Ponoven Rodetov izpad

• Ustvarjalec teme Izbrisan uporabnik #488
  • Začetni datum

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
34.094
6.283
113
blizu močvirne prestolnice
Kje živiš, na luni? Poroke pod 14 let, rezanje ščegetavčka ( tudi krščanski kopti, res pa živijo med večinsko zeleno populacijo so pa edini med kristjani), misijoni so, kako misliš da so se širili, poleg orožja seveda! Suženjstvo, še sedaj obstaja pri njih, bili so celo prvi, kateri so se s tem ukvarjali in kasneje prodajali Evropejcem. V Konstntinoplu so šele sedaj Sirski kristjani dobili pravico do zgraditve Cerkve. 1.5 miljona Armencov so poklali v le 2 letih! Seveda pa še zdaj nimajo vseh pravic, tako da ne lapaj. Tudi nasilja nad Srbi, Hrvati in Makedonci so se dogajala, zakaj misliš da so se sedaj Srbi hoteli znesti nad njimi?

Glede pedofilije sem že povedal, samo potem bi morali poleg tistega procenta duhovnikov f......- vsaj pol unih

Nazadnje urejeno:

sistemik

Majstr
15. jul 2011
3.342
313
83
Takšna je njihova kultura, ne vem, zakaj bi jim bilo treba vsiljevat našo. Tako kot to počnejo misijonarji, se ne dela...

Maxi25

Fizikalc
4. maj 2009
2.341
0
36
eh, neki maš prav, neki nimaš prav...

Ampak, če pogledaš zgodovino. Najhujše vojne in poboji so bili točno v povezavi s krščanstvom. In ne, da so bili kristjani vedno nedolžni....ne ne...še preveč krvave roke so imeli.

Cerkev kot ustanova mi gre na bruhanje. Vera sama je kul, ker drži folk mal v šahu. Pa nima veze katera vera. Sam krščanska cerkev je pa presegla vse meje.

Moongoose

Pripravnik
12. apr 2008
718
1
16
41
Citat:
Uporabnik Jernej pravi:

Oooo, Alter troll is back! Pozdravljen
smile-1.gif
! A si bil v banovcih ali te kar tako ni bilo na spregled?

Vidim, da spet uporabljaš besede, ki jih ne razumeš povsem. Kako naj bo homeopatija znanstveno priznana, če pa sploh ni znanstveno dokazano, da deluje!? Oziroma drugače rečeno - dokazi se bolj nagibajo v to smer, da ni bolj učinkovita od placeba. Hmm...
confused-1.gif

Skrajni čas je da si daš tole stran v podpis http://www.howdoeshomeopathywork.com/ , kjer lepo opišejo točno kako homeopatija deluje
smirk-1.gif

Alex

Fizikalc
21. jul 2007
968
96
28
Južno od Ljubljane
Citat:
Uporabnik sistemik pravi:
ISLAM
Ni nasilnega vsiljevanja vere, ni raznoraznih islamističnih pohodov...
Ni raznoraznih misijonov ipd.
Zaključek je tak, da je realno gledano katoliška vera daleč najbolj nasilna vera vseh časov.

Pa je s tabo vse v redu?
13.gif

Za začetek si preberi kakšno knjigo, Cena ki sem jo plačal bo kar v redu za začetek (http://www.bukla.si/?action=books&book_id=6066), potem pa dalje. Dolga bo.
rolleyes-1.gif

sistemik

Majstr
15. jul 2011
3.342
313
83
No, pa mi daj kak link, kjer bo videti raznorazne islamske "križarske" vojne... Pa kak link z islamskimi misijoni, tu mislim na poislamenjevanje kakšnih domorodcev npr. na Papui.
Bo šlo?

jansatovaurska

Pripravnik
27. sep 2011
695
0
16
Ti ni škoda cajta ko mi to kažeš, potem greš pa nastavitve spremenit , prebereš in zopet nastavitve spremeniš in spet in spet in spet

Firbec babji
hysterical-1.gif

sistemik

Majstr
15. jul 2011
3.342
313
83
Ne odgovarjam mu... Le kažem, da se zastonj trudi z nekimi meni namenjenimi posti.
Toliko.