Mogoce ima pa normiran popoldanski sp "oglasevanje"pa dol mi visi koga si ti volil - ne iz sebe norca delat in pisat da je drzavni sekretar na MNZ se na eni privat firmi o oglasevanju dogovarjal. Pol nej gre pa v oglasevanje delat.
Iskreno mi je vseeno. Sam briha se mi ko se nekdo spreneveda in brani nekoga sam zato ker je prave politicne barve.Mogoce ima pa normiran popoldanski sp "oglasevanje"
Kaj pa ce predmet oglasevanja niso bile banane?
Verjetnost da pozna potencialne kupce je velika in taki ljudje lahko potem oglasujejo dobre dobavitelje
Ah to je neumno problematiziranje. Olaj je v stiku z vsemi komandirji, pol je vsak postopek v sloveniji sumljiv.Olaj na čolnu s policisti, ki preganjajo Gantarja #foto
Generalni direktor policije Anton Olaj se zasebno druži s policisti, ki v njegovem imenu preganjajo kritike oblasti.
Olaj na čolnu s policisti, ki preganjajo Gantarja #foto
Generalni direktor policije Anton Olaj se zasebno druži s policisti, ki v njegovem imenu preganjajo kritike oblasti.necenzurirano.si
Ne ogroža ampak žali. A veš, tako kot se npr Romi čutijo užaljene če bi pisun napisal da cigani spet kradejo živino. Politik je napisal da TOLPE hodijo po Ljubljani in mečejo solzivec. Od kdaj je policija tolpa? To je žaljivo.Direktor policije zradi pisane besede nad civlno osebo.
S tem dokazuje, da je za trenutno vlado, že pisana beseda dovolj, da je ogrožena?
Si si ti sploh sposoben predstavljat, če bi nekdo na ulici nosil transparent "smrt maslešizmu"? Pa peljali bi ga v 15 minutah. Zaradi pisane besede.Direktor policije zradi pisane besede nad civlno osebo.
S tem dokazuje, da je za trenutno vlado, že pisana beseda dovolj, da je ogrožena?
Pa ti bereš za seboj?
"Omenjeni je tudi napovedal tožbe proti tem," - kaj to pomeni, da mora sam vložiti privatno tožbo.
dr.Olaj je sprožil kazensko preiskavo. Ker lahko.
Je morda tebi tu jasna razlika?
Kar trdis ni res. Olaj je podal prijavo in izpeljan je bil prekrskovni postopek.Pa ti bereš za seboj?
"Omenjeni je tudi napovedal tožbe proti tem," - kaj to pomeni, da mora sam vložiti privatno tožbo.
dr.Olaj je sprožil kazensko preiskavo. Ker lahko.
Je morda tebi tu jasna razlika?
Blaz Zgaga je enkrat prisel v mojo druzbo ob 2 zjutraj ko smo vsi imeli ze nekaj pod kapo. V lokalu so ga vsi poznali kot novinarja ki pise proti Kucanu in Jansi. Ko je prisel v druzbo je povedal da ga ze dva meseca zasleduje policija. Sem ga vprasal kako to ve oz katera enota tocno je rekel da to ne more povedat ampak da obstaja enota ki samo zasleduje in da ve da sledi njega. Ko sem mu povedal da ta enota se nikoli ni slisala zanj in da je to iz prve roke ter da si dam jajca odrezat ce lazem se je pobral in nehal najedat s temi paranoicnimi pravljicami. Tip je tak scammer da ga isces"Slovenski novinar Blaž Zgaga je med 17 dobitniki nagrad nemškega medija Deutsche Welle za svobodo govora. Deutsche Welle je nagrado podelil "vsem pogumnim novinarjem v svetu, ki so zatirani zaradi poročanja o pandemiji", je sporočil generalni direktor Peter Limbourg. Prejemniki prihajajo iz 14 držav. Le Slovenija je članica Evropske unije."