Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Vilice na 10 let starem gorskem kolesu so postale mehke tako, da so nevarne. Ne dušijo več. Čuti se le vzmet.
Ali se da to popravit, ali je treba menjat?
Jett je bila v verzijah Jett-C , Jett, Jett T-2 in Jett SL. Razen imena imajo malo skupnega - še posebej jett C, ki je svoje čase imela sloves najslabše vilice v osončju /se strinjam, bil lastnik - ker so mi jo uturili namesto jett, ki je umrla še v garanciji/.
Glede na opisano je velika verjetnost, da sta elementa za dušenje iz elastomera razpadla in ne opravljata več svoje funkcije.
Tale tip ma tud štacuno z opremo in servisira bajke, ne nabijej, če s situacijo nisi seznanjen. Je pa eden izmed boljših in cenejših.. Prosim, da ne nabijaš klamf v brezveze, če nimaš pojma.
To on dela kvečjemu popoldansko, s situacijo sem verjetno bistveno bolj seznanjen kot ti, sem že pred leti od njega nabavil home made sistem za odzračevanje zavor formula in avid.
v bližini imaš Bajkmanijo, pa tud pri fun sportu so na servisu kompetentni, pa odkar je vital v LJ, lahko tud tja peljete bajk, če ga ne znate sami pošraufat
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.