. The pipes can be aimed into areas of the sky to draw energy to the ground like a lightning rod.

Torej cevi, ki so na koncu povezane v eno in potopljene v vodo
crazy1.gif

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.718
113
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Citat:
Uporabnik R0KY pravi:
kok kul k je meu "izumitelj" "orogonske energije" boljsi ime za neuporabno napravo, kot jo imajo zdej podaniki :D pustmo to, da so takrat letala bol po tleh letala...

http://en.wikipedia.org/wiki/Cloudbuster

A cloudbuster consists of an array of parallel hollow metal tubes which are connected at the rear to a series of flexible metal hoses which are equal or slightly smaller in diameter to the parallel tubes. Alternatively, the rear of the tubes are joined together to a single large diameter pipe and flexible metal hose. The open end of these hoses are placed in water, which Reich believed to be a natural orgone absorber. The pipes can be aimed into areas of the sky to draw energy to the ground like a lightning rod.

Torej cevi, ki so na koncu povezane v eno in potopljene v vodo
crazy1.gif

Ne ga srat.....

Bi Mars sklatu dol s tolk močnim
bonk.gif

R0KY

Guru
30. apr 2010
3.830
715
113
pa un tip v enmu videu je bil tud zanimiv, narvije bakreno zico okol, jo poveze na strom in potem je cist navdusen se zarad magnetnega polja kompas obraca... opranci :D