Policijski specs. v Crnucah - aretacije

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.462
2.453
113
In potem s puškami merijo vate? Pa čeprav si le gost lokala?
hysterical-1.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Svašta.. me zanima kdaj jih bodo kaj sredi Maribora zrolali... Se pa strinjam da naša policija pretirava, vsako stvar hočejo pokazat kot nekaj spektakularnega... A nihče niti ne ve kaj so dobili in če sploh bo kdo za kaj obsojen.. Pri Zidarju blo enako. 10 maric pa nevem kolko avtomobilov da so prišli po starčka in da mu preiščejo tisto hišo. Žalostno.

V MB tega nebo videt. drastično primankuje in drog in dilerjev.

Sicer pa tako si rekel, iz vseka delajo spektakel, par let nazaj so obkolili eno mestno vilo v centu ob parku.
xy avtov, maric, psov, maske, puške; čez 20 minut več ni blo nobenega, ker modela ni blo doma
hysterical-1.gif

Blo je v bližini moje SŠ, tako da smo lepo vse opazovali... Sej so mu kao vdrli v hišo in to,... Pol pa so samo spakirali,
zalepli vrata in je blo to to. Kasneje se je zvedelo da je to bil en poslovnež, šlo se je pa za utajo davkov, ampak par miljončkov.
(takrat še v tolarjih)

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
In potem s puškami merijo vate? Pa čeprav si le gost lokala?
hysterical-1.gif

ja kaj pa naj? grejo do vsakega tam, pa vprasajo; oprostite gospod, ste vi morda kriminalec? prekupcujete z drogo? belim blagom? a da ne? potem pa se opravicujemo da vas motimo. kar spijte tisto kavico v miru...
smirk-1.gif

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.462
2.453
113
Glej alexx če si policaj potem te razumem da ti je hudo. Saj ste ok policisti ja! Če pa nisi policaj pa če si kolke tolke normaln pa se najbrž znaš obnašat? Prideš kot človek v lokal, lokal se dol zapre ter se začne preverka-racija ali kako vi temu pravite? Papirje ven, ljudi v vrsto itd.. A je treba ljudi metat po betonu doli? Dokler ti ne dokažejo si nedolžn, kolikor se spomnim? Saj oni točno vedo koga iščejo ter zakaj. Kje šteka? Kaj ti tukaj ni jasno? A je treba "potencilane" morebiti nedolžne ljudi metat po tleh in držat puško na glavo? Če ti to ni jasno je potem s teboj nekaj narobe... sorry!

Lp

PS:. Vse te farse ki jih ti revčki izvjajo pa niso nič druga kot ustvarjanje spektakla, dokazovanje ter poskus vlivanja straha v kosti navadnim državljanom.

Nazadnje urejeno:

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
nisem policaj in ja prevec filmov sem gledal
grin1.gif

obstaja tudi utemeljen sum

Nazadnje urejeno:

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.462
2.453
113
Ni problema ampak ker poznam dosti ljudi vem da zna takšno sranje na nekatere ki so po duši "posranci" zelo zelo vplivat. Takšna zadeva lahko pri njih pusti resne duševne posledice. Puške, psi, itd...

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.462
2.453
113
No saj po eni strani jih razumem. Glede na to kako je naš sistem neučinkovit pač hočejo ljudem pokazat v stilu "ne šalite se, vidite kaj se zgodi z takšnimi, pri nas ni šale, pridemo in vse gor vtrgamo". Samo vprašanje je naslednje, kdo jim nasede? Priznam pa da bi bili odlični za kakšen ameriški akcijski film.

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.631
211
63
Kranj
PP = PATETIČNA POLICIJA.

Že vidim tožbe, pretirana uporaba sile, odvzem prostosti, na tleh 2 uri in kapa čez glava itd.....policaji preveč gledajof ilme.

Nazadnje urejeno:

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.462
2.453
113
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Svašta.. me zanima kdaj jih bodo kaj sredi Maribora zrolali... Se pa strinjam da naša policija pretirava, vsako stvar hočejo pokazat kot nekaj spektakularnega... A nihče niti ne ve kaj so dobili in če sploh bo kdo za kaj obsojen.. Pri Zidarju blo enako. 10 maric pa nevem kolko avtomobilov da so prišli po starčka in da mu preiščejo tisto hišo. Žalostno.

V MB tega nebo videt. drastično primankuje in drog in dilerjev.

