Citat:
Uporabnik synthman pravi:
Citat:
Uporabnik sistemik pravi:
Na kak način pa bo policist vedel, da sem bil jaz tisti na motorju? Če je motor nezavarovan, neregistriran, potem tudi lastnika nima... Pa še brez izpita sem, torej kako bo ugotovil, da sem jaz vozil?
V našem primeru je bil motor zavarovan, registriran, in ima lastnika.
No zdej pa prilagodi vprašanje tem dejstvom, pa ponovno vprašaj.
Zakaj bi moral prilagodit vprašanje dejstvom.
Pri pobegih v primeru ustavljanja vozil dejstva ne igrajo nobene vloge.
Med drugim govorim tudi in predvsem o primeru kartonaste tablice (nekje v preteklih postih je link do tega lova).
Ti trdiš, da mora policist pustit pobeglega na miru ali pa se podati v lov v skladu s predpisi.
Torej, še enkrat vprašam: npr. jaz (ali kdorkoli drug) imam neregistriran in nezavarovan motor, namesto tablice kos kartona s X Y številkami, policist me zaustavlja, jaz mu ne ustavim, ampak oddirjam naprej...
Torej, kaj mora policist v tem primeru po tvoje storit? Ker po tvoji logiki itak ne sme it v konkretni lov...
- me pustit na miru in me it na podlagi kartonaste tablice iskat od vrat do vrat, zaradi čelade in kombinezona me itak ne bo prepoznal
- se podati v lov v skladu s prometnimi predpisi, jaz se jih itak v primeru pobega ne bom držal
- ignorirat takega motorista in naprej streljat z laserjem proti vozilom, ki morda vozijo 5 km/h prehitro