poslovna darila

LaUros

Pripravnik
13. feb 2008
327
0
16
Ljubljana
Mi smo lansko leto imeli en USB hub, ki je hkrati grelec, polnilec za mobitel na AA baterijo, vzigalnike in eno tako malo babjo krtaco z ogledalcem.

Ogledalca in vzigalniki so sli kot po maslu.

Letos pa se malo gledam kaj in kako, ne najdem neke dobre ideje - razen vzigalnike ze vem da bom spet narocil
evil.gif
sej idej je velik, samo hocem nekaj uporabnega, eko-shit me pa ne privlece prevec... razmisljam o veliki svilanit brisaci, kako baterijo na dinamo, kaj podobnega.

banana

Pripravnik
7. okt 2010
141
0
16
Lj
Citat:
Uporabnik LaUros pravi:
Mi smo lansko leto imeli en USB hub, ki je hkrati grelec, polnilec za mobitel na AA baterijo, vzigalnike in eno tako malo babjo krtaco z ogledalcem.

Ogledalca in vzigalniki so sli kot po maslu.

Letos pa se malo gledam kaj in kako, ne najdem neke dobre ideje - razen vzigalnike ze vem da bom spet narocil
evil.gif
sej idej je velik, samo hocem nekaj uporabnega, eko-shit me pa ne privlece prevec... razmisljam o veliki svilanit brisaci, kako baterijo na dinamo, kaj podobnega.

Kaj pa usb z dodano dišavo? klik.alter Ali pa pilice za nohte, pa gor vržeš logo-tega bojo tudi vesele, pa še rade imamo to, ker je praktično za v torbico.

Eko fore niso za vsazga, sam pri nas je to pač core bussines, pa ne zgleda, da jim dam vžigalnik (čeprav sem jih jaz vesela) in buteljko!
Brisača je pa ok, sploh če boš dal zraven še kakšen hudomušen tekst (npr.: naj ti prodaja v 2011 raste toliko, da boš lahko 1 mesec na Tajskem ležal na tej brisači!
evil.gif
)!
Še vedno mislim, da je potrebno dati nekaj kar se navezuje na posel, ki ga opravljaš, terna je pa še da je uporabno in všečno.

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Jao ... Daj premisli kako bi bila ti zadovoljna s tem. Ce je nekaj za zenske, potem izberi nekaj za zenske (USB najbrz ne sodi zraven, bos zagotovo kaj pametnejsega nasla brez povezave s tehniko), ce je nekaj za moske, potem izberi za moske, ce ti ne gre, pa najdi kaksnega in ga vprasaj
smile-1.gif

Na posel se lahko navezuje, ce pocnes kaj takega. Kaj pa ce si grobar, a das potem ljudem kilo belega peska ali zeblje za krsto, ali pa kot racunovodja das strankam par strani izpisov kaksne glavne knjige ali pa nekaj predpisov za branje za lahko noc ? Ne gre to pri vsaki branzi, v bistvu gre v zelo redkih.

Daj nekaj takega, da je dobro in se res da uporabiti za kaj koristnega, ne da lezi v predalu ali takoj leti v smeti, sicer se prejemnik zapomni kot "tisti, ki so prinesli tointo bedarijo". Se vedno je boljse kaksen USB Bluetooth gizmo, ura budilka ali kakrsnakoli druga tehnicna zadeva s prakticno vrednostjo kot pa tisto cudo zgoraj ali "USB lucka" (brlivka) ali kaj takega nekoristnega, kar je samo strosek in obremenjevanje okolja (smeti).

LaUros

Pripravnik
13. feb 2008
327
0
16
Ljubljana
Usb disalnik mi ne disi, se ena brezvezna piz*arija vec. Kej takega, pilica, zenske so vedne vesele takih stvari. Si vidla kje kako dobro pilico
smile-1.gif
sigurno se bolj spoznal ko mi...