Sicer pa tako si rekel, iz vseka delajo spektakel, par let nazaj so obkolili eno mestno vilo v centu ob parku.
xy avtov, maric, psov, maske, puške; čez 20 minut več ni blo nobenega, ker modela ni blo doma
hysterical-1.gif

Blo je v bližini moje SŠ, tako da smo lepo vse opazovali... Sej so mu kao vdrli v hišo in to,... Pol pa so samo spakirali,
zalepli vrata in je blo to to. Kasneje se je zvedelo da je to bil en poslovnež, šlo se je pa za utajo davkov, ampak par miljončkov.
(takrat še v tolarjih)

Ok zdaj pa nagradno vprašanje. Kako je možno da pripravljaš tako veliko, spektakularno akcijo in še to pri mestnem parku ko je kriminalistična uprava 30m stran in ne moreš opazovat usumljenca in akcije izvesti v času ko je on doma? Torej čist amatersko izvedena akcija ali kaj si lahko človek misli? Problem 2 krimiča v trenerkah poslat v park pa vsakemu svojo flašo da ga čekirata...
smirk-1.gif

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.434
3.825
113
davorinm.wordpress.com
Mater ste eni pametni v tej temi. Niti ne veste zakaj niti koga so aretirali.

Če je obstajal utemeljen sum, da so osumljenci oboroženi in nevarni, je seveda normalno, da so prisli specialci okrepitve itd. Me zanima kaksni bi bili odzivi,ko bi jih prislo za enega golfa, 2 policaja bi bila ustreljena, osumljenci pa bi pobegnili. "kaj niso bolje načrtovali, kaj niso več ljudi pripeljali...".
Kapuce pa so zato,da se ne ve (predvsem mediji), koga so aretirali, zaradi nadaljnjega poteka preiskave.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Sej pa s slik razvidno, da so pohapsali lokalne dilarčke, ki klošarijo za 50€ cel dan med đankiji.
Pogledaš kak so oblečeni, pa ti je takoj jasno da gre za dilerje na podnu te hirearhije. Sej ne da vsi hodijo
v Bosu in motajo volan 645, ampak vsaj spodobno oblečeni pa so, ne pa tako ta gamad, ki obrne kak gramček
da lahko tut sam enega spusti v žilo...

Tak realno; to meni delujejo kot đanksi, ki so meli namen nekaj preprodat in naredit par 100€, policija je dobila
"namig", pravi dilerji so "smestli" te mladiče z 200g razredčenega H, na drugi strani so pa "premaknili" kamijon
z kakšno tono in še kakimi 5M cigaret. Leva roka neve kaj dela desna.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Če mene vprašaš, jim je model al pobegnil skoz zadnja vrata in v kako sosedovo vrtno lopo, al pa doma v kakšno manjšo omaro.

Vseskup je zgledlo tak butasto, da je profesor rekel; sigurno imajo vajo
bonk.gif

Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
No saj po eni strani jih razumem. Glede na to kako je naš sistem neučinkovit pač hočejo ljudem pokazat v stilu "ne šalite se, vidite kaj se zgodi z takšnimi, pri nas ni šale, pridemo in vse gor vtrgamo". Samo vprašanje je naslednje, kdo jim nasede? Priznam pa da bi bili odlični za kakšen ameriški akcijski film.

Kaj?! Itak da so jih samo filmi.

Me zanima kako bi se spopadli z primerom ropa banke, 15 težko obroženih teroristov z raketometalcem.
Bi že klicali hrvate, če lahko posodijo kak tank.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.418
5.653
113
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Glej alexx če si policaj potem te razumem da ti je hudo. Saj ste ok policisti ja! Če pa nisi policaj pa če si kolke tolke normaln pa se najbrž znaš obnašat?

hysterical-1.gif

Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
PS:. Vse te farse ki jih ti revčki izvjajo pa niso nič druga kot ustvarjanje spektakla, dokazovanje ter poskus vlivanja straha v kosti navadnim državljanom.

Tisti državljani ki ne mutijo v lajfu ne vem zakaj bi se mogl tega bat
sprasujem se.gif

P.S.: pa nisem policaj da me ne boš obtožu kot Alexxx-sa.......sm pa za državo z več reda.....

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
a fres nič ne znajo dobor narest. Spravli so se na znanega odvetnika Grobelnika, ki že napoveduje tožbo. Akcija bio morala bit izpeljana mirno je bilo v odredbi sodišča
bonk.gif