Citat:
Uporabnik optiplex pravi:
Ne morem razumet, kakšne polemike za radi ušivih top 5 eur. Kot bi se svet podrl.
Dobr da večina tuki ni davčnih zavezancev, kateri odvajajo vsak mesec kup keša, tam pa resnično glava boli.
5 eur pa ni vredno, da niti odprtje teme.
Ni stvar v 5 eur, pač pa v načinu kako so to izvedli.
ProPlus se je dvakrat fajn zakalkuliral, zdaj naj pa mi rešujemo zablodele načrte. Najprej so prišli ven z Voyo, vložili kup denarja, odziv folka pa nikakršen. Nakar se en menedžerski pametnjakovič spomni da bi lahko folk prepričali v dodatno plačilo, če bi dodali tematske programe. In so naredili plačljiv paket z novimi 5 programi, spet investirali kup denarja, sklenili nove pogodbe za filme serije itd..., od folka pa spet nič. Vejretno je takrat počasi zazvonil alarm in začeli so gruntat kako bi ljudi prislili v to da vzamejo njihove dodatne vsebine. Ker so lasnik najbolj gledanega programa, so se odločili v izsiljevanje vključiti še to in kakor vidimo, jim je uspelo.
pa tudi ne gre se samo za 5 eur. Kot sem že napisal, se je počasi za te storitve kar nabralo. Nekaj več je bilo ko smo šli na digitalno televizijo, nekaj gre za kak razširjeni paket, spet nekaj za dodatne kartice, zdaj pa še tole.
Stvar je tudi v tem, da je zadeva v veliki večini negledljiva. Večraj sem po dolgem času gledal en film na kanalu A. Reklam je toliko, da vmes zaspiš oziroma je po občutku razmerja med reklamami in filmom že blizu 1:1 (saj ni, a deluje že tako). Poročila so negledljiva, ker so precej preveč rumena, kakšnih pametnih pogovornih oddaj ni, športa razen fuzbala ni...