Policija

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.169
7.017
113
Nisem gledal zadeve sklepam pa da je on govoril o solzivcu ki ga uporablja posamezni policist in ne o plinskih sredstvih za pasivizacijo (to o cemer govoris ti).

Sicer se na stadionih redno uporablja solzivec, ker z njim najhitreje spraznis tribuno.

• Všeč mi je
Reactions: mr_

pocast

Pivovarski majstr
13. maj 2014
1.991
401
83
Glede te nesreče:

To je ista zadeva, kot lansko leto una pitbull- deklica tragedija.
Malo nepazljivosti in velik splet nesrečnih okoliščin...pa nastane tragedija.

Tako da zlivanje greznice po akterjih in odgovornih je tukaj odveč.

Žrtvam sožalje, ostalim pa šola, da se kaj takega ne ponovi, ter da se še izboljša varovalke, ki to preprečujejo.

• Všeč mi je
Reactions: sad in Pepe

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.653
450
83
Ne ne, nisem govoril o odboju. Jaz danes vem kaj naj bi se zgodilo. Je brutalno nakljucna neumna situacija. Dejansko ni vedel kam meri in je mislil da je varna smer. Malomarnost pa je da je bilo orozje polno. Tega se pa ne da spremenit
Torej, ko se poklopi 1000 življenskih situacij, da pride do tragedije

erikson

Guru
25. avg 2007
22.328
6.143
113
1. januarja se sprosti 1411 policistov. Zdaj bomo varni.

Slovenska policija je na vstop južne sosede v schengen pripravljena tako na strateški kot na operativni ravni, je nedavno sporočila notranja ministrica Tatjana Bobnar. Varovanje zunanje in notranje schengenske meje izvaja 1.725 policistov. Na meji s Hrvaško jih je 1.411 in vsi bodo ostali zaposleni v policiji. Večinoma bodo delali v okviru policijskih postaj, na katerih so že doslej izvajali naloge varovanja državne meje.

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
1. januarja se sprosti 1411 policistov. Zdaj bomo varni.

Slovenska policija je na vstop južne sosede v schengen pripravljena tako na strateški kot na operativni ravni, je nedavno sporočila notranja ministrica Tatjana Bobnar. Varovanje zunanje in notranje schengenske meje izvaja 1.725 policistov. Na meji s Hrvaško jih je 1.411 in vsi bodo ostali zaposleni v policiji. Večinoma bodo delali v okviru policijskih postaj, na katerih so že doslej izvajali naloge varovanja državne meje.
ali niso to priučeni policisti z nekaj tedenskim tečajem? In sedaj bodo kar enakovredni drugim, ki so dali skozi nekaj letno šolanje? :jok:

mr_

Guru
20. sep 2007
9.356
2.730
113
Sam da nam nen poberejo se helikopterja, eden mislim da je bil nabavljen s sredstvi EU za nadzor meje. :)

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.169
7.017
113
ali niso to priučeni policisti z nekaj tedenskim tečajem? In sedaj bodo kar enakovredni drugim, ki so dali skozi nekaj letno šolanje? :jok:
Veliko jih je ze dosolanih. En del jih je splosnih policistov ki so delali na mejnih prehodih in imajo enako solanje kot tisti v notranjosti

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.722
15.772
113
Po zapisu v tweetu sodeč kljub vsej svobodi, ki jo sedaj uživamo, vseeno le-te ni imel dovolj, da bi lahko opravil tak ali pa kak drug klic.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.169
7.017
113
Naj prvo pove a je bil osemljenec al osumljenec al kaj… ne me j.ebay kdo vse je lahko zupan

• Všeč mi je
Reactions: igi

erikson

Guru
25. avg 2007
22.328
6.143
113
Morebitni kandidati za notranjega ministra.

Po poročanju časopisa Dnevnik naj bi predsednik vlade za začasno vodenje ministrstva za notranje zadeve imenoval ministrico za javno upravo Sanjo Ajanović Hovnik.

Dnevnik piše tudi o najverjetnejših kandidatih za novega notranjega ministra, po njihovih informacijah sta med morebitnimi kandidati aktualna državna sekretarja na MNZ Tina Heferle in Branko Lobnik, kot mogoča naslednika Bobnarjeve pa sta omenjena tudi Boštjan Šefic, svetovalec predsednika republike za nacionalno varnost, in Sandi Čurin, ki je bil v vladi Marjana Šarca državni sekretar na ministrstvu za notranje zadeve.