Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik Blackjack pravi:
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Pri meni bo isto. Edino če bom po pomoti priplezal na čelo hilton hotelov ali kokakola U.S,
pol bom naredil pa ohcet za par 10k€.
Sumim da kronično stradaš od nekakšnega kompleksa inferiornosti in pomanjkanja pozornosti.
Drži, ni kaj.
Ampak še nekaj, zakaj se 2 poročita? Ker se mata rada in sta en z drugega naredla najsrečnejšega človeka na planetu...
Dobil si žensko (kako ironično) za vženit. Najsrečnejši daleč na okoli, imaš najboljšo mačko v tem univerzumu,
in nakoncu boma si privoščila poroko za 3 povprečne plače in medene tedne v portorožu?
Pa saj se šalite.
Poroka mora it na veliko, ali pa sploh ne. Če se bom ženil, se bom ženil izključno zaradi viška par 10k€,
ker pa teh seveda nebom imel oz. nočem dat, se nebom ženil, in bom naprej srečen kot do zdaj.
Namesto poroke se bom raje spustil na kako križarjenje za en mesec, al pa res naredil bazen na vikendu ob Rabu,
pa da še 1x povem ker se tak fejst čuje: Vi se ženite, mi se nebomo, mi gremo na vikend za en mesec vsako leto,
vi pa se vsedite na poročni list, pa se malo zapeljite po dnevni sobi.
Poroka je le star običaj, smo v 21 stoletju, zares nerabimo poroke za srečen zakon.
(zakaj nebi pa še dodatno ožemali države za samohranilništvo, kake štipendije, grem stavit da je to tam
po 20ih letih sigurno eno stanovanje)