Policijski specs. v Crnucah - aretacije

V_power

Fizikalc
15. sep 2007
1.935
0
36
Ljubljana
pomoje jih je konkurenca zaj*
grims-1.gif

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.631
211
63
Kranj
v_power: probaj razumeti no, da je to banana mafijska skorumpirana država do lune.

Rikolus

Fizikalc
19. jul 2007
2.369
89
48
Citat:
Uporabnik GSMobil pravi:
No, no, tisti ki se delate norca iz takih akcij: ko so v igri specialci, sigurno ne gredo prijet nedolžnega žeparja. Od osebe z debelo kartoteko (recimo izsiljevanja, pretepi, grožnje, orožje) se upravičeno in preventivno pričakuje odpor in kaj hitro bi lahko bila štala. Poznam osebo, ki je zaradi nekih prekrškov moral na sodišče in sta prišla dva navadna policaja ponj. Nekaj so se zapeli, verjetno že kar ostro, ker sta potegnila orožje na plano in je oba kljub temu pretepel in to kar precej. Po frajerja so naslednjič prišli specialci. Je povedal, da se še zavedal ni, ko je bil že na tleh. Tako se to dela in prav je tako.
zmaga.gif

Ne vem, kaj si eni predstavljajo, da bi kriminalce aretirali z "Dober dan, mi smo kriminalisti. Jaz sem Tone, na levi Igor, na desni Janez. A bi bili tako prijazni, pa nam daste tisti paket belega prahu, pa osebno, ......"
bonk.gif

Dokler jaz ne dilam droge, me BK, če jih stisnejo. Še premalo so jih....

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.462
2.453
113
Citat:
Uporabnik GSMobil pravi:
No, no, tisti ki se delate norca iz takih akcij: ko so v igri specialci, sigurno ne gredo prijet nedolžnega žeparja. Od osebe z debelo kartoteko (recimo izsiljevanja, pretepi, grožnje, orožje) se upravičeno in preventivno pričakuje odpor in kaj hitro bi lahko bila štala. Poznam osebo, ki je zaradi nekih prekrškov moral na sodišče in sta prišla dva navadna policaja ponj. Nekaj so se zapeli, verjetno že kar ostro, ker sta potegnila orožje na plano in je oba kljub temu pretepel in to kar precej. Po frajerja so naslednjič prišli specialci. Je povedal, da se še zavedal ni, ko je bil že na tleh. Tako se to dela in prav je tako.

cheer.gif

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.631
211
63
Kranj
"Nekaj so se zapeli, verjetno že kar ostro, ker sta potegnila orožje na plano in je oba kljub temu pretepel in to kar precej"

ŽALOSTNO.

Axi

Fizikalc
2. sep 2007
894
28
28
Preko majhnih rib verjetno poskušajo ujeti malo večje ali pa pridobiti informacije o ostalih pošiljkah robe in podobno.

Kakšno vprašanje je to ali je boljše delati za 500EUR na mesec ali dilati za 10.000EUR na mesec
13.gif
Pač dilati je prepovedano, kaznivo dejanje in sakcije so določene in če te dobijo, odgovarjaš. Pošteno delati je pa dovoljeno.

Zakaj pa bi morali specialci aretirati direktorico
confused-1.gif
Saj nima kartoteke, ne ogroža nikogar, ni nasilna in nevarna. Zato ne potrebuješ specialcev. Zakaj je niso ovadili in ji sodili, če je šlo za goljufijo, je pa čisto druga zadeva.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Glede na to da so pri njih nasli celih 300gramov rjavega je slo zagotovo za konkretno mafijo
crazy1.gif

Pripeljati 30+ policajev za aretacijo sestih oseb je ... Se dobro da niso pripeljali coln slovenske mornarice, Pilatuse in T-55
stupid-1.gif

to ti zdaj tako pišeš, kot da je ne vem kak strošek, če pošljejo 30 specialcev v LJ... strošek so helikopterji in take zadeve, ti policaji, so pa itak redno plačani, mesečno in ne po urni postavki, zato je popolnoma vseeno če jih pride 5 ali 30... tud da se 5 avtov namesto 1 pripelje iz centra do črnuč ni nek strošek, pa tud če se peljejo iz MS v portorož ni sile, če za to 5 dilerjev spravijo za zapahe, potem rad plačujem davke

bolje da jih gre 30 na tako akcijo, kot da jih gre 5, ostali pa trenirajo na poligonu... a misliš da so uni 3 Navy Seali, ki so par mescev nazaj postrelili tiste somalijske gusarje akcijo doživeli preko Call of Dutya?

