Ponoven Rodetov izpad

• Ustvarjalec teme Izbrisan uporabnik #488
  • Začetni datum

reality

Vudu lešinar
24. jul 2007
4.731
0
36
nism bil v banovcih...
ni blo cajta.....

glede homeopatije pa tkole, očitno nekaterim pomaga in to dokazujejo tudi zdravniški izvidi... Je hudič, če nekomu z placebom rata kar vam ne?

KKK

Pripravnik
18. maj 2009
897
0
16
Jaz bi še nekaj o rodetu povedal, preden se zaide...

veseli me, da o vzgoji otrok govorijo ljudje, ki svojih nimajo. Take je treba upoštevat ja.

reality

Vudu lešinar
24. jul 2007
4.731
0
36
Citat:

Jaz bi še nekaj o rodetu povedal, preden se zaide...

veseli me, da o vzgoji otrok govorijo ljudje, ki svojih nimajo. Take je treba upoštevat ja.

467716-post_slo.gif

Predvsem to velja nasplošno, ne samo v tem primeru......

reality

Vudu lešinar
24. jul 2007
4.731
0
36
jebeš Pauloviæu........

hehehe good one...
tole je bolj za Jernejčka, on z strokovnim in resnim pristopom owna vse kar leze......

sistemik

Majstr
15. jul 2011
3.342
313
83
ksz

@8888
Ne morem si pomagat...
Po prebranem sem ugotovil, da imaš ogromno za povedat čez muslimane. Zdaj me pa nekaj zanima...

RKC
Srednji vek, križarski pohodi, pokristjanjevanje (vsiljevanje katoliške vere).
Sedanjost, misijonarstvo, pokristjanjevanje, vsiljevanje katoliške vere pod pretvezo izobraževanj.
Rode, vsiljevanje njegovih mnenj in prepričanj vsem v Sloveniji, tako ateistom, pravoslavcem, muslimanom, budistom, ipd.

ISLAM
Ni nasilnega vsiljevanja vere, ni raznoraznih islamističnih pohodov...
Ni raznoraznih misijonov ipd.
Rekel boš, terorizem. Zakaj terorizem in kje? Zaradi vsiljevanja drugačne miselnosti posameznikov na ozemlju, kjer ni njihov dom... Torej, če podam primer, ZDA vsiljujejo svojo miselnost in svoje interese na ozemljih Iraka, Irana, Afganistana, Izraela ipd. Le-ti, ki se jim takšno vsiljevanje ne zdi korektno, se odzivajo s terorističnimi napadi.. Branijo svojo vero in svojo kulturo. In ne, ne podpiram terorizma, prav tako pa ne podpiram vsiljevanja in posiličnih vsiljivih vojn.
Ne poznam primera, da bi kakšna islamska država s svojo vojsko napadla zahodno državo.

Zaključek je tak, da je realno gledano katoliška vera daleč najbolj nasilna vera vseh časov.

In mimogrede, ne vem, kaj se zgražaš nad tem, če npr. tatu odsekajo prste. Moral bi se zgražat nad tem, kar počnejo duhovniki otrokom...

reality

Vudu lešinar
24. jul 2007
4.731
0
36
Citat:
ZDA vsiljujejo svojo miselnost in svoje interese na ozemljih Iraka, Irana, Afganistana,

A ti živiš na tem planetu...

Kva pa delajo Kitajci v Afriki, al pa Rusi?
Zaključek je tak, vsi kupujemo izdelke držav z sužnjelastniškim razmerji, katere obenem nimajo nobene morale in etike, ter nobenga kančka odgovornosti do okolja........

in potem lapaš.......

spominjaš me kot na ljudi, kateri so živeli v dobri veri okoli koncentracijskih taborišč in se seveda jasno okoriščali z delom teh ljudi.........

kap.... od sprenevedanja.......

