Citat:
Uporabnik synthman pravi:
Citat:
Uporabnik Schumi pravi:
Zanimivo je to, da mene policaji niso in nikoli ne bodo lovili ne po cestah, ne po njihvah. Le zakaj...?
Ampak nihce ni bil zraven, da bi vedel kako tocno se je zgodilo. Lahko je mulo stekel v smer kamor se je policaj umikal motorju in ga nabil. Bad luck. Am, mene bolj zanima kaj folku spila v glavi, da ga prakticno ze dobijo pa bezi. Ja pa mater, edini nacin je, da se odselis v tople kraje. :S
Čak ali je mulo tekel spredaj pred policajem ali obratno? In očitno je tja, kamor je tekel mulc ZA NJIM zapeljal tudi policaj.
Ja zdej pišejo o nesrečnem slučaju, če bi pa kdo drug povozil pešca bi pa pisali o malomarnosti, neprilagojeni hitrosti, varnostni razdalji....
Če je policaj videl, da je mulc padel, se pobral in potem peš tekel naprej, (je kar nekaj sekund) je imel dovolj časa, da se še pred motorjem ustavi, če je imel pravilno varnostno razdaljo.
Ampak še vedno mi ni noben od zagovornikov lova pojasnil, kako naj pa drugače policaj ulovi bežečega pešca kot tako, da ga povozi, če vemo da mulc teče hitreje kot policaj?