Potrebujete nekaj dobrega humorja?

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
ksz
Zakaj ste srednjeslojaši tolk omejeni v samostojnem razmišljanju in se norčujete, brez da preverite vse možnosti, -ka pa če je možnost da je kej na tem......
odkar so odkrili nam nerazumljivo obnašanje ,ne vem kerih delcev, na kvantnem nivoju, nekateri vrhunski znanstveniki ne izključujejo več možnosti, da mogoče vsi živimo v virtualnem vesolju in smo samo del simulacije -igrce....
...in v taki igrci bi pa blo potem možno, da mogoče s posebnimi postopki tudi delno vplivaš na potek simulacije.....
Ste sposobni razmišljat v tej smeri?.....sej vem da ne, zato boste v naslednji inkarnaciji pahnjeni na nižji nivo, največji neomaterjalisti, kot je Evrofil, pa mogoče na Baričeviče bulmastife
evil.gif
......
...jst bom pa v naslednjem življenju, zaradi svoje brihtnosti za nagrado, potomec skrite svetovne elite, ki bo vladala vam hlapcem, napol sužnjem v NWO in vam bom jebal mater tlačansko
evil.gif

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Mogoče bom tvoj vnuk in ti bom zagonil vse kar si boš za penzijo našparal, tebe pa namesto v dom upokojencev, Kitajcem prodal
evil.gif

HardBass

Pripravnik
2. maj 2013
32
0
6
No zdej sem si vzel malo časa in malo bral o teh orgonih in o tem, očitno tukaj za brezveze nekaj razpravljamo o tem očem mi sploh nimamo pojma, in žalimo druge, tudi jaz, če bojo kakšne posledice tega smo si vsi tukaj sami krivi in nihče drug. Saj pa nam nihče iz tiste skupine ni nič naredil s tem, mogoče je edino kr me res moti je to da je pač vsak vremenski pojav povezan s HAARP-om, ampak dobro pač sej pa nobeden nas ne sili da moramo brati objave v tisti skupini. No pa da nebo kdo mislil da se hočem s to objavo kakor koli izmazat iz godlje ki smo jo skuhali, ne kriv sem enako kot vsi ostali.

Pa lep pozdrav !

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Miran Vučko PA ŠE TO: MENI NI PROBLEM TAKOJ ODKRITI IDENTITETE RUMENOKLJUNCEV IN VSAKEGA POSEBEJ OBISKATI NA DOMU ALI PA KJE DRUGJE......
Miran Vučko DOBER SEM KOT KRUH, DOKLER MI KDO NE STOPI NA ŽULJ. NAJ SE ME ČUVAJO.
Miran Vučko IMEL SEM TO SREČO, DA SO MENE MOJSTRI BORILNIH VEŠČIN, KI SO MOJSTRSTVO DOSEGLI NA JAPONSKEM, NAJPREJ SPOZNALI S KOZMIČNO INTELIGENCO BORBENEGA MARSA IN Z ORGONSKO ENERGIJO, NATO S FILOZOFIJO IN ŠELE NA KONCU S FIZIKALNIM, GROBIM - TEHNIČNIM DELOM SAMOOBRAMBE.

Mene je zdaj strah, ker nam grozi. Pa sem mislil, da kaj takega za razsvetljene buce v Alfa stanju pod vplivom blagodejne Orgonske energije ni mogoce.

