Vzami siemensa, ki ti ga je sevlje predlagal. Pru 45cm ti bo res predal za pribor prav prišel, saj ti košara za pribor veliko prostora vzame.
Citat:
Uporabnik sevlje pravi:
Prej si dajal linke tudi od 60 širine.
Če hočeš dobrega pomivalca 45 širine je trenutno sigurno najboljša izbira:
SIEMENS SR65M091 EU
Cena je lahko pod 500 eur pa še 50 eur potem dobiš povrnjeno, oziroma za ta denar podaljšaš garancijo na 5 let.
Je pa to stroj nemški z inox dnom in predalom za pribor, kar pri 45 širine pride še mnogo bolj do izraza.
Tisti, ki si ga pa npr dal na link pa je bil poljski s plastičnim dnom.
lp
Citat:
Uporabnik yahel pravi:
Kateri je pa potem dober glede na price/performance s širino 60, polnovgradnega? Bosch in podoben rang za 500eur me ne zanima
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Ima kdo pomivalni stroj s tehnologijo "total dry"?
V bistvu to pomeni, da ob koncu pranja, avtomatsko odpre vrata in s tem višek pare spusti v prostor in se ne kondenzira v stroju ter pusti kapljice na posodi.
Se mi zdi zadevščina sila uporabna, če se pere posodo ponoči, ker do jutra se že tako skondenzira para, da je potem potrebno skoraj vsak kos s krpo zbrisat, če pa se slučajno kdaj pere čez dan in se potem takoj odpre vrata, pa je zgodba drugačna.
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Hvala, a po nekaj dnevih raziskovanja sme ugotovil, da ni to to, kar se rabim.
Potrebujem aktiven ventilator, ki takoj po sušenju s paro, le-to "posrka" iz stroja in na tak način prepreči, da bi se para kondenzirala na plastiki.
Zaenkrat sem našel whirlpool, aeg in candy, ki to imajo. Zelo me preseneča da top shit stroji tega nimajo. Ker...ni lepšega kot kupiti miele stroj za jurija, potem pa dobiš mokro plastiko ven in moraš s krpo brisat, ja wtf no.
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Pa je gorenje+ boljša znamka kot gorenje, ker gorenje so mi odsvetovali?