Zato bi bilo korektno biti konkreten kolikor je le mogoče...
Ok no pa povem kaj mi ni blo čisto všeč. Nič drastičnega, ampak v 3 od 4 primerov, ko je šel avto k njim za kakšno brezvezarijo ali redni servis je bilo nekaj. Stvari, ki jih na uradnih servisih pač ne doživim. Kot rečeno, delo je bilo opravljeno vedno OK.
Enkrat so izgubili prometno, pa je potem trajalo in trajalo in se čakalo, če bo prišla od nekje nazaj. Pa je blo treba jih klicarit itd. Saj tistih par € za novo prometno so dali b.p., pa vseeno.
Enkrat sem nahitro pripeljal avto, če mi lahko naredijo diagnostiko, ker mi je dan pred odhodom na dopust v jebovcih vrglo avto v "limp mode". Njihov "strokovnjak za ople" je s telefonom skakal okoli avta in ugotovil, da računalnik ni nič zabeležil in da z avtom ni nič narobe (točno to sem ugotovil tudi sam s svojim telefonom). Pri tem mi je arogantno razložil kakšne motorje vse ima ta vrsta avta in da moj avto nima 131 konjev ampak 125. Vredu, če tako praviš, ampak moj avto ima še vedno 131 konjev, ti pa nimaš prav veliko pojma. Kar se tiče napake je šel avto direkt potem na uradni servis, kjer je komplet diagnostika potrdila, da z avtom ni nič narobe. Napaka se že 5 let ni ponovila. Razlago zakaj naj bi vrglo v limp mode sem tudi dobil in je po mojem "solid".
Enkrat so me povprašali kdo mi feltne gor šraufa, ker so boljš švoh zategnjeni šraufi (jaz, z momen ključem) in da so zdaj oni prišraufali tako, kot je treba. Naslednjo pomlad sta morala dva 120 kilca skakat po ključu.