Nazadnje urejeno:

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.173
1.253
113
42
Sej se strinjam reality samo gledat da se to še naprej dogaja pa tudi ni prav. Mi pa vsi samo jamramo pa noben nič ne nardi. Pol se pa folk loti protestiranja jih pa vsi neki pljuvajo...

reality

Vudu lešinar
24. jul 2007
4.731
0
36
oprosti goba, vsi so jokali za Jobsom, ampak Iphone so delali 10 let stari mulci na 12urne smene po 7 dni v tednu brez plačila... ko je to z skrito kamero prišlo v javnost so kao porihtali..

noben od vodstva ni odletel (Kitajskega)... torej se ve kakšna je praksa. Seveda Apple kao ni zato vedel, seveda je danes zgodba ista...

Prav tako Kitajci brez obzira podkupujejo največje svinje na Afriški celini in črpajo nafto z najbolj šiti opremo, da ne samo da izkoriščajo, še onesnažujejo tako, da je bila nesreča naftnih ploščad ob J Ameriki plunk v morje...

lej, danes je vse keš..... Sice tako moraliziranje bi pričakoval od človeka, ki bi bil najmanj nek menih tam u vukojebini in žvel od riža............

Stem ne opravičujem RKC, katera si sama seb jamo koplje, danes pa o nasilju in prisilnem pokristjanjenju ne mormo več govort in to je fact. Samo nestrpni ste pa kot pr norcih, še več moti vas da je folk tolk glup, da nos keš fajmoštru...

Lej če so tok prfukneni pa naj, sej dons pauhajo, levi desni, vsak švercar k ma pet minut cajta.... svet je pač tak... pa kam to pelje tud vemo...

sistemik

Majstr
15. jul 2011
3.342
313
83
Citat:
Uporabnik reality pravi:
Citat:
ZDA vsiljujejo svojo miselnost in svoje interese na ozemljih Iraka, Irana, Afganistana,

A ti živiš na tem planetu...

Kva pa delajo Kitajci v Afriki, al pa Rusi?
Zaključek je tak, vsi kupujemo izdelke držav z sužnjelastniškim razmerji, katere obenem nimajo nobene morale in etike, ter nobenga kančka odgovornosti do okolja........

in potem lapaš.......

spominjaš me kot na ljudi, kateri so živeli v dobri veri okoli koncentracijskih taborišč in se seveda jasno okoriščali z delom teh ljudi.........

kap.... od sprenevedanja.......
Se strinjam z napisanim... Ampak jaz ne govorim o tem.
Govorim o tem, da če je neka kultura navajena določenega življenja že stoletja, se mi ne zdi vredu, da se pojavi nek George Bush in hoče na vsak način naredit to, kar se njemu zdi prav....

Pusti pa Kitajce, to je druga zgodba, ki z verskimi izpadi in prepričanji nima nič skupnega.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.173
1.253
113
42
Jah mogoče smo res malo ampak se pač ne strinjamo z vsemi ampak dejstvo je da je sistem pokvarjen. Najbolj mi gr epač na jetra da so glasni sploh tisti ki to počnejo.

reality

Vudu lešinar
24. jul 2007
4.731
0
36
Tudi Kitajci, delajo točno to in Rusi isto..... In tudi ti si točno tak potrošnik, ki omogoča vsemu temu sistemu, da je tako.... Vsi se zgražamo Libija, Libija...

Ko pa en od teh pizdekov plačal 6 eur za liter nafte, bi se pa čez savski most na trepalnice metal... Z verskimi organizacijami ni nič drugače, je močno vpeta v kapital...

reality

Vudu lešinar
24. jul 2007
4.731
0
36
sistem je tak, ki je za nas Babilonce zaenkrat najboljši, pravzaprav se noče noben temu odpovedat, clo mislimo, da nam je hudo......

Na žalost vsi to počnemo, so izjeme, ampak teh je resnično malo....

Se pa strinjam, naš sistem sloni na izkorišanju drugih, vsi pravte, da je nepravično, nehumano blabla, ampak vsi ste za internetom in tapkate bedarije po tabl....

reality

Vudu lešinar
24. jul 2007
4.731
0
36
Zaenkrat so to prostovoljni prispevki......... men poslanci vzamejo... kar je razlika... Če se upajo le ti jit sistem daj kot misliš da boš dau, bi to štacuno hitr dol zaprl...

a se mogoče ne strinjaš?