poroka vs. koruza

Bitch_inside

PEPCA 2007
18. jul 2007
3.608
1
36
Ljubljana
Jst ne planiram neke poroke, je koruzništvo čisto OK pa šedržavo lahko malo izkoristiš, če se prijavita na ločenih naslovih.
grin1.gif
Poroka mogoče pride v poštev, ampak ne bo v družinskem krogu, ampak bo ena huda pijanica za vse boljše kolege s hudo musko bez nepotrebnih ceremonij.

LP

torek

Pripravnik
28. okt 2007
269
0
16
poroka, poroka in vedno poroka.
Res je - dobrega zakona ne naredi papir na upravni enoti niti žegen v cerkvi - naredita ga lahko samo tista dva ki se resnično imata rada in se res odločita za skupno življenje.
Teoretično je to seveda možno tudi pri koruzi, čisto praktično pa je poroka (če jo seveda jemlješ resno in ne misliš "če ne bo šlo, se bova pa ločila") točka na si moral še enkrat premisliti in se zares odločiti. Točka izza katere ni več vrnitve nazaj.

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Zakaj mešate poroko in ohcet?

Poroka meni pomeni zaseben obred, kjer si dva obljubita, da bosta skupaj. Ni nobene potrebe po 50+ (ali 200+) gostih.

Koruzništvo ima seveda prednost pri naši zakonodaji, saj je "samohranilstvo" finančno stimulirano.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik Blackjack pravi:
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:

Pri meni bo isto. Edino če bom po pomoti priplezal na čelo hilton hotelov ali kokakola U.S,
pol bom naredil pa ohcet za par 10k€.

Sumim da kronično stradaš od nekakšnega kompleksa inferiornosti in pomanjkanja pozornosti.

Drži, ni kaj.

Ampak še nekaj, zakaj se 2 poročita? Ker se mata rada in sta en z drugega naredla najsrečnejšega človeka na planetu...

Dobil si žensko (kako ironično) za vženit. Najsrečnejši daleč na okoli, imaš najboljšo mačko v tem univerzumu,
in nakoncu boma si privoščila poroko za 3 povprečne plače in medene tedne v portorožu?

Pa saj se šalite.

Poroka mora it na veliko, ali pa sploh ne. Če se bom ženil, se bom ženil izključno zaradi viška par 10k€,
ker pa teh seveda nebom imel oz. nočem dat, se nebom ženil, in bom naprej srečen kot do zdaj.

Namesto poroke se bom raje spustil na kako križarjenje za en mesec, al pa res naredil bazen na vikendu ob Rabu,
pa da še 1x povem ker se tak fejst čuje: Vi se ženite, mi se nebomo, mi gremo na vikend za en mesec vsako leto,
vi pa se vsedite na poročni list, pa se malo zapeljite po dnevni sobi.

Poroka je le star običaj, smo v 21 stoletju, zares nerabimo poroke za srečen zakon.

(zakaj nebi pa še dodatno ožemali države za samohranilništvo, kake štipendije, grem stavit da je to tam
po 20ih letih sigurno eno stanovanje)
evil.gif

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Narobe razmišljaš: ne potrebuješ ohceti, za srečen zakon - brez poroke ni zakona!

Škoda, da ne ločiš med ohcetjo in poroko, zakaj bi mi bilo potrebno napajati in posledično prenašati ljudi, ki jih vidim le nekajkrat v življenju? Zato, da se vidi, da imam?

Poroko podpiram, logično saj sem tudi sam poročen. Noben koruznik me ne prepriča, da je to enako.

Nazadnje urejeno:

tinekr

hot mamica
29. jul 2007
1.941
0
36
47
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik Blackjack pravi:
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:

Pri meni bo isto. Edino če bom po pomoti priplezal na čelo hilton hotelov ali kokakola U.S,
pol bom naredil pa ohcet za par 10k€.

Sumim da kronično stradaš od nekakšnega kompleksa inferiornosti in pomanjkanja pozornosti.

Drži, ni kaj.

Ampak še nekaj, zakaj se 2 poročita? Ker se mata rada in sta en z drugega naredla najsrečnejšega človeka na planetu...

Dobil si žensko (kako ironično) za vženit. Najsrečnejši daleč na okoli, imaš najboljšo mačko v tem univerzumu,
in nakoncu boma si privoščila poroko za 3 povprečne plače in medene tedne v portorožu?

Pa saj se šalite.

Poroka mora it na veliko, ali pa sploh ne. Če se bom ženil, se bom ženil izključno zaradi viška par 10k€,
ker pa teh seveda nebom imel oz. nočem dat, se nebom ženil, in bom naprej srečen kot do zdaj.

Namesto poroke se bom raje spustil na kako križarjenje za en mesec, al pa res naredil bazen na vikendu ob Rabu,
pa da še 1x povem ker se tak fejst čuje: Vi se ženite, mi se nebomo, mi gremo na vikend za en mesec vsako leto,
vi pa se vsedite na poročni list, pa se malo zapeljite po dnevni sobi.

Poroka je le star običaj, smo v 21 stoletju, zares nerabimo poroke za srečen zakon.

(zakaj nebi pa še dodatno ožemali države za samohranilništvo, kake štipendije, grem stavit da je to tam
po 20ih letih sigurno eno stanovanje)
evil.gif

Se strinjam, poroka mora bit na velko, da se ma folk noroooo in da se ne špara. Jaz na svojo poroko ne mislim povabit manj kot 100 folka. No, saj jih niti nemrem, ker ne bi šlo skozi, mam že sama kar nekaj sorodstva.
Pel bo pa Mile Kitiæ seveda na moji poroki
grims-1.gif

Grisbi

Fizikalc
19. jul 2007
2.193
1
36
20 km iz Lj
Malo offa za vse alterjevke
grin1.gif

Pozabljena pravljica....

Izvoli najkrajso in najlepso pravljico, ki si jo kdaj slisala:
Nekoc je zivela deklica, ki je svojega fanta vprasala, ce bi se porocil z njo. Fant ji je odgovoril 'NE!'
Od tega dne je deklica srecno zivela do konca svojih dni, brez da bi komu prala, kuhala, likala, pohajala je s prijateljicami, sexala s komer je zelela, delala in porabljala svoj denar za kar je hotela.

*KONEC*

Problem je, da nam (puncam), ko smo bile majhne, te
pravljice niso pripovedovali. Ampak so nas dobro zajebali s tistim
idiotom od princa na belem konju!

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Jha, pol je pa treba bit obremenjen z videzom da ja bo sploh kak tip pol pa pride vse mogoče za doseg tega videza, oziroma bolje rečeno vsi mogoči poskusi

Blackjack

Guru
24. nov 2007
4.986
1.051
113
Bom se pridružil izjavi ki jo je napisal Nigel.

Ne razumeš razlike med poroko in ohcet-om a.k.a fešto.

Oz zdi se mi da neveš čemu poroka služi. Če je zate poroka to da si "zazihraš" najboljšo mačko ali plesanje po karibih se motiš.

PS: imam kar nekaj znancev ki so se poročili povsem mirno, oz če se lahko izrazim...skoraj na skrivaj.

Bitch_inside

PEPCA 2007
18. jul 2007
3.608
1
36
Ljubljana
Citat:
Uporabnik Grisbi pravi:
grin1.gif

Pozabljena pravljica....

Nekoc je zivela deklica, ki je svojega fanta vprasala, ce bi se porocil z njo. Fant ji je odgovoril 'NE!'
Od tega dne je deklica srecno zivela do konca svojih dni, brez da bi komu prala, kuhala, likala, pohajala je s prijateljicami, sexala s komer je zelela, delala in porabljala svoj denar za kar je hotela.

*KONEC*

hysterical-1.gif

zmaga.gif

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik Grisbi pravi:
grin1.gif

Pozabljena pravljica....

*KONEC*

...vse do 30-tega leta, ko ji je stisnilo, da je še zmeraj samska, da se je že nafukarila dovolj za 2 generaciji in da nima primernega princa niti konja, ki bi bil lahko oče njenih otrok.

evil.gif

tinekr

hot mamica
29. jul 2007
1.941
0
36
47
Jaz sem jih tudi vidla enih par, ki so se ženli takole na skrivaj, pa so mi zgledali totalni čudaki. Karneke

jan24

Pripravnik
4. sep 2007
69
0
6
ksz:

Mojo punco je soseda vprašala, "kdaj bo pa zares?" (mislila je na najin odnos), pa zgotavljama hišo, obnavljama vikend, imama skupne avte....

Da pa bi mamica al pa ati (moj ali njen) plačevali za mojo ohcet, tega si midva nebi nikdar dovolila, ker bi naju obidva bilo skoz v rit sram..... Če si iz pravega materiala, se ne boš naslanjal na žulje staršev, sploh pa ne za take nenujne izdatke.

Mislim, da so vse stvari dosti več vredne, če si jih prislužiš sam (oz. v dvoje), kot pa da ti jih nekdo plača. Midva se tega držima in zadovoljstvo je nepopisno.

pepy

Pripravnik
3. jan 2008
91
0
6
Kar berem velja pravilo ,da je večja ohcet, bolj bogata ,z več svati ,garancija za dober in dolg zakon.V katerem velja spoštovanje in zaupanje, do zakonca in seveda ljubezen.

mojamura

Fizikalc
25. jul 2007
1.355
1
36
sLOVEnia
ksz

bila sem poročena...sem se ločila, zdaj sem na koruzi in mi je ok.

nimam nič ne proti enemu oz. drugemu, kakor kdo želi.

svojega predstavljam kor partnerja, ker mož mi ni, zaročenec tudi ne, da bi mu rekla da je fant pa mi je malo mimo.

včasih se hecam pa rečem, da je to moj v.d. mož
grims-1.gif

Kinimod

Serpico
4. dec 2007
1.839
0
36
45
SV SI
ksz ...

Jaz mam namen v roku leta in pol iz moje naredit pošteno žensko
evil.gif

Stvari so se lepo poklople glede služb, stanovanjski problem bo še pred poletjem rešen, malega Kinimoda bomo začeli delat, poroka pa mi je logična nadgradnja zveze. In ja, na koleno bom šel
grims-1.gif