Potrebujete nekaj dobrega humorja?

bolan1956

Zelenc'
4. maj 2013
20
0
1
Ste pa res dobri. Nerazgledani v nulo.
A je kdo med vami kdaj v roki držal orgonski android? A sploh veste kaj je to? Je kdaj nad vašo glavo prihrumel neoznačen črn helikopter in poslikal vse v nulo, ker ste aktivirali orgonski android? A mislite, da so to heci?

Priporočam vam, da se nehate zezati s stvarmi, o katerih nič ne veste. Nad glavo se vam dogajajo vojaški poiskusi, ki so samo kamuflaža za organizirano zastrupljenje narave, prebivalstva in vsega živega, vi se pa greste nek humor?
Dejte se najprej mal izobrazit, pol pa kritizirajte. Geo-inženiring je samo izgovor za globalni genocid.

Bi še kaj debatiral tu z vami, če se je kdo pripravljen kaj razgledat, če pa tega niste sposobni, pa nehajte bluzit u tri krasne, ko nimate pojma.

Mal si tole poglejte, pol pa ven na zrak, pa v nebo gledat. Sej menda imate oči, možganski procesorji pa naj bi vam tudi delali, da boste povezali 1+1.

http://www.geoengineeringwatch...cratic-control/

https://www.youtube.com/watch?v=ZTlZpmxYoVw

Nazadnje urejeno:

Fly

Guru
21. jul 2007
2.642
508
113
Odprl si nam oči!

Ta tema se sedaj lahko zaklene!
hysterical-1.gif

jest5

Guru
18. avg 2007
25.962
-8.673
113
Pravi vzdevek
hysterical-1.gif

Vleži se pod top, da te njegovo potencirano zeta skozi gama sevanje ozdravi
evil.gif

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Meni vaša teorija ne gre v logiko.....
če čejo uničit nas in okolje, zakaj nas enostavno ne ,,znukajo,,,...zakaj se tolk trudijo komplicirat in zavlačevat?
če čejo uničit samo nas, okolje pa obdržat zase, zakaj nam ne izpustijo virus?

Moja logika pravi, da ravno taki, kot ste vi, delajo meglo in odvračajo pozornost od dejanskega cilja, to je ustvarjanje nove družbene ureditve, kjer bo 99% prebivalstva brez vsakega lastništva, -brez pravic tudi do osnovnih življenskih, kot so hrana, voda, zrak in življenski prostor.
In zaradi takšnih skupin kot je vaša npr. , smo proglašeni za de:bile tudi takšni, ki opozarjamo na spreminjanje družbene ureditve na slabše, še slabše kot v srednjem veku......
......no dober, čist po pravici, -tule gor sem proglašen za debiila zaradi drugega, ampak tak, na splošno.....

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Citat:
Uporabnik bolan1956 pravi:
Na neumne komentarje ne mislim odgovarjati. A ma kdo kakšno pametno vprašanje?

Seveda - kaj je to orgonski android. Pa ne mi o čakrah in podobnem, točno kaj je. Recimo 'cev zapičena v kilo kremenčevega peska'.

bolan1956

Zelenc'
4. maj 2013
20
0
1
Citat:
Uporabnik capl pravi:

Ne pogovarjamo se o teorijah ampak o dejanskem stanju na nebu. Kar pa se tiče logike, jo pa tako in tako ne moreš pričakovati od psihopatov, a ne? Normalen človek ne bo šel uničevat planeta z ljudmi vred. Tu nikoli ne boš našel nobene logike.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.788
15.849
113
Citat:
Na neumne komentarje ne mislim odgovarjati. A ma kdo kakšno pametno vprašanje?

Jp. Kaj točno je argonski android?

Citat:
A je kdo med vami kdaj v roki držal orgonski android? A sploh veste kaj je to? Je kdaj nad vašo glavo prihrumel neoznačen črn helikopter in poslikal vse v nulo, ker ste aktivirali orgonski android?

Mogoče (ne vem kaj to sploh je). Ne. Enkrat je bil nekaj podobnega ampak je samo policija iskala konopljo.

Torej...ti več kot očitno veš kaj to orgonski android je in bi te prosil za razlago, hvala.

bolan1956

Zelenc'
4. maj 2013
20
0
1
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Seveda - kaj je to orgonski android. Pa ne mi o čakrah in podobnem, točno kaj je. Recimo 'cev zapičena v kilo kremenčevega peska'.
Recimo, da je to orodje, s katerim povečaš svojo umsko moč in se povežeš s vseprisotnim poljem energije, ki je v vsakem trenutku lahko vsepovsod in je z njim možno manipulirati, če znaš. Zraven je še inteligenca kristalov, ki so prenosniki te energije in v katerih je skladiščeno večino znanja, ki je za take podvige potrebno.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Torej nimaš pojma kaj to je in prodajaš meglo. Ali pa nočeš napisat ''cev zapičena v kilo kremenčevega peska'', ker zadeve potem nebi mogel prodajat za jurja naprej.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.788
15.849
113
Citat:
Torej nimaš pojma kaj to je in prodajaš meglo. Ali pa nočeš napisat ''cev zapičena v kilo kremenčevega peska'', ker zadeve potem nebi mogel prodajat za jurja naprej.

Nejeverni tomaž, c c c
tongue-1.gif

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Citat:
Citat:
Uporabnik capl pravi:

Ne pogovarjamo se o teorijah ampak o dejanskem stanju na nebu. Kar pa se tiče logike, jo pa tako in tako ne moreš pričakovati od psihopatov, a ne? Normalen človek ne bo šel uničevat planeta z ljudmi vred. Tu nikoli ne boš našel nobene logike.
Normalen človek tudi ne bo orožja za obrambo planeta pred uničenjem, prodajal za nesramno velik dobiček, ajd, mogoče 5€ za materjal, ampak bo celo objavil načrte za samoizdelavo in s tem resnično omogočil množično obrambo.
Logika,
tongue-1.gif

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Citat:
Citat:
Recimo, da je to orodje, s katerim povečaš svojo umsko moč in se povežeš s vseprisotnim poljem energije, ki je v vsakem trenutku lahko vsepovsod in je z njim možno manipulirati, če znaš. Zraven je še inteligenca kristalov, ki so prenosniki te energije in v katerih je skladiščeno večino znanja, ki je za take podvige potrebno.

Jaz prosim za odgovor.

Kako jebeno prismojen in zeljan pozornosti moras biti, da lahko nekaj takega kot je zgoraj napisano izjavis brez kancka sarkazma?

crashednburnt

Majstr
Osebje foruma
20. jul 2007
8.746
434
83
Goriška
www.avtopro.si
Citat:

A se meni samo zdi, ali nas ima res Evrofil za norca?
evil.gif