Policija

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Morebitni kandidati za notranjega ministra.

Po poročanju časopisa Dnevnik naj bi predsednik vlade za začasno vodenje ministrstva za notranje zadeve imenoval ministrico za javno upravo Sanjo Ajanović Hovnik.

Dnevnik piše tudi o najverjetnejših kandidatih za novega notranjega ministra, po njihovih informacijah sta med morebitnimi kandidati aktualna državna sekretarja na MNZ Tina Heferle in Branko Lobnik, kot mogoča naslednika Bobnarjeve pa sta omenjena tudi Boštjan Šefic, svetovalec predsednika republike za nacionalno varnost, in Sandi Čurin, ki je bil v vladi Marjana Šarca državni sekretar na ministrstvu za notranje zadeve.
Kot po navadi, začnejo novinarji takoj na veliko nakladati. :fredi:

22. jul 2007
1.398
43
48
Najboljše izvedensko mnenje, kar čez noč...
P.S.: Tweet je bil medtem, že izbrisan

Helena Bizjak
@HelenaBiziak
·
Dec 8
Zanimivo je da mi je nekdo iz policije prišepnil, da sta bila pokojni policist in tisti ki se mu naj bi pistola sprožila v romantičnem razmerju. Dejstvo je da naboj ne more biti v cevi,če pištola ni repetirana in varovalo odklenjeno,ter natančen strel v prsi,nato prikritje vsega
Helena Bizjak
@HelenaBiziak
Lgtb škandal v policiji,ki ga uspešno prikrivajo,sovpada pa z odstopom ministrice in nastavitvijo Lgtb Brinclja...
Čisto dejstvo je da gre umor iz ljubosumja med dvema moškima ki sta bila v romantičnem razmerju...tega vam mediji ne bodo razkrili, saj bi sledil padec vlade
Translate Tweet
10:02 AM · Dec 8, 2022Manica Žužek
@ManicaZuzek
·
11h
Kaj pa, če je use res?

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.169
7.017
113
Najboljše izvedensko mnenje, kar čez noč...
P.S.: Tweet je bil medtem, že izbrisan

Helena Bizjak
@HelenaBiziak
·
Dec 8
Zanimivo je da mi je nekdo iz policije prišepnil, da sta bila pokojni policist in tisti ki se mu naj bi pistola sprožila v romantičnem razmerju. Dejstvo je da naboj ne more biti v cevi,če pištola ni repetirana in varovalo odklenjeno,ter natančen strel v prsi,nato prikritje vsega
Helena Bizjak
@HelenaBiziak
Lgtb škandal v policiji,ki ga uspešno prikrivajo,sovpada pa z odstopom ministrice in nastavitvijo Lgtb Brinclja...
Čisto dejstvo je da gre umor iz ljubosumja med dvema moškima ki sta bila v romantičnem razmerju...tega vam mediji ne bodo razkrili, saj bi sledil padec vlade
Translate Tweet
10:02 AM · Dec 8, 2022Manica Žužek
@ManicaZuzek
·
11h
Kaj pa, če je use res?
Problem tega mnenja je da temelji na izmisljotini. In sicer popolnoma napacno opisuje situacijo in sam strel.

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.814
5.927
113
"Kot možnost povrnitve zaupanja mi je predsednik vlade ponudil, da iz policije odpustim določeno osebo, ki nima nobene zveze ne s protesti ne s kakršnimkoli mandatom, pridobljenim v preteklih dveh letih. Ta oseba tudi ni ravnala protizakonito. Očitno pa se je zamerila nekomu iz krogov predsednika vlade. Predlog sem odločno zavrnila. In to je le en primer pritiskov, ki kažejo na tendenco politike za obvladovanje policije," je danes svoj odstop komentirala ministrica za notranje zadeve Tatjana Bobnar.

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.472
10.708
113
ni res, je ta velika rekla, da to ni pritisk. Lažnivka ta bobnarjeva, verjetno jo je JJ podtaknil.

B81

22. jul 2007
36.912
10.487
113
"Kot možnost povrnitve zaupanja mi je predsednik vlade ponudil, da iz policije odpustim določeno osebo, ki nima nobene zveze ne s protesti ne s kakršnimkoli mandatom, pridobljenim v preteklih dveh letih. Ta oseba tudi ni ravnala protizakonito. Očitno pa se je zamerila nekomu iz krogov predsednika vlade. Predlog sem odločno zavrnila. In to je le en primer pritiskov, ki kažejo na tendenco politike za obvladovanje policije," je danes svoj odstop komentirala ministrica za notranje zadeve Tatjana Bobnar.
Ne razumem koncepta stavka "Kot možnost povrnitve zaupanja mi je predsednik vlade ponudil".

kakšno povrnitev zaupanja? Kje oz. kaj se je zgodilo, da ga je izgubila?

Samo Svoj

Guru
27. jan 2022
6.162
2.474
113
:oops1: Ni na vrat na nos odpustila VSEH janšistov v policiji = izgubila zaupanje; če bi odpustila vsaj ona DVA = bi povrnila zaupanje. :evil:

• Objave ne odobravam
Reactions: brane_new