Ponoven Rodetov izpad

• Ustvarjalec teme Izbrisan uporabnik #488
  • Začetni datum

sistemik

Majstr
15. jul 2011
3.342
313
83
Citat:
Uporabnik Jernej pravi:
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Sovražim hinavce in človeka takoj vidim kakšen je!

Kaj si potem misliš o Rodetu?
evil.gif
Dobra...

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Ste kaj drugačni od mene? Seveda ne samo pri vas je problem da ste nestrpni do Slovencev katoliške vere!
Nismo. To je laž v katero sebe prepričuješ.

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Osebno Rodeta ne poznam tako da ga ne morem ocenit. Zaenkrat me je vedno prijetno presenetil.

Tudi mene ne poznaš osebno, pa ti to ne preprečuje, da ne bi podajal dokaj natančnih ocen mojega obnašanja. Še več, predrzno ocenjuješ tudi moje delo.

Kako zdaj?

Da ti še enkrat vržem nazaj tvoj citat:

Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Sovražim hinavce in človeka takoj vidim kakšen je!

Tako je. Tudi jaz sovražim hinavce!

007

Pripravnik
4. sep 2009
707
0
16
Nekdo je povezoval Nazi-je in RKC - to pa je jasno, kot beli dan, da Hitler brez Zentruma, (Centralna Katoliška stranka v tistem času) sploh nebi obstajal!?
Da ne nadaljujem z Dolfijevo zaljubljenostjo v hierarhijo RKC...

Ganesh

Fizikalc
14. avg 2009
2.922
0
36
Allarround
rescue.facelock.net
Ko berem tele vaše izpade najprej pomislim na pravila foruma, saj bi tovrstne izpade sovraštva in medsebojno blatenje moral prepovedovati vsak normalen forum. In glej ga zlomka - saj jih Alter tudi.

Iz pravil sodelovanja:
Citat:

Žaljenje/neprimerno izražanje

Pod pojem neprimerno izražanje vključujemo besede, ki izgledajo, se slišijo ali pa so okrajšave za slednje: psovke, seksualnost, prostaštvo, neprimerno izražanje o spolni nagnjenosti, blatenje, in obrekovanje. Tovrstno izražanje ni dovoljeno in ga v primeru prekomernosti moderator lahko sankcionira. *

Pridržujemo si pravico, da nemudoma odstranimo kogarkoli, ki promovira ali vzpodbuja nasilje, rasizem ali sovraštvo. *

Uporabnikom, ki spodbujajo k dejanjem s prejšnjega odstavka bomo pri priči onemogočili možnost sodelovanja v forumih Alter. *

Od uporabnikov pričakujemo, da se bodo med seboj spoštovali. Skupnost ni namenjena grožnjam, nadlegovanju, zalezovanju ali zlorabam drugih članov. *

Le še moderatorji bi morali ukrepati.
Ups... bolj teško, saj se tudi moderatorji sami (verjetno ne vsi) teh pravil ne znajo držati.

I

Izbrisan uporabnik #488

Slabo bereš pravila.
Lepo piše, da LAHKO sankcionira, ne pa da MORA.

V tem je poanta pravil.

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Verjetno so takoj naslednji dan uvedli islamski verouk v šole. Pa fabrike.
V glavah enih, zgleda.....

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Na švedskem je bil neki kristjan.
V Franciji pa neki zaposleni.

Če ti vidiš drugače, pa povej.

reality

Vudu lešinar
24. jul 2007
4.731
0
36
Citat:
ali pa vere v homeopatijo

"V svetu in EU je homeopatija uradno znanstveno priznana metoda zdravljenja"

Glede na tvoje flancanje o sočutju in ne vem čem še, bi pričakoval, da si nek dobrotnik iz Njegove.... A vendar kupuješ kitajsko robo in gundžaš kako slabo ste plačani, obenem pa kupuješ naprave, ki so narejeni v sužnjelastniških pogojih....

Zdej ne vem, al si prizadet, ali pa ena navaden pizdek, ki govori eno dela drugo..... ps... vaša znanost in napačne diagnoze pokopljejo veliko število ljudi...

in the name of science....

Svoje kolege, ki zagovarjajo homeopatijo pa naslavljaš z izmečki vašega ceha...... Zgleda da te bo enkrat mogu nekdo prizemljit.... z ovrednotenjem vrednosti dodane vrednosti so te že.......

vsaj tako je sklepati iz jamranja, kar je vaš primary objectiv....

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36

Oooo, Alter troll is back! Pozdravljen
smile-1.gif
! A si bil v banovcih ali te kar tako ni bilo na spregled?

Vidim, da spet uporabljaš besede, ki jih ne razumeš povsem. Kako naj bo homeopatija znanstveno priznana, če pa sploh ni znanstveno dokazano, da deluje!? Oziroma drugače rečeno - dokazi se bolj nagibajo v to smer, da ni bolj učinkovita od placeba. Hmm...
confused-1.gif