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.417
5.653
113
Citat:
Uporabnik Ralliart pravi:
ksz

Vič

Podobna akcija se je v torek odvila tudi v Župančičevi jami. Zanimivo nism nč slišu!

Pa ta Kresalka je kr ena kura....še za kapuce se neki buni
bonk.gif

Rikolus

Fizikalc
19. jul 2007
2.369
89
48
Kake komentarje pišejo na 24kur.com
Na ta komentar sem se nasmejal

"jao kresalova pejt rajs posodo pomivat.pa en pir mi na kavč prnes."

Nazadnje urejeno:

V_power

Fizikalc
15. sep 2007
1.935
0
36
Ljubljana
a če se nekdo ukvarja z gospodarskim kriminalom ga ni treba aretirati, če je pa nekdo "trenirkar" pa slučajno vozi BMW pa je avtomatsko kriminalec?
zakaj nikoli filmsko ne vklenejo koga, ki se ukvarja z gospodarskim kriminalom (beli ovratniki?)?
ali so sploh koga že obsodili?

takega pa je treba zbiti po tleh in vkleniti?
saj ni nikogar napadel, ponavadi samo probajo pobegniti
smirk-1.gif

tako ali tako so pa to premajhne ribice in niso naredili s "akcijo" nič.

saj bi dal enega smajlija samo ga ni tukaj...
bonk.gif

majaron

Majstr
28. mar 2009
1.061
416
83
Pa saj so ti že zgoraj lepo razložili zakaj se po gospdarske kriminalce ne pride s kalašnikovi in nemškimi ovčarji. Ker se predpostavlja, da v času prijetja ne bodo ogrožali sebe oz. drugih. Dovolj je, če ponje pride policijska patrulija oz. kriminalist v civilnem vozilu.

Zakaj se to ne dogaja bolj pogosto pa je drugo vprašanje.

V_power

Fizikalc
15. sep 2007
1.935
0
36
Ljubljana
potem nismo enaki pred zakonom?
ene obsodijo, pri drugih pa zaradi "pomanjkanja" dokazov ali pa zastaranja ovržejo tožbo
cheer.gif

če jaz v trenirki pijem kavo v lokalu sem avtomatsko nevaren in morajo priti specialci?
če pa sem v kravati pa "ukradem" ali si izposodim npr. 10mio€ potem me pa lahko policist v civilu vpraša, če pijem kavo z smetano ali z mlekom
grims-1.gif

razumem pa da policisti pač poslušajo ukaze iz vodstva, da niso sami krivi koga morajo aretirati
smirk-1.gif

tako kot niso krivi za postavljanje radarjev.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik V_power pravi:
ene obsodijo, pri drugih pa zaradi "pomanjkanja" dokazov ali pa zastaranja ovržejo tožbo
cheer.gif

če jaz v trenirki pijem kavo v lokalu sem avtomatsko nevaren in morajo priti specialci?
če pa sem v kravati pa "ukradem" ali si izposodim npr. 10mio€ potem me pa lahko policist v civilu vpraša, če pijem kavo z smetano ali z mlekom
grims-1.gif

razumem pa da policisti pač poslušajo ukaze iz vodstva, da niso sami krivi koga morajo aretirati
smirk-1.gif

tako kot niso krivi za postavljanje radarjev.

torej ti primerjaš fizično nevarnost enega dilerja, ki ima morda narejeno srednjo šolo, z drogami pa je povezano avtomatsko veliko nasilnega kriminala in enega gospodarstvenika, ki je hodil v šolo 16 let, in se je s fizičnim nasiljem srečal v koloseju ali pred svojo plazmo doma...

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.434
3.825
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik V_power pravi:
a če se nekdo ukvarja z gospodarskim kriminalom ga ni treba aretirati, če je pa nekdo "trenirkar" pa slučajno vozi BMW pa je avtomatsko kriminalec?
zakaj nikoli filmsko ne vklenejo koga, ki se ukvarja z gospodarskim kriminalom (beli ovratniki?)?

zakaj bi filmsko vklenili nekoga, ki je osumljen gospodarskega kriminala?
confused-1.gif
ali lahko ogroža koga?

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.434
3.825
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik V_power pravi:
cheer.gif

Če si osumljen prekupčevanja z mamili in veljaš za opasnog ter naoružanog momka, potem da.

Če pa sediš kot lolek v trenirki, pa si niko i ništa, pa bo pomojem dovolj ena policistka.
grin1.gif

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.354
769
113
Citat:
Uporabnik V_power pravi:
ali so sploh koga že obsodili?
Te pa Golubič preganja...
hysterical-1.gif

Nazadnje urejeno: