Potop Istrabenza?

erikson

Guru
25. avg 2007
22.367
6.153
113
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Zanimivo bo brat letos lestvico najbogatejših zemljanov....
Enega zagotovo ne bo več na lestvici:
One of world's richest men leaves note to wife before killing himself over credit crunch

shocked-1.gif

torek

Pripravnik
28. okt 2007
269
0
16
glede na to da ISTRABENZ ni nič drugega kot Igor Bavčar + nekaj zaposlenih (menda 24) mi je popolnoma vseeno če gredo jutri v stečaj. Škode zaradi tega ne bo nobene, ker je škoda že bila narejena.

Bolj me skrbi to da upniki (banke in posredno politika) zaradi svojih interesov ne bodo dovolili da gre IB v stečaj - zato ker jih je strah da bi prišli na dan zakulisni dogovori in kupčije.

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
sam dodatnih kreditov pa tut ne bodo mogli odobriti. Je pa res da moreš bit mojster da tako firmo spraviš na kant!
bonk.gif
Bravo Igor!

AndrejD

Guru
20. jul 2007
7.214
1.386
113
Citat:
Uporabnik torek pravi:
glede na to da ISTRABENZ ni nič drugega kot Igor Bavčar + nekaj zaposlenih (menda 24) mi je popolnoma vseeno če gredo jutri v stečaj. Škode zaradi tega ne bo nobene, ker je škoda že bila narejena.

Bolj me skrbi to da upniki (banke in posredno politika) zaradi svojih interesov ne bodo dovolili da gre IB v stečaj - zato ker jih je strah da bi prišli na dan zakulisni dogovori in kupčije.

Po moje bo Bavčar kar zmagovalec.
VIP - Veze In Poznanstva.

reality

Vudu lešinar
24. jul 2007
4.731
0
36
spet se močno motiš....

Petrol in banke nikoli ne bodo pustile da gre Istrabenz v stečaj...... Vaginko ne sklepaj vsega pavšalno, že če bi poznal Actual bi vedu točno kako oni poslujejo...

dokaj pametno... ne za rajo, ampak dokaj pametno....

Stečaj pa nikoli ne bodo dopustili verjemi mi...... v ozadju je preveč vloženega kapitala, da bi se mu kr odpovedali...... pa da nauš spet narobej sklepu, ne mislim na Bavčarja.......

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
pa veš da se tokrat res strinjam s tabo! RAvno banke in petrol sta preveč vložila v to, čeprav mi še danes ni jasno kaka je bila strategija petrola pri prevzemu istrabenza, če se je vedelo da to ne more uspet? Banka pa ima verjetno tak kredit pri istrabenzu da se lahko sam s
bonk.gif
To kar so naredili s odlogom plačila so samo pogrebne slovestnosti prestavili

reality

Vudu lešinar
24. jul 2007
4.731
0
36
teb marsikej ni jasno.........

Citat:
Bo istrabenz prva žrtev potopa pri nas? Se bo kako "zmazal" al še sledi samo stečaj ali kaj drugega? Mogoče potop delnic jutri? Mogoče Bavčar na Dob al v bolj luksuzni del v Kopru?

dvomim, če se resnično strinjaš z mano, zakaj potem odpiraš post.......

ali bo šel v stečaj ali kaj drugega......

Vaginko, brez zamere, rad bi te zastopu pa te ne morem...

torej veš, da nekaj ne boš šlo v stečaj in vseno sprašuješ če bo šlo......

torej po domače, veš da te ne tiši srat in sprašuješ, če bi šel srat?

ne razumem, teh tvojih postov...... res ne...

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
a ti sploh razumeš kaj sem napisal? Uporabil sem besedo BO in na koncu postavil vprašaj? Takrat ko sem to pisal nisem vedel da potekajo pogovori v smeri odloka plačevanja kreditov za ne vem koliko mesecev? Za razliko od tebe vem kolikšna je izpostavljenost ene banke in to mi je dovolj da poznam odgovor, tega pa prej nisem vedel. Potopa si enostavno ena banka in eno podjetje ne moreta privoščit zakaj pa je že druga zgodba. Bavčarju bi pa morali družbo delati še najmanj 3 ljudje a žal ne bo tako! pa da ti po vrsti odgovorim na vprašanja, ki sem si jih zastavil sam: Bo istrabenz prva žrtev potopa pri nas? ne vem
Se bo kako "zmazal" al še sledi samo stečaj ali kaj drugega? nekaj drugega
Mogoče potop delnic jutri? ne tut to se ni zgodilo
Mogoče Bavčar na Dob al v bolj luksuzni del v Kopru? ne tut to se ne bo zgodilo
Še mogoče kaka razlaga?

reality

Vudu lešinar
24. jul 2007
4.731
0
36
Citat:
Bo istrabenz prva žrtev potopa pri nas? ne vem

Razjasni mi ...... torej ne veš a se bo potopil, al se ne bo...

ker prej si se zmano strinjal, da se ne bo.......

PA KAKO HUDIČA TEBI RATA......... PROSIM POVEJ...

Še enkrat kaj je zdaj, se bo potopil, se ne bo potopil, AL NE VEŠ........

težek primer si...

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
odgovor je tak zato, ker ni odvisno od mene ampak od politike! Moje mneje pa sem napisal in sem se strinjal s tabo zakaj ne!

reality

Vudu lešinar
24. jul 2007
4.731
0
36
Citat:
Bo istrabenz prva žrtev potopa pri nas? ne vem

Ti si odgovoril z ne vem...

Povej, kaj ti iz tvojega stavka na katerega si odgovoril ni jasno..........

Torej ne veš ali se bo potopil, meni si reku, da se strinjaš z mano in da se ne bo, druge sprašuješ če se bo............

KAP..............

SKLEPAM, DA JE TVOJ NE VEM ODGOVOR, ALI JE MOGOČE DA ALI NE........
pol mi to razjasni, da bom vsaj vedel kaj si misliš?

Nazadnje urejeno:

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
meni je vse jasno, problem izgleda imaš spet samo ti! odgovro ne vem je zato, ker ne vem koliko je pripravljena riskirat politika jasno?

reality

Vudu lešinar
24. jul 2007
4.731
0
36
Citat:
Bo istrabenz prva žrtev potopa pri nas? Se bo kako "zmazal" al še sledi samo stečaj ali kaj drugega? Mogoče potop delnic jutri? Mogoče Bavčar na Dob al v bolj luksuzni del v Kopru?

ahahaa tebi je vse jasno............

in zakaj potem vprašanja na začetku???

AJA SEJ RES TI VSE VEŠ, AMPAK VSENO SPRAŠUJEŠ ČE JE TO RES...........

ps... Bavčar že dolgo ni več politik in tudi subvencije mu je ministrstvo zavrnilo...... tolko o tvojem natolcevanju o politiki... Če bi blo politično, bi mu dal pomoč.......

EJ IZ POSTA V POST SE BOLJ ZAPLETAŠ, SI TUDI TO SPREGLEDAL
hysterical-1.gif

sevlje

Fizikalc
25. jul 2007
1.913
0
36
44
Selška dolina
@ vaginko in reality - Opozarjam vaju, da v vkolikor nista sposobna normalno komunicirati med seboj, da gresta to početi v spam kotiček.

@reality - Če boš samo še enkrat uporabljal velike črke bo sledila kazen.

@še enkrat za oba: če bosta zasvinjala še eno temo s svojim prerekanjem bo sledila kazen za oba.

lp

sevlje