Posnetki nesreč na naših AC

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.624
208
63
Kranj
kakor sem tam napisal: ljudje naj vrnejo izpite in deponirajo avtomobile ali se jih da v uničenje.

CLIO15

Guru
1. nov 2007
13.288
4.112
113
Se vidi da žabarji ne znate vozit
evil.gif

Ingvar

Pripravnik
18. sep 2007
80
0
6
Stavim, da je večina "grešnikov" raja iz province, ki bolj redko zapelje na AC. Sicer pa pridi v LJ in se sam prepričaj, od kod prihajajo najbolj pogumni "dinamiki".
stupid-1.gif

Infernus

Fizikalc
8. jun 2008
2.301
5
38
ksz...

Jaz se samo še smejem kaj vse se dogaja na naših cestah... Recimo primer v četrtek.. Po radiu pravijo, da je iz KR proti LJ zaradi prometne nesreče oviran promet. Si mislim ok, saj grem proti KR, tako, da ne bo panike. A glej ga zlomka, malo naprej od predora šentvid stojimo na avtocesti ter se vozimo do 20kmh naslednje 3 ali 4km. In zakaj?
Ker so ljudje pasli zijala na drugo stran avtoceste, kako je en "zravnal" svojega BMWja (na drugi strani avtoceste!). Od nesreče naprej pa spet normalen promet. Budale zijalaste, idiotske, firbčne.. :]

Rogue

Pripravnik
26. avg 2009
89
0
6
Sklepam, da so ti ljudje spali samo 1 uro / pijani / telefonirajo /gledajo reklame ob cesti ... Ne vem, zakaj bi sicer sploh kdo tako vozil.

BigPoppa

Majstr
19. jul 2007
1.291
357
83
Citat:
Uporabnik Rogue pravi:
Sklepam, da so ti ljudje spali samo 1 uro / pijani / telefonirajo /gledajo reklame ob cesti ... Ne vem, zakaj bi sicer sploh kdo tako vozil.
Sploh tale pri 1:37 mi ni jasen
bonk.gif

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.695
6.716
113
pri taščici
hm zanimivi posnetki....

Bi pa se odgovorni definitivno morali vprašat, zakaj sta na južni dva na istem mestu doživela vrtavko. Najbrž nista imela dovolj profila v gumah (kljub solidnim avtom) in preveliko hitrost (za 10 cm vode rabiš 5 cm profila in max hitrost 40 kmh na AC!)

Nazadnje urejeno:

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Saj vidiš, kako nekateri vozijo, pardon, divjajo ob štirih popoldne ob močnem nalivu po obvoznici. Potem pa že mora kak zleteti s ceste, normalno.
Ampak kako sta pa ona dva ciljala na steno Šentviškega tunela, imata bin Ladna v sebi
hysterical-1.gif

Infernus

Fizikalc
8. jun 2008
2.301
5
38
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Aja ste opazili pri prvih dveh posnetkih, ko ju na istem mestu obrne - v 3 mesecih od prve nesreče niso uspeli popravit ograje
tongue-1.gif

Mogoče nočejo popravit, sploh če se vsak teden kakšen odpravi tja na izlet...

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
124
Glede "dobrih" voznikov.

Mislite, da je slučaj, da vsak dan poka na štajerski AC? V petek popoldne v smeri proti MB, danes zjutraj pa malo pred Ljubljano.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Glede na to kar vidim vsakodnevno na cestah to nikakor ni slučaj - pa ne samo zaradi hitrosti, raztresenost, telefoniranje med vožnjo, dremanje... Ampak očitno je petek še posebej napet dan, ko imajo ljudje ''pun kufer'' turbokapitalizma in letijo domov počivat.

Sicer pa me povečanje števila nesreč čudi, ker opažam, da se je povprečna hitrost na AC precej spustila (zgleda so radarji, predvsem pa visoke cene goriv opravili svoje). Mogoče je razlog v skoz večjem številu vozil. Svoje pa tudi dodajo turisti, ki buljijo v GPS in jim nič ni jasno, ko kakšne AC še ni vrisane
rolleyes-1.gif

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
124
Zdele ste me sprovocirali....

Ravno v petek je bila nesreča v smeri proti MB. Goveda nevzgojena pa po odstavnem pasu kao do prvega izvoza. S tem da jih je večina s tablicami z V in SV dela Slovenije. V soboto - nesreča na gorenjski AC v smeri KR. Nekaj je zagorelo. Na obeh voznih pasovih počasi po polžje, po odstavnem pa same slovenske brihte, ki so šle kao dol z AC pri Šmartnem. No, čisto na koncu se je snelo enemu Avstrijcu in je šel za njimi. V avtu sem imel tri tujce, ki kar niso mogli verjeti, da je lahko taka razlika v kulturi med vozniki iz D, A, NL itd. in Slovenci. Mene je bilo sram. Resnično sram.

predator

Fizikalc
20. jul 2007
5.141
0
36
Ausland
Citat:
Uporabnik ChaoRen pravi:
Ravno v petek je bila nesreča v smeri proti MB. Goveda nevzgojena pa po odstavnem pasu kao do prvega izvoza. S tem da jih je večina s tablicami z V in SV dela Slovenije.
Pred kakim letom je bilo podobno. Nesreča se je zgodila tam kjer se vključujemo na Štajersko avtocesto iz smeri BTC-ja. Vozili smo v koloni 15km/h vse do izvoza za Šentjakob in še naprej se je vlekla kolona....no pred izhodom za Šentjakob sta lepo stala policista na odstavnem pasu in sta vse padalce ustavila. So jih imeli 7 za obdelat
cheer.gif

Pa verjamem, da se jih je potem še nabralo
smile-1.gif