Potrebujete nekaj dobrega humorja?

zino

Guru
3. sep 2007
6.682
2.480
113
Citat:
Uporabnik bolan1956 pravi:
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Seveda - kaj je to orgonski android. Pa ne mi o čakrah in podobnem, točno kaj je. Recimo 'cev zapičena v kilo kremenčevega peska'.
Recimo, da je to orodje, s katerim povečaš svojo umsko moč in se povežeš s vseprisotnim poljem energije, ki je v vsakem trenutku lahko vsepovsod in je z njim možno manipulirati, če znaš. Zraven je še inteligenca kristalov, ki so prenosniki te energije in v katerih je skladiščeno večino znanja, ki je za take podvige potrebno.
POVEČAŠ SVOJO UMSKO MOČ? MANIPULIRAŠ Z ENERGIJO? INTELIGENCA KRISTALOV?
Pa kaj se delaš norca al ti to res
sprasujem se.gif
Predvsem energijska manipulacija me podrobno zanima. Od kdaj z vremenom, točneje z točo uničuješ človeštvo? To bi potem mogla bit toča, ki bi stolkla vse kar raste, od drevesa do semena. Pa zakaj bi glih tebe uničevali tukaj? Imaš rudnike zlata?, polja nafte?, zakaj si jim ti zanimiv za uničit? Edino kaj ima Slovenija je H2O in les, ampak zato te ne snemajo in spuščajo toče. Res me zanima zakaj se gre tle.

Nazadnje urejeno:

PIC

Fizikalc
17. avg 2007
2.466
2
38
Prijatelj, ki je pojedel neke cudne gobice, je 1 teden nosil s sabo en kamen, pravzaprav se je v kamen zaljubil, v njem je videl vso lepoto univerzuma, čutil je, da mu kamen vrača ljubezen.

Oni to dosegajo brez substanc. Js sm jim faus, pa ti?
smile-1.gif

LP,
PIC

zino

Guru
3. sep 2007
6.682
2.480
113
Konec koncev se pa največje vremenske katastrofe dogajajo v ZDA, od tukaj pa vprašanje, KDO nad nami izvaja zločine z vremenom?
Pri nas od malo močnejšega pihanja burje in morda 10 minut toče, ne najdeš orkanov kateri zravnajo vse pred sabo. Torej kdo izvaja vremensko nasilje v ZDA?
Daj pojasni malo vse skupaj, da bom začel verjet.

Fly

Guru
21. jul 2007
2.642
508
113
A nisi bral da je bila nad Moravčami toča??
Zelo neobičajen pojav....
Pa nad belo krajino je premalo teh topov ker je na satelitski sliki viden en oblak. Čudno res čudno se vse to dogaja...

zino

Guru
3. sep 2007
6.682
2.480
113
Ja, saj tole nad Moravčami me je vrglo iz tira. Toča, ne moreš si mislit, kaj nam delajo, barabe. Zanima me samo, kdo je bil odgovoren za hudo točo, ki je pobila vse kar je rastlo po celotnem Štajerskem leta 1351. Upam da tudi takrat niso to naštimali namerno, ker smo doma ostali brez fižola za solato. Kak sn se razpi_do.

Nazadnje urejeno:

HardBass

Pripravnik
2. maj 2013
32
0
6
ma seveda, oni tam mislijo da je bla učas slovenjia puščava, glede na to da kake majo ob vsakem ciklonu, ob vsaki plohi.., nevem no :p

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
hm

France je napisal

pred ognjem dom, pred točo mi pšenico

bi bližnji sosed varoval, svet' Marka
rolleyes-1.gif

ma kašn Marka??? orgonski top, ejga....že takrat so mel točo...to poteka že dalj časa kot si mislimo, ampak sedaj končno imamo protiorožje
cheer.gif

sdpa

Fizikalc
29. mar 2012
1.377
0
36
London
Obišči stran
Tole se pa bolniki, resno.. Mi je kar žal za ljudi, ki morajo biti v stiku z njimi, starše, otroke.. Se pa še enkrat potrjuje dejstvo, da je velik delež populacije enostavno neumen.

2. sep 2007
1.528
825
113
Dolenjska
Citat:
Uporabnik sdpa pravi:
Tole se pa bolniki, resno.. Mi je kar žal za ljudi, ki morajo biti v stiku z njimi, starše, otroke.. Se pa še enkrat potrjuje dejstvo, da je velik delež populacije enostavno neumen .

Tile so še nižje.

