Citat:
Uporabnik GSMobil pravi:
No, no, tisti ki se delate norca iz takih akcij: ko so v igri specialci, sigurno ne gredo prijet nedolžnega žeparja. Od osebe z debelo kartoteko (recimo izsiljevanja, pretepi, grožnje, orožje) se upravičeno in preventivno pričakuje odpor in kaj hitro bi lahko bila štala. Poznam osebo, ki je zaradi nekih prekrškov moral na sodišče in sta prišla dva navadna policaja ponj. Nekaj so se zapeli, verjetno že kar ostro, ker sta potegnila orožje na plano in je oba kljub temu pretepel in to kar precej. Po frajerja so naslednjič prišli specialci. Je povedal, da se še zavedal ni, ko je bil že na tleh. Tako se to dela in prav je tako.
Citat:
Uporabnik GSMobil pravi:
No, no, tisti ki se delate norca iz takih akcij: ko so v igri specialci, sigurno ne gredo prijet nedolžnega žeparja. Od osebe z debelo kartoteko (recimo izsiljevanja, pretepi, grožnje, orožje) se upravičeno in preventivno pričakuje odpor in kaj hitro bi lahko bila štala. Poznam osebo, ki je zaradi nekih prekrškov moral na sodišče in sta prišla dva navadna policaja ponj. Nekaj so se zapeli, verjetno že kar ostro, ker sta potegnila orožje na plano in je oba kljub temu pretepel in to kar precej. Po frajerja so naslednjič prišli specialci. Je povedal, da se še zavedal ni, ko je bil že na tleh. Tako se to dela in prav je tako.
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Glede na to da so pri njih nasli celih 300gramov rjavega je slo zagotovo za konkretno mafijo
Pripeljati 30+ policajev za aretacijo sestih oseb je ... Se dobro da niso pripeljali coln slovenske mornarice, Pilatuse in T-55
Citat:
Uporabnik V_power pravi:
potem nismo enaki pred zakonom?
ene obsodijo, pri drugih pa zaradi "pomanjkanja" dokazov ali pa zastaranja ovržejo tožbo
če jaz v trenirki pijem kavo v lokalu sem avtomatsko nevaren in morajo priti specialci?
če pa sem v kravati pa "ukradem" ali si izposodim npr. 10mio€ potem me pa lahko policist v civilu vpraša, če pijem kavo z smetano ali z mlekom
razumem pa da policisti pač poslušajo ukaze iz vodstva, da niso sami krivi koga morajo aretirati
tako kot niso krivi za postavljanje radarjev.
Citat:
Uporabnik V_power pravi:
a če se nekdo ukvarja z gospodarskim kriminalom ga ni treba aretirati, če je pa nekdo "trenirkar" pa slučajno vozi BMW pa je avtomatsko kriminalec?
zakaj nikoli filmsko ne vklenejo koga, ki se ukvarja z gospodarskim kriminalom (beli ovratniki?)?
Citat:
Uporabnik V_power pravi:
potem nismo enaki pred zakonom?
ene obsodijo, pri drugih pa zaradi "pomanjkanja" dokazov ali pa zastaranja ovržejo tožbo
če jaz v trenirki pijem kavo v lokalu sem avtomatsko nevaren in morajo priti specialci?
Te pa Golubič preganja...Citat:
Uporabnik V_power pravi:
zakaj nikoli filmsko ne vklenejo koga, ki se ukvarja z gospodarskim kriminalom (beli ovratniki?)?
ali so sploh koga že obsodili?