Citat:
Uporabnik Fusion pravi:
a so mogoče dans zjutri eno postajo montiral v city park parkirni hiši?
Sem samo bolj na hitro videl, pa mi je zgledalo nekak tako, pa neki kabli so takrat še visel ven.
Se pa nahaja nasproti glavnega vhoda, tam ko hot doge delajo.
Citat:
Spoštovani,
zahvaljujemo se vam za vprašanje. Pri Petrolu planiramo postavitve hitrih polnilnic s CHAdeMO priključkom, ki omogoča polnjenje v režimu "Mode 4" po standardu IEC61851-1, v javni infrastrukturi. Priključki za tak način polnjenja morajo biti skladni po standardu IEC62196-2.
Za sedaj se še nismo odločili glede konkretnih lokacij, ker tovrstne aktivnosti planiramo za prihodnje leto.
Lep pozdrav,
Sebastijan Lubej
Področje investicije
Citat:
Uporabnik AndY1 pravi:
Citat:
Uporabnik Fusion pravi:
a so mogoče dans zjutri eno postajo montiral v city park parkirni hiši?
Sem samo bolj na hitro videl, pa mi je zgledalo nekak tako, pa neki kabli so takrat še visel ven.
Se pa nahaja nasproti glavnega vhoda, tam ko hot doge delajo.
Eto:
Menda je otvoritev naslednji teden, naj pa bi tudi dali table, da sta parkirni mesti rezervirani za električna vozila.
Citat:
Uporabnik Dr.Rugelj pravi:
Torej če se kdo razume v tole čudo imam eno vprašanje. V vukojebini, pozabljeni od boga in države, kjer je povprečna starost avtomobila nekih 12let, so nam postavili takole črpalko. Zadeva je plug&charge. A je varianta da si kupim reducir iz črpakle, 7polni vtikač in šuko vtičnico na drugi strani, da če že v vsem času ni bil napolnjen niti en avto, lahko vsaj posesam karavana tam dol, ali pa če bi bilo potrebno opravim kako reč za katero je potrebna elektrika? Neumno se mi zdi da so nam vzeli dve parkirni mesti ki sta sedaj kar precej nezasedeni (največkrat parkiram sam) in da je črpalka popolnoma neizkoriščena.
Citat:
Uporabnik lost1 pravi:
Citat:
Uporabnik Dr.Rugelj pravi:
Torej če se kdo razume v tole čudo imam eno vprašanje. V vukojebini, pozabljeni od boga in države, kjer je povprečna starost avtomobila nekih 12let, so nam postavili takole črpalko. Zadeva je plug&charge. A je varianta da si kupim reducir iz črpakle, 7polni vtikač in šuko vtičnico na drugi strani, da če že v vsem času ni bil napolnjen niti en avto, lahko vsaj posesam karavana tam dol, ali pa če bi bilo potrebno opravim kako reč za katero je potrebna elektrika? Neumno se mi zdi da so nam vzeli dve parkirni mesti ki sta sedaj kar precej nezasedeni (največkrat parkiram sam) in da je črpalka popolnoma neizkoriščena.
Pa še kabel potegni k sebi domov za kalorifer pozimi,poleti pa za klimo.
Mogoče se postajo gradijo zato da bi mogoče ščasoma zaživeli električni avtomobili, tisti med prvimi jih pa celo zastonj polnijo. To mora boleti soseda ko on plačuje za tank, sosed z električnim avtomobilom se pa vozi gor pa dol zastonj
Citat:
Uporabnik lost1 pravi:
Otvoritev je po novem letu
Citat:
Uporabnik AndY1 pravi:
Eto še neuradne otvoritve polnilne postaje v CityParku. Leaf in Ampera sta bila prva avtomobila priključena na delujočo polnilno postajo:
ID kartico, za kavcijo 10 EUR, dobite na Info točki CityParka in jo lahko obdržite za bodočo uporabo, tako da vsakokrat naslednjič, ko pridete na polnilno postajo, samo prislonite ID kartico in avto se polni.
Eto, sem jo vnesel na zemljevid: http://www.elektro-crpalke.si/1/Polnilna-mesta/PregledCrpalke.aspx?ID=93
Citat:
Tako bo morala po predlogu komisije vsaka država članica postaviti minimalno število napajalnih postaj z enotnim vtičem. Za Slovenijo je predlagan cilj 3.000 postaj do leta 2020, Bruselj pa ob tem načrtuje, da bo po naših cestah do leta 2020 vozilo 14.000 električnih vozil.