Poštarji

MrDaco

Guru
11. sep 2007
12.045
6.235
113
Citat:
Uporabnik Ytbnd pravi:
Ko bo pošta privat bodo nosili 3x več reklam, pošto pa 2x tedensko.

Tisti izven večjih mest pa si bodo sami hodili po pošto v najbližje večje mesto. Verjamite, poštne storitve so danes pravljične, glede na to kaj bo tuji lastnik naredil!

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Važno da bo privatizirano in da bo tuj tajkun molzel...
Ampak eni so res
stupid-1.gif
prodali bi vse in vsakomur.

Car

POSTman
4. avg 2007
8.572
1.821
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
To se zgodi res v zelo, zelo malo primerih. Je malomarnost in šlamparija prve vrste. Pošiljka bo najmanj brezplačna, povprašaj še o kakšni odškodnini...
Ko bi vi vedeli, kako se dela s pošiljkami hitre pošte! Kot z zlatimi palicami, bog ne daj, da kakšna manjka. Ko šofer pripelje hitro pošto, se vse pošiljke preverijo po številkah in preštejejo. Nimam pojma, kaj so počeli v tvojem primeru, Hanzi!?
bonk.gif

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
Ampak eni so res
stupid-1.gif

Prodali bi tisto, kar nam priniaša izgubo oziroma moramo futrati z velikimi količinami davkoplačevalskega denarja...problem pa nastane, ko kdo namreno izčeprva podjetje no za to imamo pa policijo, tožilstvo in sodišča

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.947
6.021
113
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
Ampak eni so res
stupid-1.gif

Prodali bi tisto, kar nam priniaša izgubo oziroma moramo futrati z velikimi količinami davkoplačevalskega denarja...problem pa nastane, ko kdo namreno izčeprva podjetje no za to imamo pa policijo, tožilstvo in sodišča
Prva dokapitalizacija nlb v RS je bila 1992
bonk.gif

Že takrat bi morali vse jame brez dna prodati ali poslati v stečaj, bilo na dolgi rok ceneje (+politika se nebi mogla več vmešavati s svojimi nastavljenimi kadri).
Ter vsem ex komunistom prepovedati delati za državo (kučan, drnovšek, janša, školč, lukšič, pahor, jankovič) in narediti lustracijo v varnostnih službah. http://www.dnevnik.si/objektiv/v-objektivu/nekateri-so-se-zmeraj-v-ilegali
Če gradiš hišo na pokvarjenih temeljih se bo slej ali prej podrla.

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Zato pa se ni izvedla lustracija. In nabijanje o lustraciji danes je milorečeno, absurdno. Zakaj? Ker to ne bo lustracija (sami sebe lustratorji ne bodo odsekali) ampak samo potamanjenje političnih nasprotnikov (na edini možen način, ker drugače niso zmožni).

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.947
6.021
113
Kako so jo lahko potem izvedli v Poljski ?

V Slo se lustracija ni izvedla zato, ker so ex komunisti čez noč postali demokrati in ugrabili državo, vendar miselnosti v glavah nihče od njih ni spremenil.

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.947
6.021
113
No, začelo se je z debato o prodaji pošte (kako bo to super in oh in sploh), ter splošnim razkrojem države, zakaj je temu tako, je potrebno pogledati v zgodovino Slo.

I

Izbrisan uporabnik #9334

Itak!

Sicer pa o poštarjih samo najboljše: Mi prinese pošto ali paket bp. na dislocirano enoto, - ker me pač pozna!
cool-1.gif

Je to kaj čudnega?

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
hmm

telekom ima izgubo? znimivo.
petrol ima izgubo? štiber res pove nekaj novega...

Vidiš, ker nisi imel mmene za učitelja, imaš silne težave s funkcionalno pismenostjo...roberto je dejal, da bi nekateri prodali 'vse', jaz pa sem repilciral na to njegovo izjavo in dejal, da je smiselno prodati tisto, kar posluje z izgubo. Kje si ti v mojem tekstu zasledil, da govorim o telekomu ali petrolu (nosilna tema so itak, pazi to, poštarji!), pa veš samo ti.

Upam, da gre pri tebi 'le' za zelo zaskrbljujočo stopnjo funkcionalne nepismenosti, kajti druga, edina možnost je še, da ti dejansko v mojem tekstu vidiš besedi 'telekom' in 'petrol', kaj je pa še bolj zaskrbljujoče, saj nakazuje na zelo resne duševne težave in je nujen takojšen obisk ustrezne ustanove (nestrokovno bi jaz dejal, da gre za možnost paranoidne shizofrenije), ti bom pomagal, kam se lahko v slednjem primeru obrneš po pomoč:
Urgentna psihiatrična ambulanta
Poliklinika, hodnik E, 2 nadstropje
01 4344518

Enota za krizne intervencije
Zaloška 29, Ljubljana
01 587 49 18

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Sorry, ampak saj poznaš tisti rek... Primite tatu, se je drl tat... Paralele pa sam potegni...

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.175
6.989
113
pri taščici
Poroča jutri kako se bo razpletla zgodba kako ima hitra pošta hitrost v genih in za 100 km razdaljo potrebuje skoraj 70 ur. Če bo dostavljeno jutri!?

I

Izbrisan uporabnik #9334

Saj ne vem, če je sploh primerno, ampak eno moje doživetje s poštarjem je tako, da ga ne bom nikoli pozabil.

Bil je december in ( mojo drago) ženo (takrat še ni bila) sem takrat pozno popoldne peljal v Trbovlje, (ma ja, kwa pa vem, če ne bere Alterja!
tongue-1.gif

Jaz še danes ne vem, kako sem zadevo izvozil! Meni se je zdelo, da sem šel skozenj!
uf-1.gif

Tudi nikoli nisem spraševal, kaj delajo poštarji ob 6. popoldne na cesti - običajno so že zdavnaj odgarali svoj šiht!
tongue-1.gif

Jebiga!
tongue-1.gif

jurga

Fizikalc
5. mar 2010
1.750
50
48
podravska
Citat:
Uporabnik Car pravi:
ksz...
Kakšne klobase berem, se opravičujem, ampak
bonk.gif
.

A vas lahko prosim, pa ne samo v tej temi, da ne komentirate zadev o katerih NIMATE POJMA! Madona, alter vseznalci. Sploh ne bom

odgovarjal, ker je itak brezveze....

kdo ti je stopil na zulj
confused-1.gif

ce si postat si pac postar kdaj kateri prinese posto mi dol visi , navadno pa je v toku dneva
ko pridem zvecer domov je posta ze v kaslu

pozdrav.gif

: