Potrebujete nekaj dobrega humorja?

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.192
7.057
113
Nekje je potrebno zacet. In ce kot precendens zrihtamo vuckota bi lahko nato nadaljevali. Sicer se strinjam. Mene ne moti ce nekdo veruje da mu homeopatska voda pomaga. Mene moti ce je nekdo prodaja in trdi da pomaga.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.331
355
83
39
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
BTW, zakaj je pa na smetiscu snemal?

Kje pa misliš da nabira material za orgonske topove?
evil.gif

kravakonj

Fizikalc
30. okt 2012
5.215
0
36
Če morda koga zanima aktivizacija NHCB sistema.
https://www.youtube.com/watch?v=0vPFgum-uD4
Citat:
Aktivacija NHCB v Murski Soboti, 30.12.2010, pri družini Rengeo.
NHCB je naredil g. Miran Vučko s katerim se lahko povežete tudi preko Facebooka ali pošljete email kar preko Youtuba.
več videov in delavnic lahko najdete na Vimeo.com
Velja pa opozorilo, da FB in YT nadzirajo reptiljanci (Vimea pa kolikor vem še ne)

KKK

Pripravnik
18. maj 2009
897
0
16
Edini pravi način (zaenkrat še) je telepatski.

Mimogrede, a še niso ugotovili, da bi lahko strupeni plini prihajali tudi iz klimatskih naprav? Kakšna priročna orgonska pištola bi bila prodajni hit.

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Oh my god... Pa ne me jebat no, pa a ga kdo poslusa!? As in, kdo ki je naredil fiziko v osnovni soli?!
bonk.gif

In s tem nateguje ze tako ne pretirano bogate kmete sredi nicesar. Mislim, zakon.

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
1:20 "Takoj si alfa stanju, probaj kaj slabega pomisliti, se klet ne mores... Ce pa ze probas pride pa sam Ku... Ku... ven"
1:58 "Presneto sem reku [cenzura], [cenzura]...."

SWEET JESUS... A je ze konec sveta?
bonk.gif
Dajmo se necesa odfukanega spomnit, pa zacet prodajat folku. garantitam, da bomo miljarderji v enem mesecu.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.192
7.057
113
ksz

sem se moral malo razvedrit in njihova skupina na fb me seveda ni razocarala...en od maloumnezev je napisal da ima zaradi chemtrailov ze ved let gljivice na trebuhu.... ROFL

nato ena napise da je ze 15 litrov kisa v dveh dneh porabila in d aje zato nebo modro. mene samo skrbi kake stvari ti ljudje v sluzbah pocnejo....ker balasevic je lepo rekel "...ne bi ji dao atomsku bombu na dugme..."

ozze

Majstr
24. jul 2009
2.137
314
83
ampak kle je pa zadel: Zakaj na alterju ni žensk, da citiram: 'Še dobro, da plemenite osebe ženskega spola posedujejo prefinjen okus in se takih izogibajo "

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.554
2.953
113
v lokalni ostariji
Anandi Anandini bioroboti . demončki imajo pa veselico.....kaj čmo, takle mamo. ti zlobčki sam nemočno lajajo, tisti, ki samo kimajo-sladko prijazni, so veliko hujši. vsi so priklopljeni na sistem, kjer že zmankuje energije in jo iščejo drugje...zanimivo je živet v tem obdobju čiščenja, veliko smo se naučili ravno od teh zlobčkov.

zdej pa tko

appolo sem vedel da nisi člouk.. ti si zihr biorobot.. (člouk s tako pripravo nebi mogu tolko ekokurjave napravit) evrofil pa demonček

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
A oni bi humor?

Ok...

Koliko Chemtrailov razbije en Orgonit?
Nobenega, ker v psihijatricni bolnisnici nimas dostopa do elektrike!

Kako lahko prepoznas Borca za Cisto Nebo?
Ne samo da ima vonj po kisu, tudi zgleda kot kisla kumara, ker ga je nekdo nategnil.

Zakaj TheVučko ne deli procesa za izdelavo Androidov?
Ker se boji, da bi ga nekdo s cevjo po glavi ko bi videl koliko profita je v enem.

In, njihov vic dneva:
"Hahahaha, nič ne vedo o kvantnosti, skalarnih valovih, hologramih, da telepatije ne omenjam."

Edino kar v tem stavku NI neumnost je "kvantnost" (OK, se to je malo v tem kontekstu). Dajte mi povedat, a taka kvazi-fizika dobro deluje na folk? Ker, samo da boste vedeli, jaz bom kmalu patentiral kvantno-vibracijski top ki vse strune v telesu umeri na d-minus in s tem pomaga sirjenju kozmicne zavesti!