Popravilo prask

B81

22. jul 2007
36.924
10.496
113
Drugi odtenek bele barve se bo videl manj kot crna pika na belem avtu.

tomazpog

Fizikalc
30. maj 2009
129
35
28
Ko sem se pred časom še jaz s tem zafrkaval, sem na ženinem avtu pike od kamnov in nekaj praskic čisto lepo zapolnil z original touch up barvo ( rdeča metalik Peugeot) . Najprej fino razmastit, potem toliko barve v luknjico, da je malce kapice, počakaš kako uro in lepo z brušenjem izravnaš. najprej 2000, pol 1000, pol 500, pol pa poliranje. dejansko se potem ni videlo praktično nič, kje so bile poškodbe..
Zdaj pa se mi to ne da več, pač malce pogledam stran :)

• Všeč mi je
Reactions: bertoncl

Sulc

Fizikalc
22. avg 2007
949
136
43
Ko sem se pred časom še jaz s tem zafrkaval, sem na ženinem avtu pike od kamnov in nekaj praskic čisto lepo zapolnil z original touch up barvo ( rdeča metalik Peugeot) . Najprej fino razmastit, potem toliko barve v luknjico, da je malce kapice, počakaš kako uro in lepo z brušenjem izravnaš. najprej 2000, pol 1000, pol 500, pol pa poliranje. dejansko se potem ni videlo praktično nič, kje so bile poškodbe..
Zdaj pa se mi to ne da več, pač malce pogledam stran :)
Ne šmirglam po avtih, ampak običajno gre vrstni red pri granulaciji v obratni smeri...

• Všeč mi je
  • Haha
Reactions: brane_new in Matey

tomazpog

Fizikalc
30. maj 2009
129
35
28
ne bo držalo in ja, vsi detailerji prav lepo "šmirglajo" po laku in s tem popravljajo nepravilnosti - nekateri začnejo tudi z granulacijo 3000

Če ti ne šmirglaš po avtu, to še ne pomeni, da se tako ne dela

• Haha
Reactions: sajkek in zino