Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Svašta.. me zanima kdaj jih bodo kaj sredi Maribora zrolali... Se pa strinjam da naša policija pretirava, vsako stvar hočejo pokazat kot nekaj spektakularnega... A nihče niti ne ve kaj so dobili in če sploh bo kdo za kaj obsojen.. Pri Zidarju blo enako. 10 maric pa nevem kolko avtomobilov da so prišli po starčka in da mu preiščejo tisto hišo. Žalostno.
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
In potem s puškami merijo vate? Pa čeprav si le gost lokala?
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Svašta.. me zanima kdaj jih bodo kaj sredi Maribora zrolali... Se pa strinjam da naša policija pretirava, vsako stvar hočejo pokazat kot nekaj spektakularnega... A nihče niti ne ve kaj so dobili in če sploh bo kdo za kaj obsojen.. Pri Zidarju blo enako. 10 maric pa nevem kolko avtomobilov da so prišli po starčka in da mu preiščejo tisto hišo. Žalostno.
V MB tega nebo videt. drastično primankuje in drog in dilerjev.
Sicer pa tako si rekel, iz vseka delajo spektakel, par let nazaj so obkolili eno mestno vilo v centu ob parku.
xy avtov, maric, psov, maske, puške; čez 20 minut več ni blo nobenega, ker modela ni blo doma
Blo je v bližini moje SŠ, tako da smo lepo vse opazovali... Sej so mu kao vdrli v hišo in to,... Pol pa so samo spakirali,
zalepli vrata in je blo to to. Kasneje se je zvedelo da je to bil en poslovnež, šlo se je pa za utajo davkov, ampak par miljončkov.
(takrat še v tolarjih)
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
No saj po eni strani jih razumem. Glede na to kako je naš sistem neučinkovit pač hočejo ljudem pokazat v stilu "ne šalite se, vidite kaj se zgodi z takšnimi, pri nas ni šale, pridemo in vse gor vtrgamo". Samo vprašanje je naslednje, kdo jim nasede? Priznam pa da bi bili odlični za kakšen ameriški akcijski film.
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Glej alexx če si policaj potem te razumem da ti je hudo. Saj ste ok policisti ja! Če pa nisi policaj pa če si kolke tolke normaln pa se najbrž znaš obnašat?
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
PS:. Vse te farse ki jih ti revčki izvjajo pa niso nič druga kot ustvarjanje spektakla, dokazovanje ter poskus vlivanja straha v kosti navadnim državljanom.
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Tisti državljani ki ne mutijo v lajfu ne vem zakaj bi se mogl tega bat