HardBass

Pripravnik
2. maj 2013
32
0
6
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
jst držim android v rokah. pa ni helikopterjev vidt..

al ni to taprat android al kako?

vse to je njihova domišljija, ker če bi res kaj bilo na tem bi že zdavnaj CIA pa FBI okoli hodila, njihovo FB stran pa bi takoj blokirali, ampak saj veste bol kot eno stvar ponavljaš bolj boš vanjo verjel.., to je isto ko una HEPI HEPI vrjanta, lep primer je njihovo prodajanje cevi zataknjenih v vedro peska za 1000 €, ki pa ne deluje če nisi pozitivno naravnan
sprasujem se.gif

pipo

Majstr
19. mar 2008
932
444
63
Citat:
Uporabnik HardBass pravi:
lep primer je njihovo prodajanje cevi zataknjenih v vedro peska za 1000 €

zdaj treba samo pogruntat kako to izvažat worldwide
wink-1.gif

mk20

Pripravnik
10. okt 2007
102
5
18
Ampak za jurja bi lahko to vsaj malo bolj lično izdelali! Ne pa navadno vedro od jupola, pa kos grdo odžagane cevi? Kaj so pa tiste žice iz betona ven?

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.331
355
83
39

disc

Guru
4. feb 2011
2.432
549
113
Sam ne mi pol tule po alterju jokat, ko vas bojo s črnim helikopterjem poslikal!!

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.718
113
Citat:
Vladimir Prosenik
OBVESTILO, KI VELJA OD VČERAJ 3.4 OD 17.00

OBVEŠČAMO VAS , DA ODSLEJ ETERIČNI KOMUNALCI NE BOMO ŠČITILI VEČ NIKOGAR. ZELO ZMOGLJIVE ORGONSKE ANDROIDE SMO OBRNILI NAVPIČNO V NEBO IN DELUJEMO LE ŠE LOKALNO.

V PRIMERU EKSTREMNIH NAPADOV Z VREMENSKIMI OROŽJI, SI BOMO KOMUNALCI POMAGALI IZKLJUČNO MED SEBOJ.

Zato so bile toče včeraj
crazy1.gif

Bog jim poplačaj njihovo delo.

HardBass

Pripravnik
2. maj 2013
32
0
6
V VEDNOST:

ce ze niste... si prelepite kamero na vseh napravah ki jih imate... na smartfonih ne pozabite da so dve
wink-1.gif
FDS!!! zadnji virus ki mi je sesul laptop.. policajski virus kao... ko sedaj prizgem... se mi pokaze moja slikica kako bulim v laptop... in zraven google translate text.. da sem jim dolzan 100eur... ko to vidis.. spoznas da te vsakic ko pogledas v svoj jebeni device... nekdo lahko opazuje... da tega niti priblizno ne slutis... obstajajo heck programi ki omogocajo vsakomur ki to ve da to dela...

Oseba : Os NA VEČINI DIGITALNIH NAPRAV, JE KAMERA TUDI EKRAN..............

Oseba : PRI MOJEM ACER ASPIRE 7520, JE KAMERA LEVI, SPODNJI DEL EKRANA. ODKAR SEM TJA NAMESTIL PROTI EKRANU OBRNJENO, MANJŠE OGLEDALO, ME OB BRSKANJU PO NETU, NE BOLI VEČ GLAVA IN TUDI NEPRIJETNI PRITISKI SO PRENEHALI. TO POVE LE ENO: NISO DIGITALNE NAPRAVE SAMO ŠPIJUNSKI APARATI, PREKO KATERIH NAS NWO NADZIRA: PSIHOTRONSKO OROŽJE SO.
hysterical-1.gif

Sej ne vem al se naj jokam al smejem.., pa brez zamere kaj bol butastega še nisem slišal v svojem življenju
smile-1.gif

Nazadnje urejeno:

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Vidim, da bi lahko človek pri tem folku mastno zaslužil - recimo bombone bi prodajal za 100€ kot zaščito pred sevanjem, iz alu folije bi delal kape, na katere bi nalepil 3 plastične 'rubine' in spet prodajal po 100€, možnosti je neomejeno
hysterical-1.gif

HardBass

Pripravnik
2. maj 2013
32
0
6
temu se reče hitri biznis.., Posebna ponudba samo za HAARP-ovce, prodam 10 jupol veder za 100 €
hysterical-1.gif

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.718
113
Pa, dajte no....

A ne vidite , da se zajebavajo.... vi pa nasedate.
tongue-1.gif