Pomivalni stroj do 800 EUR

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Zdravo,

kaj je bestbuy do 800 EUR? Siemens, Bosch? Zelo zaželeno, da dobro suši, morda tudi sam odpre vrata po zaključenem pranju. Granacija čim daljša oz lahko tudi samo 2 leti pa da je kvalitetna zadeva. Hvala.

Ogledano pa imam tega .

plexix

Fizikalc
10. sep 2007
914
154
43
Siemens Bosch je eno in isto oz. ista grupa, tako kot AEG, Electrolux.

Jaz sem vzel Siemensa, bil razstavni za cca 1250EUR, pa sem ga dobil za 720EUR.

Lp,

brunobruno

Fizikalc
3. feb 2012
2.146
50
48
Citat:
Uporabnik plexix pravi:
Siemens Bosch je eno in isto oz. ista grupa, tako kot AEG, Electrolux.

Jaz sem vzel Siemensa, bil razstavni za cca 1250EUR, pa sem ga dobil za 720EUR.

Lp,
Ne, isto modelno leto ni isto. Prvo leto dobi Gaggenau, čez leto ali dve Siemens/Neff, kasneje pa Bosch.
Pa določeni deli (drobovje) so boljši pri kakem Gaggenau (že morajo biti, če so še dražji od Miele).
Se pa vidi, da so rešitve povsod iste.

v tem rengu 800, mogoče kak € več znaš met tud aska. Videno zadnjič v sme ju v gradiški enega za nekaj čez 900 €, cena bi še dala še znižat. ne me prašat kteri je bil.

če ciljaš na samodejno odpianje vrat potem glej miele. Tile (nekater modeli) majo tud to tehnologijo, znajo pa bit samostojni (tvoj je popolnoma integriran)

brunobruno

Fizikalc
3. feb 2012
2.146
50
48
In kaj misluš, da je Asko kaj več od omenjenih? V istem rangu kot Siemens. Imaš pa potem Gorenje plus, ki je v bistvu Asko (no vsaj višji modeli).
Če pa hočeš naštevat enakovredne znamke za isti denar, jih imaš pa še kar nekaj...

MieleFan

Fizikalc
7. sep 2014
1.044
84
48
Če bi izbiral med Bosch & Siemens.Bi sigurno vzel Siemens.Že zato,ker ima tretji predal na vrhu za pribor.Običajno se zgodi,da ti zaradi košarice spodaj z priborom,zmajnka prostora za lonec ali dva...

Ko bom menjaval pomivalni stroj.Bo zagotovo z tretjim predalom za pribor.Izbiral bom med znamkami kot so :Miele,Siemens,Bosch,Aeg.Seveda najvišji rang ki bo takrat na tržišču
smile-1.gif

Citat:
Uporabnik brunobruno pravi:
In kaj misluš, da je Asko kaj več od omenjenih? V istem rangu kot Siemens. Imaš pa potem Gorenje plus, ki je v bistvu Asko (no vsaj višji modeli).
Če pa hočeš naštevat enakovredne znamke za isti denar, jih imaš pa še kar nekaj...

gorenj plus je res asko, sam so samo polno integrirani aparati, medtem ko asko ponuja tudi samostojne. recimo askoti imajo v veliki večini ventilacijsko sušenje, ki ga drugi nimajo oz samo tisti bolj pri vrhu. je pa res da je to rajnga siemens/miele

Jabe

Guru
1. okt 2007
14.515
7.030
113
Citat:
Uporabnik MieleFan pravi:
Če bi izbiral med Bosch & Siemens.Bi sigurno vzel Siemens.Že zato,ker ima tretji predal na vrhu za pribor.Običajno se zgodi,da ti zaradi košarice spodaj z priborom,zmajnka prostora za lonec ali dva...

Ko bom menjaval pomivalni stroj.Bo zagotovo z tretjim predalom za pribor.Izbiral bom med znamkami kot so :Miele,Siemens,Bosch,Aeg.Seveda najvišji rang ki bo takrat na tržišču
smile-1.gif

Tudi Bosch pozna ta predal.

MieleFan

Fizikalc
7. sep 2014
1.044
84
48
Vem da tudi Bosch pozna ta predal.Izbiral sem med tema dvema modeloma, k je dal link.
wink-1.gif

Jabe

Guru
1. okt 2007
14.515
7.030
113
Aja, sori...

Drugače de pa strinjam, kar se tiče tega tretjega predala.

Nazadnje urejeno:

Success

Fizikalc
5. sep 2010
538
185
43
Samo ne vzami Miele, ker ga pri meni že eno leto "popravljajo". Imam tudi pralni stroj Miele, ki pa je TOP.

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.029
11.151
113
Pošteno..

Še vedno mi je uganka,da enak model v DE dobiš v rangu 550 €.. Ko bomo kupovali komplente zadeve v rangu par jurjev, bo treba it na sever, v razvite dežele po robo.

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Ja, sem gledal tudi sam, Amazon ga ima npr. za dobrih 600. Če bi rabil še kaj drugega od aparatov, bi najbrž razmišljal o isti opciji, tako pa sem, za Slovenijo, vsaj mislim, dobil dobr deal. Pa 7 let miru.

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.029
11.151
113
Zagotovo. Napiš cez cas izkušnjo. Nas čaka nabava v roku pol leta. Podoben cenovni rang.