Policijo skrbi za varnost? Ne,ampak za dopust!

masterr

Fizikalc
14. apr 2010
1.502
0
36
ok. Cerkno
Citat:
Uporabnik Dr_Strangelove pravi:
Nič novega. Še nisem videl palicajev na kritičnih mestih in ob zgostitvah prometa. Vedno se nastavijo tam, kjer se da enostavno in na veliko kasirat.

S tem se čisto strinjam.
Grem pred dvema dnevama po cesti Velika Ligojna-Vrhnika, en bel avto s kamerami je bil ravno 100 metrov pred koncem naselja parkiran, nekje pa je stal policijski avto. A tam sred naselja Velike Ligojne tam pa jih še nisem vidu.

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
Saj jim na tablicah piše ..... P..... Pedri serijsko, skrajni čas je da začnejo štrajkat in vsaj takrat pustijo rajo na miru...
Nikdar ne bom razumel kaj mora "človeku" dogajat da gre za P...... Prve dni sem videl te P.... kako so maltretirali voznike v okolici šol...
Naj gredo P......in njihova ministrica nekam v tri P...... ....

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.098
16.268
113
hysterical-1.gif

neki časa nazaj je bil nekje prispevek, kjer je policija priznala, da nabirajo kazni ker jim je bilo tako naročeno in da je res, da so to uradno do takrat zanikali ter da se bo sedaj (t.j. v času prispevka) to končalo in da bodo delovali drugače...

res sem jim verjel.........
smirk-1.gif

Konec

Guru
Izključen uporabnik
22. avg 2007
1.924
753
113
GO rica
Z enim razlogom imamo dalec najvisje kazni tudi do 10 x vec kot pravi €uropejci.
Nekje morajo nakrasti,da napolnijo vladno brezno.

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Voziš po predpisih, skrbite za sebe, soudeležence v prometu, pa še državo nategujete ker ji nič ne plačate.

A kdo rabi še kakšen razlog, da končno začne voziti po omejitvah ???

Dualis

Fizikalc
30. nov 2008
407
239
43
Točno to !!!
Ljudje nehamo biti objestni in naduti, začnemo v veliki meri spoštovati zakone in pravila pa tudi tako imeniovani P..... ne bodo imeli kaj delat oz. na tak način polniti proračun. Če pa ga polnijo na način, da kaznujejo prekrškarje pa je to samo za pozdravit !!!

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.098
16.268
113
absolutno true.

ampak catch je zdej v tem, da policija ne opravlja svojega dela tako, kot bi morala oz. je njen namen drugačen od originalnega. ampak tudi to ni nič novega.

da ne bo kdo kej obračal vsega skupaj še kratka naknadna obrazložitev - namesto radarja pri osnovni šoli ob cesti bo radar tam kjer največ ljudi ne spoštuje omejitve (ja, res so v igri prekrški) ampak ni nobene nevarne situacije ker je enostavno smešna omejitev za določen odsek.

Nazadnje urejeno:

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Brezveze se obešate na en članek na 24kur.

Jaz osebno vem, ker veliko delam s policaji, da počnejo ZELO VELIKO DOBRIH STVARI ! In ne samo pisanje kazni.

Vozijo pijane osebe domov, pešce, ljudi ki jim crkne avto nekje bogu za hrbtom, preverjajo če je z ljudmi vse v redu, če se kakšna mamca ne oglasi na telefon ko jo hčerka kliče, po prometni pospravijo stvari...

Zadnjič se je en kolesar stresel so mu kolo peljali 30km do doma....

Uglavnem niso vsi slabi, nevem zakaj zaničujete vse zaradi ene slabe izkušnje. Mene so ustavili policisti 5x do zdaj pa samo enkrat sem kazen dobil. Nobenih poznanstev pa nič, pač lepo se kulturno pomeniš, saj so tudi oni samo ljudje.

