100k vredne opreme, sure thing buddy, polje te čaka
Pa kdo si ti, da boš ocenjeval njihove umetniške izdelke?
100k vredne opreme, sure thing buddy, polje te čaka
Drugače da ne boš misili so v Rogu (ne vem če še) imeli atleje/tam živeli tudi umetniki katerih dela so tudi nekaj vredna.
Drugače da ne boš misili so v Rogu (ne vem če še) imeli atleje/tam živeli tudi umetniki katerih dela so tudi nekaj vredna.
Budi tukaj še drugi obraz roga.
Da ne bo pomote. Jaz nisem proti tej deložaciji ravno kontra. Rog je od Mola in naj tam naredijo nek center od katerega bomo vsi nekaj imeli. Jaz sem samo komentiral da določene vsebine tam imajo neko vrednost (tudi denarno)Super in mesto jim je ponudilo drugo lokacijo BREZPLAČNO. S tem so se na začetku tudi strinjali, potem pa seveda se niso nič več spomnili tega dogovora. Ne boš me prepričal, da notri ni 90% brezdelnežev in kvazi umetnikov. To da jim je mesto ponudilo drugo lokacijo za njihovo ustvarjanje je zame čisto zadosti in bi lahko bili samo veseli in tam ustvarjali naprej.
Tu jih imaš lepo zbrane in pod nadzorom. Za zidovi Roga.takih ni možno spremenit, razen mogoče s prisilnim delom ali športom. samo če jim odvzameš prostor za zbiranje bojo svoje brezdelje zganjali nekje drugje. bolj individualno. če ne drugega se jih ne bo tako zlahka opazilo in svet bo lepši.
Saj jih iz Metelkove tudi ven mečejo.Imajo še Metelkovo... zaenkrat... dvojna doza na istem mestu...
Super in mesto jim je ponudilo drugo lokacijo BREZPLAČNO. S tem so se na začetku tudi strinjali, potem pa seveda se niso nič več spomnili tega dogovora. Ne boš me prepričal, da notri ni 90% brezdelnežev in kvazi umetnikov. To da jim je mesto ponudilo drugo lokacijo za njihovo ustvarjanje je zame čisto zadosti in bi lahko bili samo veseli in tam ustvarjali naprej.
katera je alternativna lokacija?
Men gre prov na penis to, da imajo neki kvazi umetniki kobajagi pravico do zastonj prostorov in to celo na elitni lokaciji v centru mesta. Prov, nej jim mesto da prostor za ustvarjanje, samo mislim da jim ne bi padla krona z glave, če bi morali iti nekam na obrobje mesta.