Policista 'rešil' zastaralni rok?

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.637
3.090
113
v lokalni ostariji
eazy še enkrat. kaj ti ni jasno? STOJ ali streljam! narediš kaj? bežiš? daš roke v žep?

ali kot normalen osebek ustaviš dvigneš roke in počakaš?

to je ja simpl!

in če se bo okli moje bajte kdo potikal, pa ne bo hotel ustavit na policistov klic je čisto ok če ga prerešeta.

enako kot moram jaz ustavit ko me ustavljajo
ko moram pihat

in?

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Sploh ne vem, zakaj se je to znašlo na sodišču?

Notranja preiskava --> vse štima --> odlikovanje --> zadeva končana.

lafarge

Pripravnik
12. jun 2013
569
0
16
Citat:
Sploh ne vem, zakaj se je to znašlo na sodišču?

Notranja preiskava --> vse štima --> odlikovanje --> zadeva končana.
467716-post_slo.gif

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik lafarge pravi:
šiptarski....

Šipac je imel kartoteko velko kot trilogija Lord of the Rings..... In seveda je bil policist upravičeno zaskrbljen za svojo varnost, celo grozil jim je. Znano je, da je z Šipci povsod problem.

Tako, da....

ja ja.... osumljeni je bil cel Al Capone.. pimpmf v Daewoo Matizu (kupil oce od punce
hysterical-1.gif
), okoli je pa hodil z 10mm Motorolo Startac

za ekstra pimp ucinek je grozil tko da je zrtvi kazal hrbet
smirk-1.gif

Pravzaprav je vozil BMW serije 5...tablice z napisom 'diler' pa so kasneje šle na matica...evo dva celjana dobro poznata zgodbo, tako da...

Klik

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
A ni blo opozorilni v tla...ostali v torso?

ne...

sicer pa to tudi ni mozno ce se hkrati sklicujes na paniko/strah/nepristevnost
smirk-1.gif

Nazadnje urejeno:

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik lafarge pravi:
šiptarski....

Šipac je imel kartoteko velko kot trilogija Lord of the Rings..... In seveda je bil policist upravičeno zaskrbljen za svojo varnost, celo grozil jim je. Znano je, da je z Šipci povsod problem.

Tako, da....

ja ja.... osumljeni je bil cel Al Capone.. pimpmf v Daewoo Matizu (kupil oce od punce
hysterical-1.gif
), okoli je pa hodil z 10mm Motorolo Startac

za ekstra pimp ucinek je grozil tko da je zrtvi kazal hrbet
smirk-1.gif

Pravzaprav je vozil BMW serije 5...tablice z napisom 'diler' pa so kasneje šle na matica...evo dva celjana dobro poznata zgodbo, tako da...

Klik

Pravzaprav ne.... Petica je bila letnik 198x
smirk-1.gif
in tablica je bila CE-5285V. Bogatija in tipicen avto uber kriminalca. Matiza je dobil od oceta punce in je imel tablico DILER. Glede na to kaksne kvasis bom podvomil kako dobro ta dva Celjana poznata zgodbo.

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
eazy še enkrat. kaj ti ni jasno? STOJ ali streljam! narediš kaj? bežiš? daš roke v žep?

ali kot normalen osebek ustaviš dvigneš roke in počakaš?

to je ja simpl!

in če se bo okli moje bajte kdo potikal, pa ne bo hotel ustavit na policistov klic je čisto ok če ga prerešeta.

enako kot moram jaz ustavit ko me ustavljajo
ko moram pihat

in?

To je majhen kraj in bog ve kaj so imeli med sabo.... V vsakem primeru slo je za najnizji rang osumljenca. Iskan je bil zaradi pretepa in ne zaradi droge/orozje ali prostitutk. Karkoli je bilo bi lahko bp pocakalo drugi dan. Ce bi samo 1 od tistih metkov zasel in odpihnil glavo kakemu otroku bi vsi driskali po policijskem nasilju. Btw, ce ti dovolis policistom da nekoga preresetajo potem ves da se lahko mimogreda kaj zalomi? Zagotovo se spomnis lova prometnikov v Mosta in posledic?

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Je pač vlagal v kaj drugega, ne v avto.
evil.gif
drugače si pa na linku lahko prebreš od neke pošiljke med papriko ali kaj...

sicer pa ni poanta v tem kdo kaj ima ampak poanta v tem ali je nekdo ocenjen kot nevaren/oborožen...sodišče pravi, da policist ni storil kaznivega dejanja.

drugače pa o tem naserju kroži mnogo zgodbic večina ni ravno pohvalnih

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
eazy , ti si tud iz klana Beriša?....slišim da jih je v državi, samo uradno prijavljenih, skoraj tisoč + nihče točno ne ve,- kolk na črno.....
Zanimiv podatek bi bil, koliko ur delovne dobe bi bili vsi skupaj sposobni spravit
smile-1.gif

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.425
5.661
113
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:

ne...

smirk-1.gif

Ne ce je zacel vlect motorolo sele po strelu v tla...

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Citat:
če bi takrat naredili anketo, če se ljudje strinjajo z dejanjem policista......popolna večina, razen žlahte seveda, bi mu še priviligirano penzijo + moæno denarno nagrado dodelila,
no , res je pa bilo tudi veliko pripomb, da pa je porabil nekaj preveč streliva, da pač ni bil vreden tega stroška davkoplačevalcev in bi lahko policaj malo šparal , so se pa takoj ponudili donatorji, da bi to pokrili.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.425
5.661
113
Citat:
Uporabnik stieber pravi:

Klik

Priceless zakljucek teme....liberalci po politicni liniji...pa niso Ž od liberalcev
grin1.gif

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
CELJE – »Pokojni je bil nasilen, zelo nevaren, dolgo smo ga iskali, pričakovati je bilo težave, a sam bi ravnal povsem enako kot Matej Bobera. Berisha je bil nesramen, agresiven, žaljiv, izzival je. Večkrat sem ga legitimiral. Pred menoj sicer nikoli ni bežal, niti me ni napadel. Pričakovati je bilo, da pred policisti ne bo bežal, temveč da jih bo napadel.« Tako je nekdanji policist Matjaž Šaloven včeraj na sodišču predstavil svoje videnje okoliščin in dogodkov, ki so 23. aprila 1999 privedli do smrti s tiralico iskanega Naserja Berishe, ki je bežal pred obtoženim policistom Matejem Bobero.

Z roko segel v suknjič

Kot je znano, mu je pobeg preprečila ograja na Cinkarniški poti v bližini glavnega celjskega avtobusnega postajališča. Berisha se takrat kljub številnim opozorilom Bobere ni predal, temveč je z roko segel v suknjič, izvlekel mobilnik in ga naperil v policista. V mraku Bobera ni mogel vedeti, kaj ima ubežnik v rokah, čeprav sta si stala dokaj blizu. Celjski policijski šefi so svoje može takrat večkrat posvarili pred nevšečnostmi, ki jih utegnejo imeti z Berisho, kar je takrat še mlad, vesten in dokaj neizkušen policist, star je bil 22 let, seveda upošteval. Potem je počilo. Berishi je še uspelo preplezati ograjo, onkraj pa se je zgrudil in umrl med prevozom v bolnišnico.

Bobera je ravnal pravilno

»S patruljo sem bil v Vojniku, ko je po radijski zvezi prišel klic na pomoč. Ob prihodu v Celje je bilo že vsega konec. Vsak policist, ki uporabi prisilna sredstva, je pod velikim pritiskom, zlasti ko gre za pištolo. Tudi sam sem že bil v položaju, ko sem repetiral orožje, vendar nisem streljal. Pozneje sem delal na Generalni policijski upravi ravno na področju uporabe prisilnih sredstev in iz teh izkušenj lahko rečem, da je Bobera ravnal povsem pravilno,« je Šaloven, ki danes ni več policist, branil nekdanjega kolega.

http://www.slovenskenovice.si/crni-scenarij/doma/prica-tudi-sam-bi-ustrelil-berisho

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Citat:
Matiza je dobil od oceta punce in je imel tablico DILER.
Vidim, da si bil na tesnem s æasom in si samo okvirno pojasnil, .....bom pa js vskočil, ker rad pomagam...
Oče (znan gostilničar) od, tako imenovane (zelo mlade) punce, ne bom trdil da je bla mladoletnica, ker nisn 100%,
-ena od mnogih poleg ,,uradne žene,,seveda ,.... mu je kupil avto kot plačilo, da bi njegovo hčerko v bodoče pustil na miru.

Takole nekako takole, da ti malo uslugico naredim, ko vidim da nisi utegnil......pa ni se treba zahvaljevat....malenkost

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.941
6.017
113
Kako se lahko policaj v službi izgovarja na neprištevnost ? In takemu dajo pištolo v uporabo, mar bi mu dali pihalnik in kroglice iz papirja.
Saj morajo psiho teste opraviti, da se naredi sito in ne pristane ravno vsak neuravnotežen bizgec v njihovih vrstah.

DILER ajdove moke, sem kriminalc ali ne
hysterical-1.gif
?

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Je pač vlagal v kaj drugega, ne v avto.
evil.gif
drugače si pa na linku lahko prebreš od neke pošiljke med papriko ali kaj...

sicer pa ni poanta v tem kdo kaj ima ampak poanta v tem ali je nekdo ocenjen kot nevaren/oborožen...sodišče pravi, da policist ni storil kaznivega dejanja.

Glede na to kje in kako je zivel je bolj malo vlagal tako da so te Al Capone zgodbice vsaj pretirane... Iskan je bil zaradi pretepa in ni bilo nic o tem da je neveren in oborozen. Sodisce je izreklo marsikaj, povzetek je kr sramota sramota za policijo.

Babje cence pa prepuscam tebi...
smirk-1.gif

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:

ne...

smirk-1.gif

Ne ce je zacel vlect motorolo sele po strelu v tla...

torej je policist v strah pred pistolo in v strah za lastno zivljenje streljal v tla!
stupid-1.gif
potem streljal iz drugea polozaja, potem pa se iz tretjega...

ali so lahko izgovori se bolj debilni?
bonk.gif

btw, prica je v prvem sojenju pricala da je policaj mahal z pistolo preden je kdorkoli segel kamorkoli (preden sta sploh bila v tej ulici)...

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik capl pravi:
Citat:
Matiza je dobil od oceta punce in je imel tablico DILER.
Vidim, da si bil na tesnem s æasom in si samo okvirno pojasnil, .....bom pa js vskočil, ker rad pomagam...
Oče (znan gostilničar) od, tako imenovane (zelo mlade) punce, ne bom trdil da je bla mladoletnica, ker nisn 100%,
-ena od mnogih poleg ,,uradne žene,,seveda ,.... mu je kupil avto kot plačilo, da bi njegovo hčerko v bodoče pustil na miru.

Takole nekako takole, da ti malo uslugico naredim, ko vidim da nisi utegnil......pa ni se treba zahvaljevat....malenkost

Vse to in se vec sem ze zapisal, veckrat... Sicer pa nisi ravno zapisal nekaj novega ,ker je to objavila TVSLO (vkljucno z posnetkom Matiza). V Tedniku ce se prav spomnim. Sicer je bila to samo ilustracija o kaksnem mafija kingpinu govorimo. Glede na opisu bi clovek pomislil da govorimo o Al Caponeu.