poslovna darila

nejc111

Pripravnik
15. sep 2007
601
12
18
Najbolj zanimiva poslovna darila katera smo jih dobili in se mi bodo za vedno vtisnila v spomin in tako tudi firma ki jih poklanja:
1. Pred leti je Creaton iz nemčije po pošti poslal 2kg težkega lososa v slanici.
2. Lansko leto firma Silvaprodukt poslali v škatli zapakiran cel kraški pršut.

To so darila katera si zapomneš za vedno, prav tako se ti tudi ime firme vtisne v spomin. Verjetno je investicija v darila večja, ampak mislim da je vredno
smile-1.gif

Gustl

Pripravnik
5. sep 2007
252
0
16
Citat:
Uporabnik Radirko pravi:

Prej sem razmisljal o tem ali bi dodal se eno idejo ali ne, zdaj sem se pa odlocil za to:

Pri nas imas drustva, ki delajo kaksne dobre stvari, v katere verjames (oz. predstavljas svoje podjetje tako, kot da verjames vanje). Za svoj obstoj imajo kot enega od virov tudi prodajo artiklov s svojim logotipom. Npr. Zverca je drustvo za pomoc zapuscenim zivalim, ki ima vsako leto svoj koledar (v bistvu dva, en je "pasji", drugi pa "macji"). Ce si dovolj velika firma in imas namen deliti koledarje, je smiselno, da se povezes z njimi, nabavis doloceno kolicino koledarjev po veleprodajni ceni (oni se vedno dobijo nekaj denarja), na koledarju sta pa odtisnjena oba logotipa, torej tvoj in od njih, da se ve za kaj je denar sel. Tako darilo doseze svoj ucinek ze preden ga prejemnik sploh dobi, dodatno pa bo morda koga vzpodbudilo k razmisljanju in kaksnih ukrepih.

Radirko, hvala za super idejo. Sicer nimam podjetja, ampak sva pa letos z mojo nabavila nekaj koledarjev in majčke od njih in jih bova razdelila za novoletna darila. In, kar je glavno, ne glede na to kaj bodo obdarovanci naredili z darilom, je bil dober namen že dosežen.
zmaga.gif

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Citat:
Uporabnik Gustl pravi:
Radirko, hvala za super idejo. Sicer nimam podjetja, ampak sva pa letos z mojo nabavila nekaj koledarjev in majčke od njih in jih bova razdelila za novoletna darila. In, kar je glavno, ne glede na to kaj bodo obdarovanci naredili z darilom, je bil dober namen že dosežen.
zmaga.gif

To je res lepo prebrati !
zmaga.gif
Punce se zelo trudijo, vsaka pomoc prav pride.