Vse to je offtopic, bistvo je, če voziš po predpisih, ti nemorejo nič. Itak v tej temi jokajo samo neki kvazi dirkači, mene ne moti če je kazen 10.000 EUR. Pravzaprav take kazni sploh nebi bile slabe, me vsaj razni kvazi dirkači in pijanci nebi ogrožali na cesti.

LP

Dualis

Fizikalc
30. nov 2008
407
239
43
Matey

Vem kaj hočeš povedat ampak to ni razlog, da tam ne bi smeli kaznovati in tudi tam obstaja za ta problem rešitev - vožnja po predpisih Za mene niso neumni P... ampak mi, ker jim šenkujemo denar poleg tega pa še ogrožamo sebe in druge. Če je omejitev tam nesmiselna se je treba potruditi in jo spremeniti, nimamo pa je pravice kršiti pa naj bo nesmiselna ali ne !!

Nazadnje urejeno:

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.098
16.268
113
lol

je pa spet res, da niso vsi slabi.

majo pa vsi slabe šefe
evil.gif

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik Dualis pravi:
Matey

Vem kaj hočeš povedat ampak to ni razlog, da tam ne bi smeli kaznovati in tudi tam obstaja za ta problem rešitev - vožnja po predpisih Za mene niso neumni P... ampak mi, ker jim šenkujemo denar poleg tega pa še ogrožamo sebe in druge. Če je omejitev tam nesmiselna se je treba potruditi in jo spremeniti, nimamo pa je pravice kršiti pa naj bo nesmiselna ali ne !!

Ma ja, lih mam cajt za vse nesmiselne table po Sloveniji se pregovarjat

hovi

Pripravnik
25. jul 2007
565
0
16
Glavni namen prometne policije je, da pokasirajo čimveč denarja. Zato se večinoma postavljajo na mesta, kjer ljudje vozijo po omejitvah izključno zaradi tabel in ne zaradi potrebe. Pa tudi za pripasanost največ gledajo ob takih placih v mestih, kjer se folk vozi po 40 km/h ali še manj in je skorajda vseeno ali je privezan ali ne. In zaradi tega, ker bi močno omejili pritok denarja v državno blagajno, ne spremenijo nekaterih smešnih omejitev. Ponekod je omejtev 60 ali 70 km/h res smešna in se ti zdi, kot da sam sebe zajebavaš ko upočasniš, pa tudi naselja se vlečejo tja, kjer ni nobenih hiš in si sploh ne bi mislil, da to spada pod naselje in včasih sam sebe vprašaš, če si mogoče spregledal tablo za konec naselja. Pa da omejitve 50 na nakaterih dvopasovnicah ne omenjam. Policaji se pa seveda postavijo ravno tja, ne pa na kakšno nevarno cesto s slabim asfaltom, kjer bi bilo treba malo gledati na preveliko hitrost, ker tam bo itak vsak normalen človek vozil cesti primerno in ne bojo nič pokasirali. Najbolj žalostno pa je, ko sami delajo take prekrške da glava peče, med sabo si pa gledajo skozi prste, prav tako gledajo skozi prste svojim prijateljem, ljudem na višjih položajih in pa tistim z luksuznimi avtomobili, katerim noben problem ni plačati kazni. In ker takim pogledajo skozi prste, pač morajo doseči svojo normo pri ljudeh z nizkimi dohodki in študentih. Pri takih pa ne poznajo milosti.

Egonislaw

Fizikalc
12. dec 2007
2.600
-4
38
Mb
www.pkr.com
Kak je neka tema o policiji se vedno eni in isti osebki oglašate...najverjetneje ste kršitelji povratniki pa se jezite, ker vas oko policije redno spremlja. Kazni so še premile za vas povratnike.

Spoštuj predpise in omejitve pa ti garantiram, da NE BOŠ rabil nič plačevat policiji
zmaga.gif
Če si pa bedAk, ki ga nič ne izuči potem pa plačuj in podpiraj strojanove...