Grožnja
135. člen

(1) Kdor komu, zato da bi ga ustrahoval ali vznemiril, resno zagrozi, da bo napadel njegovo življenje ali telo ali prostost ali uničil njegovo premoženje velike vrednosti, ali da bo ta dejanja storil zoper njegovo bližnjo osebo, se kaznuje z denarno kaznijo ali zaporom do šestih mesecev.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Gre se bolj za to, da Vučko lepo služi na račun naivnežev in jim prodaja popolnoma neuporabno robo. Pa OK, eno je, ko prodajajo homeopatska zdravila, tisto lahko na marsikoga deluje kot placebo - če v homeopatijo verjame mu lahko v nekaterih primerih pomaga še bolj kot 'resno' zdravilo. Ampak ko prodaja (in kolikor sem zvedel za ogromen denar) naprave, s katerimi bi naj spreminjal vreme, je pa to čisti nateg in zrelo za obisk inšpekcije ker: 1. naprava ne more vplivat na vreme, torej gre za nateg in 2. ker dejavnosti nima nikjer prijavljene in služi na črno. Če mu pošljemo inšpekcijo, bo pa med 'haarpovci' verjetno izpadel kot mučenik, ker so ga reptili hoteli utišat
bonk.gif

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
1. naprava ne more vplivat na vreme, torej gre za nateg in 2. ker dejavnosti nima nikjer prijavljene in služi na črno. Če mu pošljemo inšpekcijo, bo pa med 'haarpovci' verjetno izpadel kot mučenik, ker so ga reptili hoteli utišat
bonk.gif

1) Ti tega ne razumes, ker nisi v stanju Alfa zavesti, ker ti Či ne teče pravilno po čakrah, in ker ne razumes kvantne fizike kamenih strel in orgonske energije, ki jo v atmosfero spusca elektromagnetna tuljava.
2) strela jasna Prostozidarski Reptiloidni illuminat! Sicer je res, da v visjih stanjih zavesti ne potrebujemo vec denarja, ker nam Bog vse da (case in point: familija v Skofji Loki), ampak se vedno, kako si drznes kaj takega sploh omeniti zoper Velikega Raszveltjevalca, Veleuma Svetovnega Kova, Drugega - takoj po Tesli - resitelja sveta v neskoncno energijo, in mojstra 32-dan TaeKwanDoja.

uuu

Fizikalc
19. jun 2010
1.766
14
38
Naprava lahko vpliva na vreme, kar sledi iz teorije kaosa.
Problem je edino v tem, da nihče ne ve, kako vpliva in da tega tudi nihče ne more kontrolirati.

butterfly effect
In Physics the idea, used in chaos theory, that a very small difference in the initial state of a physical system can make a significant difference to the state at some later time
[from the theory that a butterfly flapping its wings in one part of the world might ultimately cause a hurricane in another part of the world]

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
In zakaj mu nagajaš, tak si kot en 16 letnik? Pusti človeka da dela kar mu paše!

Sure. Sem cisto za... Dokler se s tem ne nateguje ljudi, ki v povprecju ze tako ali tako nimajo za burek, IQ 80 in narejeno sredno lesarsko solo.

Potem pa pride en takle (ali pa tisti tepci z Bio-Magnetno resonanco), in racunajo mastne (neobdavcene) denarje za prodajanje megle in Arnike, razredcene na 200C. 1.500 za en orgonski android je pri placi 500 EUR ogromno mnogo denarja, pa se par deset litrov kisa na teden...
Takrat ratam pa siten. Sure, "kradi" tistim, ki so dovolj pri sebi, da bi morali videti nateg, ampak da kradem tistim, ki niso sposobni kriticno gledati na vse skupaj IN ki nimajo "odvec" denarja, da bi ga metali stran za take neumnosti...

Ce bi bil tak frajer, in bo ga v resnici skrbelo za ljudi (pustimo zblojenost in psevdo-znanost ob strani) bi svoje Orgonske Androide dajal zastonj. A je Jezus kaj racunal za svoja predavanja? Je Mojzes pobiral prispevke od tistih, ki so zeleli iz Egipta?

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
In zakaj mu nagajaš, tak si kot en 16 letnik? Pusti človeka da dela kar mu paše!
Ateisti imamo nekaj, čemur se reče EMPATIJA. Do ljudi, ki jih Vučkoti in podobni duhovni vodje izkoriščajo in nategujejo.
Poleg tega se ukvarja z delom na črno. Spoštovanje zakonov ti je tuje?

Normalen človek težko ignorira take zadeve. Mogoče ti lahko?

