Policija

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.661
6.704
113
pri taščici
pa dol mi visi koga si ti volil - ne iz sebe norca delat in pisat da je drzavni sekretar na MNZ se na eni privat firmi o oglasevanju dogovarjal. Pol nej gre pa v oglasevanje delat.
Mogoce ima pa normiran popoldanski sp "oglasevanje"
Kaj pa ce predmet oglasevanja niso bile banane?
Verjetnost da pozna potencialne kupce je velika in taki ljudje lahko potem oglasujejo dobre dobavitelje ;)

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.169
7.017
113
Mogoce ima pa normiran popoldanski sp "oglasevanje"
Kaj pa ce predmet oglasevanja niso bile banane?
Verjetnost da pozna potencialne kupce je velika in taki ljudje lahko potem oglasujejo dobre dobavitelje ;)
Iskreno mi je vseeno. Sam briha se mi ko se nekdo spreneveda in brani nekoga sam zato ker je prave politicne barve.

• Všeč mi je
Reactions: Hanzi

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.169
7.017
113
Olaj na čolnu s policisti, ki preganjajo Gantarja #foto
Generalni direktor policije Anton Olaj se zasebno druži s policisti, ki v njegovem imenu preganjajo kritike oblasti.
Ah to je neumno problematiziranje. Olaj je v stiku z vsemi komandirji, pol je vsak postopek v sloveniji sumljiv.

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.525
2.899
113
v lokalni ostariji
Direktor policije zradi pisane besede nad civlno osebo.
S tem dokazuje, da je za trenutno vlado, že pisana beseda dovolj, da je ogrožena?
Ne ogroža ampak žali. A veš, tako kot se npr Romi čutijo užaljene če bi pisun napisal da cigani spet kradejo živino. Politik je napisal da TOLPE hodijo po Ljubljani in mečejo solzivec. Od kdaj je policija tolpa? To je žaljivo.

B81

22. jul 2007
36.928
10.500
113
Direktor policije zradi pisane besede nad civlno osebo.
S tem dokazuje, da je za trenutno vlado, že pisana beseda dovolj, da je ogrožena?
Si si ti sploh sposoben predstavljat, če bi nekdo na ulici nosil transparent "smrt maslešizmu"? Pa peljali bi ga v 15 minutah. Zaradi pisane besede.

Omenjeni je tudi napovedal tožbe proti tem, ki kažejo na to, da nima diplome itd....in tudi že določil, kam bo šel denar (v dobr. namene, kar je lepo sicer).

Pač, ko se že lih nekaj menimo pa to...

ferdo

Guru
3. sep 2007
10.527
3.903
113
Ljubljana
hmpg.net
Pa ti bereš za seboj?

"Omenjeni je tudi napovedal tožbe proti tem," - kaj to pomeni, da mora sam vložiti privatno tožbo.

dr.Olaj je sprožil kazensko preiskavo. Ker lahko.

Je morda tebi tu jasna razlika?

Fonzl

Guru
5. sep 2007
6.762
4.912
113
Pa ti bereš za seboj?

"Omenjeni je tudi napovedal tožbe proti tem," - kaj to pomeni, da mora sam vložiti privatno tožbo.

tebi ni jasna razlika
ker lahko, je blo že prej in je tudi bilo, samo ni blo glih na prvi strani pa ne veš

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.169
7.017
113
Pa ti bereš za seboj?

Kar trdis ni res. Olaj je podal prijavo in izpeljan je bil prekrskovni postopek.
Nobene kazenske preiskave ni bilo.

ni lepo lagati.

• Všeč mi je
Reactions: tomi

ferdo

Guru
3. sep 2007
10.527
3.903
113
Ljubljana
hmpg.net
"Slovenski novinar Blaž Zgaga je med 17 dobitniki nagrad nemškega medija Deutsche Welle za svobodo govora. Deutsche Welle je nagrado podelil "vsem pogumnim novinarjem v svetu, ki so zatirani zaradi poročanja o pandemiji", je sporočil generalni direktor Peter Limbourg. Prejemniki prihajajo iz 14 držav. Le Slovenija je članica Evropske unije."

• Všeč mi je
Reactions: jendomen

B81

22. jul 2007
36.928
10.500
113
Ne vem no, kje pa piše, da sme novinar obtoževat kogarkoli s fašistom...? Če pa mi "navadni ljudje" ne smemo.

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.169
7.017
113
"Slovenski novinar Blaž Zgaga je med 17 dobitniki nagrad nemškega medija Deutsche Welle za svobodo govora. Deutsche Welle je nagrado podelil "vsem pogumnim novinarjem v svetu, ki so zatirani zaradi poročanja o pandemiji", je sporočil generalni direktor Peter Limbourg. Prejemniki prihajajo iz 14 držav. Le Slovenija je članica Evropske unije."

Blaz Zgaga je enkrat prisel v mojo druzbo ob 2 zjutraj ko smo vsi imeli ze nekaj pod kapo. V lokalu so ga vsi poznali kot novinarja ki pise proti Kucanu in Jansi. Ko je prisel v druzbo je povedal da ga ze dva meseca zasleduje policija. Sem ga vprasal kako to ve oz katera enota tocno je rekel da to ne more povedat ampak da obstaja enota ki samo zasleduje in da ve da sledi njega. Ko sem mu povedal da ta enota se nikoli ni slisala zanj in da je to iz prve roke ter da si dam jajca odrezat ce lazem se je pobral in nehal najedat s temi paranoicnimi pravljicami. Tip je tak scammer da ga isces