poliranje avta ...

V_power

Fizikalc
15. sep 2007
1.935
0
36
Ljubljana
Citat:
Uporabnik Malecky pravi:
Ja je bil črn in se mu je mudilo, vendar je bil avto tam 3 ali 4 dni.

Če maš firmo in to delaš za preživetje bi moral glede na pomembnost referenc sam povedat da ni zneslo spedenat črnega avta v tem času zarad takih pa takih težav in zaračunati MANJ ali pa sploh ne, rok pa je bil nažalost fiksen, razen če bi ga čez en teden spet pripeljal recimo.

če pa v 4 dneh ne spolira avtomobila in odstrani hologramov, potem je pa šalabajzer
grin1.gif

lugi

Pripravnik
6. jul 2008
686
0
16
yeeeah za taksen denar se mi pa res jebe kaksen je od zunaj..raje nadgradim kej na samem avtu =)

Hondi

Majstr
18. avg 2007
3.600
488
83
v tem threadu se točno vidi, kdo je že kdaj kaj spoliral in kdo ne..
je pa mnenje o kvaliteti subjektivno - kot pri nakupu avta ko prodajalec zagotavlja da je "kot nov" potem pa vse visi od njega, na petih koncih pobarvan

Bastard

Fizikalc
21. feb 2008
1.636
0
36
Mah poliranje se ne splača vsak kupi nov avto kdor je s časom , starim fotrom se pa jebe za pleh

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik Bastard pravi:
Mah poliranje se ne splača vsak kupi nov avto kdor je s časom , starim fotrom se pa jebe za pleh

tisti, ki majo res denarja dost, dajo nov avto spolirat, ker imajo vsi novi zdaj pomarančasto barvo

maš na angleškem forumu enga modela v angliji, ki je zbrusil in spoliral kup novih bmwjev itd..

Zankoc_si

Pripravnik
11. jun 2010
54
0
6
Dunajska c. 263a, LJ
www.zankoc.si
Citat:
Uporabnik Bastard pravi:

ceneje je zamenjati avto kot pa, da ga daš na poliranje?
če se starim fotrom j*be za pleh, zakaj potem vsi menjajo avtomobil, ko npr en sosed v bloku zamenja avtomobil za novejši model?

in spoliran avtomobil ima sigurno višjo prodajno ceno kot zanemarjen in spraskan avtomobil:
nespoliran avtomobil:

spoliran avtomobil:

http://www.zankoc.si/forum/viewtopic.php?f=22&t=28

razlika je opazna:

http://www.zankoc.si/forum/viewtopic.php?f=22&t=23

Accord

Pripravnik
2. sep 2007
960
22
18
Meni priporočajo Avtofinish Marko Bagari -videl že njegovo delo na poliranju 4 let starega službenega passata temno sive barve, polnega hologramov in prask - porihtal ga je odlično. Tudi novega črnega A5 sem videl, ko ga je porihtal pred začetkom uporabe.

Čakam april ali maj, pa ga poiščem.

Strijc

Pripravnik
10. sep 2007
270
0
16
Ni bil enkrat na forumu še nek fant z okolice Ljutomera, če se prav spomnim??...

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
moja cena

pa še enih 6 kuponov sem kupil..pa nisem dal v promet..big dil se mi zdi..lahko takoj mal zmešava.

edit
preden butneš ceno
streha ej steklena, ni poliranja
rit je spolirana
levi zadnji del..od zadnjih vrat naprej je spoliran

ostalo je za polirat..velikost punto..:)

Nazadnje urejeno: