Ja dobro no ... si pač že od rojstva v lj, če si ... Kaj jankovič dela prav ali ne pa me tudi zanima, tudi če ne bi živel v lj ... Torej, po tem sklepam, da si ritoliznik jankoviča ... in zgleda, da ne smem ničesar rečti čez džamijo, na primer, zato ker bo pač v lj ... ampak če bo tam, bodo arabci oz. muslimani raztroseni po celi sloveniji ... malo misli še z gornjo glavo,. ne samo s spodnjo ...
Nisem fan jankoviča, kot ti, ampak nisem pa tudi tako neumen, da ne opazim, da se jankovič povsod nastavlja samo tam, kjer so v igri mastni denarci ... Stožice, džamija, itd ... Če to ne bi bilo res, bi vsi podizvajalci imeli denar, ki jim pripada,ne pa da jankoviči in glavni izvajalci držijo skupaj, za one pa se jim jebe ... ko kaj gradi, gradi zelo drage objekte, da čim več zasluži, in čim manjše objekte, da čim manj zapravi, ter mu več ostane
Če bi bil za kaj, bi mestna občina lahko sama financirala nekšne boljše medicinske robote, če jih že zavarovalnice nočejo kupiti, ker so predrage, uredil parkirišča, podrl par blokov po lj, ki so samo za v jamo zakopati, pa bi tam lahko naredil parkirplac, ki ga nikoli ni preveč ali postavil kak nov objekt, da bi ljudje imeli službe ...
Itak pa je logično, da vsak župan dela nekaj prav in nekaj narobe ... isto kot pahor ... on dela skoraj vse narobe pa redkokaj prav.
Da te še samo popravim ... v Ljubljani sem že od 15. leta - od srednje šole .. pa vse do danes (10 let), s tem, da sva zadnja tri leta registrirana v lj, da nama več ni treba tja domov hoditi po čeke pa to ...
Tak da ... vseeno .. kar sem ti v prejšnjih postih napisal, takšno je moje mnenje ... in priporočam ti, malo manj buli v računalnik - po postih sodeč, lepšo boš vedel realno sliko okoli sebe ...