Citat:
Uporabnik Pakul pravi:
tudi tole si dobil odgovor od apola. Prometnik ni kriv da ljuje ne znajo voziti. Če bi imeli ljudje malce več kulture na cesti in podobnega nebi bilo potrebno tolikih sanacij pa meritev pa stacionarnih radarjev in podobnega. Ampa po tvoje je gužva zaradi prometnika in ker oni ne izvajajo zakona.oh ja
Citat:
Uporabnik Pakul pravi:
btw. kot sem jaz nazadje slišal imajo tudi v lakirnici višji OD kot 400€
Pa si to videl v filmu ali pa živiš v koncih, kjer jim je res luštno
Si ti kifeljc mogoče?Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
spomnim se recimo dveh policistov na motorju ki ju je mirno zbila nesposobna zebnska na ljubljanski dunajski, spomnim se policista na motorju ki mu je pot zaprla voznica nasproti letalčisca lesce, ko se je peljal na prometno nesreco par let nazaj.
V lakirnici te verjetno tezko kdo zbije ane?
Jaz tudi cenim policiste. Ne cenim pa njihovega dela, ker ga ne opravljajo celovito.Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Pa ne da ne cenim dela v lakirnici,
Za moje zdravje naj te ne skrbi.Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
p.s. poraba krofov v slovenski policiji je zelo majhna, manj glej ameriske filme in pojdi raje na zrak
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Lej marsikateri policaj naredi kdaj kaj takega kar ni za zgled ostalim drzavljanom. Osebno ne podpiram tega, ampak to ni vzrok za tako stanje na cestah. Ce se peljes proti nm, tam kjer je takrat 8 ljudi umrlo. Po tisti cesti se recmo peljem 1x na emsec in opazil sem da so table da je nevaren odsek, skoz polna crta, ampak folk se kar prehiteva v nepreglednih ovinkih. Lej takemu ne pomaga policaj al pa kazen ampak se mu mora nekaj zgodit da zacne drgac razmisljat. Ce sploh zacne.
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
ares kaj cs ce ima normo... mora tok in tok nabrat... in kej naj nabira? tam kjer je krsitev malo oz je dobro opazen ali tam kjer je najlazje kasirat...
in ti če bi bil policist bi xxx let vsak dan ustavljal take debileCitat:
Uporabnik Ares pravi:
če mene vprašaš - če bi bil jaz kifeljc....vozil se bi naokol pa dejansko pisal kazni zaradi smernikov, telefonov, oviranja prometa, napačno menjavanje voznih pasov, nepravilno parkiranje, nepravilno ustavljanje, varnostna razdalja, izsiljevanje.... je OGROMNO tega
Citat:
Uporabnik Ares pravi:
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
ares kaj cs ce ima normo... mora tok in tok nabrat... in kej naj nabira? tam kjer je krsitev malo oz je dobro opazen ali tam kjer je najlazje kasirat...
če mene vprašaš - če bi bil jaz kifeljc....vozil se bi naokol pa dejansko pisal kazni zaradi smernikov, telefonov, oviranja prometa, napačno menjavanje voznih pasov, nepravilno parkiranje, nepravilno ustavljanje, varnostna razdalja, izsiljevanje.... je OGROMNO tega...sam itak da je najlažje dobit normo na hitrosti...
klinc, še pijance je težje staknit kakor pa tistih 5kmh...
Citat:
Uporabnik predator pravi:
in ti če bi bil policist bi xxx let vsak dan ustavljal take debileCitat:
Uporabnik Ares pravi:
če mene vprašaš - če bi bil jaz kifeljc....vozil se bi naokol pa dejansko pisal kazni zaradi smernikov, telefonov, oviranja prometa, napačno menjavanje voznih pasov, nepravilno parkiranje, nepravilno ustavljanje, varnostna razdalja, izsiljevanje.... je OGROMNO tega......dej ne morš s takimi....takemu folku ni pomoči.....
jaz sem vesel da lahko hodim na kavice kadar mi zapaše x-krat na dan
Citat:
Uporabnik Pakul pravi:
In tega po tvoje ne opravljajo?
Citat:
Uporabnik Pakul pravi:
Res pa je da če bi hoteli to doseči na vsakem ovinku bi rabili vsaj 10x več enot kot jih imamo, ampak to tebe ne zanima.
Citat:
Uporabnik Pakul pravi:
Imam pa občutek, da si že plačal kazen za prehitro vožnjo, za katero so te opravičeno oglobili.
Citat:
Uporabnik Pakul pravi:
Tudi sam sem že 2x plačal po 40k sit, jebat ga, kršil sem predpise. Kaj naj pljuvam, če vem da sme sam kriv, lahko priznaš tudi ti ali je lažje pljuvati da boljšega dela (æešrav je to tudi njihova pristojnost) pač nimajo?
Policisti čisto vredu delajo. Če je folk na cestah primitiven in nima v glavi pošlihatnih stvari tega policist ne bo spremenil, pa naj se trudi še ne vem kakoCitat:
Uporabnik Ares pravi:
Za višjo plačo se mora NAJPREJ fejst dobro delat (da je šef - v tem primeru javno mnenje, zadovoljen), šele potem lahko zahtevaš višjo plačo. Tak postopek je povsod in tako je prav.