Policijske kavice

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
Citat:
Uporabnik Ares pravi:
ti nekaj mešaš!
Oni za vse to da so v pripravljenosti pa to - dobijo DODATKE. In to je neki druzga kakor pa osnovna neto plača.
Fant, oni imajo osnovno neto plačo enako kot vojak, potem pa pridejo tu še dodatki za nočno delo, delo med prazniki, dodatek za nevarnost, itd itd itd
grims-1.gif

Ja in dodatke verjetno ne dobijo zaradi lepih oči, kajneda?
Tudi sam delam v troizmenskem delu, pravtako imam tudi vpliv na zdravje, skratka polno enih dodatkov in ne boš verjetl, noben dodatek ni za brez veze in glede na posledice bi lahko bili tudi mnogo višji. Tako da ne vem zakaj hudiča se spotikaš v te dodatke če so opravičeni???
In mislim, da ne dojameš kaj bi ti jaz rad prikazal. Rad bi ti povedal, da ni vse tako slabo opravljeno kot ti misliš in da je vedno nek razlog za razna dejanja. Definitivno se najdejo tudi pacienti med policisti, tako kot pa čisto povsod drugot, tukaj nimaš kaj ampak pljuvanje vsepovprek čez policaje se mi zdi pa bedasto.
In glede tvojih kazni. Nima veze zakaj si plačal kazen, plačal si jo ker nisi spoštoval predpisov in policaj je naredil svoje delo, tako da...očitno opravljajo svoje delo ane aja sej res, ti praviš da ne celovito. ja no ok. Nihče ni popolen mar ne. Ne rečim da je naš režim policijskih uprav dober ali celo odličen, ker to ni. Ampak za to je najman kriv tisti katerega ti srečaš ob cesti ko je bigmaca, si na to kdaj pomislil. On samo dela kar mu je naročeno, vmes pa si privošči malico ali dve pa kakšno kavico in ne vem zakaj se ob to spotikaš?? Ker potem se lahko spotakneš ob praktično vsakega mimoidočega ko se sprehajaš po Ljubljani ali v kakšni kafani.

Ares

kamikaza
19. jul 2007
4.622
0
36
Citat:
Uporabnik predator pravi:

jaz govorim o višji OSNOVNI plači....dodatki so itak različni od posameznika do posameznika

saj jaz ti pa govorim, da to kar ti govoriš kaj morajo delat: "ukvarjanje z norci", "biti v pripravljenosti" in ostale fore, da to SO DODATKI! in za vse to oni ŽE dobijo DODATNO PLAČILO!

bo šlo!?

Zarad mene lahko zahtevajo zvišanje dodatkov, ne pa osnovne plače, kjer je pomembna izobrazba

Nazadnje urejeno:

Ares

kamikaza
19. jul 2007
4.622
0
36
Citat:
Uporabnik Pakul pravi:
Ja in dodatke verjetno ne dobijo zaradi lepih oči, kajneda?
Tudi sam delam v troizmenskem delu, pravtako imam tudi vpliv na zdravje, skratka polno enih dodatkov in ne boš verjetl, noben dodatek ni za brez veze in glede na posledice bi lahko bili tudi mnogo višji. Tako da ne vem zakaj hudiča se spotikaš v te dodatke če so opravičeni???
Pa pi*da no, a znaš brat!!? A sem kje mogoče omenil da si tega ne zaslužijo!?!

Citat:
Uporabnik Pakul pravi:
In mislim, da ne dojameš kaj bi ti jaz rad prikazal. Rad bi ti povedal, da ni vse tako slabo opravljeno kot ti misliš in da je vedno nek razlog za razna dejanja. Definitivno se najdejo tudi pacienti med policisti, tako kot pa čisto povsod drugot, tukaj nimaš kaj ampak pljuvanje vsepovprek čez policaje se mi zdi pa bedasto.
Misliš tiste paciente ki so streljali na rojstnem dnevu? ali pa tistega pacienta ki je zaprl pot motoristu da se je ubil? mogoče pa une specialce ki so ropali? ali pa kifeljca ki so ga staknili v italiji z heroinom? ja, so pacienti. pa kakor vidiš, še nikdar nisem rekel da so kifeljci dilerji....aja...no, ravno zdajle - vendar tega ne trdim.
smirk-1.gif

trdim pa da ne opravljajo dela celovito in da si pač ne zaslužijo višje osnovne plače. za dodatke pa imate sindikat da se zmeni.

Citat:
Uporabnik Pakul pravi:
in ne vem zakaj se ob to spotikaš?? Ker potem se lahko spotakneš ob praktično vsakega mimoidočega ko se sprehajaš po Ljubljani ali v kakšni kafani.
Ko bo enkrat Policija d.d. potem me bo bolil tič kaj oni delajo med delovnim časom...
smirk-1.gif

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
a misliš da na ministerstvu ne hodijo na kavice, pa upravah, občinah,....??
Spotikaš se ker si nekdo, ki živi od davkoplačevalskega denarja spije kakšno kavico med službo, tako kot čisto vsi ostali državljani
rolleyes-1.gif

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
aja in ne za naštete zadeve ni nihče odgovarjal ampak ali je za to kriv tisti policaj ki ti z liziko maha za cesto ali kakšen višji inštitut???
confused-1.gif

Ares

kamikaza
19. jul 2007
4.622
0
36
Citat:
Uporabnik Pakul pravi:
a misliš da na ministerstvu ne hodijo na kavice, pa upravah, občinah,....??
Spotikaš se ker si nekdo, ki živi od davkoplačevalskega denarja spije kakšno kavico med službo, tako kot čisto vsi ostali državljani
rolleyes-1.gif

kdo je pa rekel da sem z njimi zadovoljen!? zdaj so kifeljci na vrsti...če bomo se pa kdaj pogovarjal o občinah itd...bom pa tud kej preklel
grims-1.gif

predator

Fizikalc
20. jul 2007
5.141
0
36
Ausland
kot sem že napisal jaz si vzamem odmor kadar hočem in lahko popijem x kavic na dan in sem na netu x ur dnevno (tako kot sedaj)...pa delam na ministrstvu
grims-1.gif

Nazadnje urejeno:

Ares

kamikaza
19. jul 2007
4.622
0
36
Citat:
Uporabnik Pakul pravi:
aja in ne za naštete zadeve ni nihče odgovarjal ampak ali je za to kriv tisti policaj ki ti z liziko maha za cesto ali kakšen višji inštitut???
confused-1.gif
za katere zadeve ni nihče odgovarjal?
policajček z loparjem je del POLICIJE in jo zastopa! Njegovo (ne)delo se direktno odraža na cesti. Če mu je nadrejeni to zaukazal ima tisti policajček vso pravico vse skupaj spraviti v medije (anonimno seveda). pa ne mi rečt da se tega ne da naredit. Torej ja, tisti policajček je so-odgovoren.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.177
7.020
113
Ce se ti z motorjem peljes cez mesto 120km/h in ti kibla zapre pot ko si se tok delec stran da bi se moral, c ebi vozil 50km/h normalno ustaviti, potem si kar precej kriv sam da si se ubil. Definitivno je voznik ki8ble napacno ocenil hitrost motorista ampak ni prvi in ni zadnji ki se mu je to zgodilo. To nima ravno veze s policijskim delom.

Specialci ki so v avstriji vlamljali tega niso poceli na svojo roko ampak to je ze druga zgodba. Morda namig: vlamljali so kmalu po osamosvojitvi, lastnik hise je bil trgovec z orozjem, eden izmed specialcev je bil pred kratkim pomiloscen. Vzrok: moznost zaposlitve v drzavni upravi. Ti je verjetn o jasno d aje imela drzava prste vmes ane?

Za tiste kerlce ki pa so jih z drogo dobili in pri ostalih KD sem pa za dvojne kazni, ker bi morali biti za zgled ostalim drzavljanom ne pa da sami tako grobo krsijo zakon

Ares

kamikaza
19. jul 2007
4.622
0
36
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Ce se ti z motorjem peljes cez mesto 120km/h in ti kibla zapre pot ko si se tok delec stran da bi se moral, c ebi vozil 50km/h normalno ustaviti, potem si kar precej kriv sam da si se ubil. Definitivno je voznik ki8ble napacno ocenil hitrost motorista ampak ni prvi in ni zadnji ki se mu je to zgodilo. To nima ravno veze s policijskim delom.
O pa jo ima: kifeljc je bil na službeni dolžnosti. In bil je pravnomočno obsojen...se ne spomniš tega primera? In na motorju mislim da sta bila fant in punca...motor je bil pa ATX50, če se ne motim...kar nekaj let nazaj je to bilo...

Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Specialci ki so v avstriji vlamljali tega niso poceli na svojo roko ampak to je ze druga zgodba. Morda namig: vlamljali so kmalu po osamosvojitvi, lastnik hise je bil trgovec z orozjem, eden izmed specialcev je bil pred kratkim pomiloscen. Vzrok: moznost zaposlitve v drzavni upravi. Ti je verjetn o jasno d aje imela drzava prste vmes ane?
Veš, take zgodbice me ne zanimajo. Vsak ima svojo vest in po njej lahko tudi zavrne "ukaz" nadrejenega. Sploh, ker dvomim da mu v pogodbi o zaposlitvi piše da gre lahko izvajat kriminalna dejanja v tujo državo.

Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Za tiste kerlce ki pa so jih z drogo dobili in pri ostalih KD sem pa za dvojne kazni, ker bi morali biti za zgled ostalim drzavljanom ne pa da sami tako grobo krsijo zakon
No vidiš, tu se pa strinjava
grin1.gif

drugače pa, dosti offtopic...smo preveč zašli
grin1.gif