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Citat:
Uporabnik uuu pravi:
Naprava lahko vpliva na vreme, kar sledi iz teorije kaosa.
Problem je edino v tem, da nihče ne ve, kako vpliva in da tega tudi nihče ne more kontrolirati.

butterfly effect
In Physics the idea, used in chaos theory, that a very small difference in the initial state of a physical system can make a significant difference to the state at some later time
[from the theory that a butterfly flapping its wings in one part of the world might ultimately cause a hurricane in another part of the world]

Hja, potem lahko tudi kamne mečejo v fasado, bo učinek na vreme isti, pa kamen jih nič ne bo stal
grims-1.gif

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
33.795
6.172
113
blizu močvirne prestolnice
Citat:
Uporabnik pediater pravi:
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Ateisti imamo nekaj, čemur se reče EMPATIJA. Do ljudi, ki jih Vučkoti in podobni duhovni vodje izkoriščajo in nategujejo.
Poleg tega se ukvarja z delom na črno. Spoštovanje zakonov ti je tuje?

Normalen človek težko ignorira take zadeve. Mogoče ti lahko?

Ti ne boš nikoli ATEIST, pa če se še tako trudiš! Ta mogoče zasluži 10 - 20000, koliko pa pade Zokiju v žep kar tako?

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
Miran Vučko PA ŠE TO: MENI NI PROBLEM TAKOJ ODKRITI IDENTITETE RUMENOKLJUNCEV IN VSAKEGA POSEBEJ OBISKATI NA DOMU ALI PA KJE DRUGJE......
Miran Vučko DOBER SEM KOT KRUH, DOKLER MI KDO NE STOPI NA ŽULJ. NAJ SE ME ČUVAJO.
Miran Vučko IMEL SEM TO SREČO, DA SO MENE MOJSTRI BORILNIH VEŠČIN, KI SO MOJSTRSTVO DOSEGLI NA JAPONSKEM, NAJPREJ SPOZNALI S KOZMIČNO INTELIGENCO BORBENEGA MARSA IN Z ORGONSKO ENERGIJO, NATO S FILOZOFIJO IN ŠELE NA KONCU S FIZIKALNIM, GROBIM - TEHNIČNIM DELOM SAMOOBRAMBE.

Mene je zdaj strah, ker nam grozi. Pa sem mislil, da kaj takega za razsvetljene buce v Alfa stanju pod vplivom blagodejne Orgonske energije ni mogoce.

Grožnja
135. člen

(1) Kdor komu, zato da bi ga ustrahoval ali vznemiril, resno zagrozi, da bo napadel njegovo življenje ali telo ali prostost ali uničil njegovo premoženje velike vrednosti, ali da bo ta dejanja storil zoper njegovo bližnjo osebo, se kaznuje z denarno kaznijo ali zaporom do šestih mesecev.

Opa, negativizem vre iz našega junaškega eteričnega komunalca? Pa ja menda ne gre negativno razmišljati, če si na višji orgonski stopnji? Pa vreme je tudi bolj slabo, očitno se mu je Android crashnil.

KKK

Pripravnik
18. maj 2009
897
0
16
Citat:
Uporabnik HardBass pravi:
No zdej sem si vzel malo časa in malo bral o teh orgonih in o tem, očitno tukaj za brezveze nekaj razpravljamo o tem očem mi sploh nimamo pojma, in žalimo druge, tudi jaz, če bojo kakšne posledice tega smo si vsi tukaj sami krivi in nihče drug. Saj pa nam nihče iz tiste skupine ni nič naredil s tem, mogoče je edino kr me res moti je to da je pač vsak vremenski pojav povezan s HAARP-om, ampak dobro pač sej pa nobeden nas ne sili da moramo brati objave v tisti skupini. No pa da nebo kdo mislil da se hočem s to objavo kakor koli izmazat iz godlje ki smo jo skuhali, ne kriv sem enako kot vsi ostali.

Pa lep pozdrav !

Žal jihje treba ustavit, ker če se razpase, ne bom imel s čem kisat solate.