Kot po navadi, začnejo novinarji takoj na veliko nakladati.Morebitni kandidati za notranjega ministra.
Dnevnik: Začasna notranja ministrica bo Sanja Ajanović Hovnik #video
Vodenje ministrstva za notranje zadeve bo po odstopu Tatjane Bobnar prevzela ministrica za javno upravo Sanja Ajanović Hovnik, poroča časopis Dnevnik.siol.net
Po poročanju časopisa Dnevnik naj bi predsednik vlade za začasno vodenje ministrstva za notranje zadeve imenoval ministrico za javno upravo Sanjo Ajanović Hovnik.
Dnevnik piše tudi o najverjetnejših kandidatih za novega notranjega ministra, po njihovih informacijah sta med morebitnimi kandidati aktualna državna sekretarja na MNZ Tina Heferle in Branko Lobnik, kot mogoča naslednika Bobnarjeve pa sta omenjena tudi Boštjan Šefic, svetovalec predsednika republike za nacionalno varnost, in Sandi Čurin, ki je bil v vladi Marjana Šarca državni sekretar na ministrstvu za notranje zadeve.
Problem tega mnenja je da temelji na izmisljotini. In sicer popolnoma napacno opisuje situacijo in sam strel.Najboljše izvedensko mnenje, kar čez noč...
P.S.: Tweet je bil medtem, že izbrisan
Helena Bizjak
@HelenaBiziak
·
Dec 8
Zanimivo je da mi je nekdo iz policije prišepnil, da sta bila pokojni policist in tisti ki se mu naj bi pistola sprožila v romantičnem razmerju. Dejstvo je da naboj ne more biti v cevi,če pištola ni repetirana in varovalo odklenjeno,ter natančen strel v prsi,nato prikritje vsega
Helena Bizjak
@HelenaBiziak
Lgtb škandal v policiji,ki ga uspešno prikrivajo,sovpada pa z odstopom ministrice in nastavitvijo Lgtb Brinclja...
Čisto dejstvo je da gre umor iz ljubosumja med dvema moškima ki sta bila v romantičnem razmerju...tega vam mediji ne bodo razkrili, saj bi sledil padec vlade
Translate Tweet
10:02 AM · Dec 8, 2022Manica Žužek
@ManicaZuzek
·
11h
Kaj pa, če je use res?
Nisem pisal o začasnem ministru, ki je lahko katerikoli minister ali pa sam Golob, tako kot je bil Janša minister za zdravstvo. Moti me novinarsko nakladanje o vseh možnih kandidatih, kjer se navadno izkaže, da so s prerokovanji na veliko falili.Aja pol ne bo naslednjega ministra? Bo holob ukinil funkcijo?
Moški, ki sta ga obravnavala policista zaradi razgrajanja, izgubil zavest in umrl
Na območju policijske postaje Ravne na Koroškem sta ponoči policista s prisilnimi sredstvi obvladala mlajšega moškega, ki je razgrajal v stanovanju. Po prihodu reševalcev je izgubil zavest in kljub oživljanju umrl.www.rtvslo.si
Ne razumem koncepta stavka "Kot možnost povrnitve zaupanja mi je predsednik vlade ponudil"."Kot možnost povrnitve zaupanja mi je predsednik vlade ponudil, da iz policije odpustim določeno osebo, ki nima nobene zveze ne s protesti ne s kakršnimkoli mandatom, pridobljenim v preteklih dveh letih. Ta oseba tudi ni ravnala protizakonito. Očitno pa se je zamerila nekomu iz krogov predsednika vlade. Predlog sem odločno zavrnila. In to je le en primer pritiskov, ki kažejo na tendenco politike za obvladovanje policije," je danes svoj odstop komentirala ministrica za notranje zadeve Tatjana Bobnar.