Obcudujem pa te ponudnike - slike v katalogih so take, kot da ponujo vrhunske izdelke iz inoxa, medenine in titana - pol pa primes v roke in vidis da je cheap kitajska stvar, kjer ima CE samo plastika
bonk.gif

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.263
7.049
113
Moram se strinjati s prvim postom, vedno je najboljše to, kar se poje/popije. Vse ostalo je namreč navlaka in zelo težko se zadane neko darilce, ki je potem človeku všeč. Nekomu o všeč marela, nekomu usb, nekomu nogavice, nekomu vžigalnik, nekomu podloga...univerzalno zadevo je težko zadeti.

ampak vsak človek pa nekaj poje in nekaj spije
wink-1.gif

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Pa je ze spet tezava pri izbiri, eni ne bi alkohola, eni nic sladkorja, eni samo "bio" ... Pa se reklame ni prav veliko, pozres, pa je konec. Ce je pa nekaj, kar kdo uporablja in je gor logotip, se pa vedno ve od koga je prislo.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.263
7.049
113
Odvisno od namena tega darila ja. Če je namen zahvala za sodelovanje in pa lepa gesta, potem se ne rabi reklame.

Če pa je namen reklama, pa se pač da čim večje darilo, da je ja reklama velika. Čeprav gre v koš, jo bo vseeno nekdo videl
wink-1.gif

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Dobra ideja Dushan, vsak ga ima lahko vsaj doma za poloznice in izpiske cefrat, da ne gledajo vsi sosedi koliko ima kdo kaksnih racunov in bogastva na banki.

@darjan: a ni v resnici vedno tako, da ga das za "hvala, ker ste nam dovolili, da vas obiramo za takintak znesek" in obenem reklama "pa glejte, da ne boste pozabili od koga je zadeva" ?
smile-1.gif

prijam

Fizikalc
2. sep 2007
1.821
4
38
Mogoče kdo ve kje bi se dala dobit kakšna lepa darilna embalaža. Najbolj bi me zanimale škatle kockaste oblike.

bokyto

Fizikalc
19. sep 2007
1.475
0
36
Pa kaj je z vami folk kje so koledarji nage babe lepe pokrajine, ta res kvalitetni, kaj vam bo ta plastika ajde gremo koledarje nabavit, če kdo rabi kako ugodno ponudbo pod ZS pa hitro.

guardy

Guru
3. avg 2007
8.517
1.109
113
Obišči stran
Citat:
Uporabnik Schumi pravi:
USB kljucek je uporaben, ce je vsaj 4, 8 gb ali vec. Tle pa vsi skrtarijo z nekimi 512 mb itd. Mene bi blo sram dat to iz rok. Enako vzigalnike in podobno sranje.!

32 giga pričakujem letos
grin1.gif

V_power

Fizikalc
15. sep 2007
1.935
0
36
Ljubljana
Citat:
Uporabnik bokyto pravi:
Pa kaj je z vami folk kje so koledarji nage babe lepe pokrajine, ta res kvalitetni, kaj vam bo ta plastika ajde gremo koledarje nabavit, če kdo rabi kako ugodno ponudbo pod ZS pa hitro.

cena?
HITRA DEKLETA

velikost: 46 x 33,5 cm

šifra: 00F29

cena: 1,09 €

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
Jaz bom dal koledarje od golih deklet,tovornjakov, motorjev, nekaj narave,hribi,par tihožitij, za žensko populacijo pa par slačifantov, vžigalnike,nekaj sladkega, kvaliteten pršut in jasno flašo vinca. Če bo kdo užaljen naj kar bo,namen je dober in podobnega darila bi bil sam vesel

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.476
449
83
Baje so kranjski gasilci izdali koledar z njihovimi člani v vlogi bolj ali manj oblečenih manekenov.

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
Bom še preveril ,ampak kakega s pivskim trebuhom ne bi okrog talal.

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
zna biti problematično, če date nekemu fat fucku, katerega ukvarjanje s športom je spremljanje fuzbala po tv, sportske æarape...vprašanje, kako bo on tako darilo razumel...upajmo da ne kot žalitev...