Zanimivo da si zelo kriticen do okolice, nikoli pa te ne beremo da bi se zavzemal za pregon pedofilov v omiljeni sveti zdruscini.Apollo. Zadnjič si povedal katere vrste kriminala preziraš Pohvalno, zanimivo da ne preziraš narkomafije, saj so oni eni izmed morilcev, OK večinoma iz ozadja ampak so morilci. Kako to da naše narko dilerje tako pustite pri miru? Pa za enega se že leta govori, da ni obogatel le z prodajo določenih dobrin. Vas ne zanima ali ne smete?
Faktor srece je zanemarljiv. Informacije se izmenjujejo v vse smeri, deleza odkritih ne poznam (ker pac ne vem koliko jih dejansko uspe), konkretnih nacinov odkrivanja pa ne morem razkrivat (pa tudi upostevaj da jaz poznam sceno v nasi regiji, drugje morda drugace delajo)Če palec, koliko pošiljk se odkrije in kaj je v ozadju (sreča, tuje informacije ...)? Kontejnerjev z bananami je ogromno. Se da odkriti s postopki nadzora 10 % prepovedanih pošiljk? Verjetno je v primerih, ko robo uspešno najdejo še del takih, ki jih odkrijejo na podlagi izmenjave mednarodnih informacij o sumljivem scenariju?
Konec koncev je verjetno tudi s strani prekupčevalcev zaželeno, da se nekaj odkrije. Če ne bi šlo za premalo tveganje in bi se pojavljalo preveč novih "biznismenov", ki bi silili v ta posel.
Ne samo noben iz vodstva rtv ni sel tja na kavo in potem napihalHm, na RTV SLO se banane ne oglašujejo? Ne vem, ker ne gledam. Ampak če se, potem se da napisati še dramatični članek, kako "kralj banan" financira RTV SLO.
Ampak imajo pa vse politične opcije svoje dealerje izgleda za taleve Balkanski bojevnik za tadesne pa banankoNe samo noben iz vodstva rtv ni sel tja na kavo in potem napihal
Ne vemo, če je kdo šel na kavo ali ne, ker se ljudi načeloma ne sledi. Za večje oglaševalske posle so verjetno še zmeraj v igri sestanki v živo.Ne samo noben iz vodstva rtv ni sel tja na kavo in potem napihal
Za enega se ve da je bil na kavi in potem napihal je pa tam spil eno zganicoNe vemo, če je kdo šel na kavo ali ne, ker se ljudi načeloma ne sledi. Za večje oglaševalske posle so verjetno še zmeraj v igri sestanki v živo.
Da napihaš, pa te tako ali tako morajo najprej ustaviti. Mene zadnjih dvajset let ustavijo nekje enkrat na 100.000 + prevoženih km. Prej so me pa večkrat, ker so ob meji, kjer sem pogosto, stali na drugih točkah.
V bistvu vemo. Ljudi se lahko zakonito sledi, sam odredba mora bit izdana za to.Ne vemo, če je kdo šel na kavo ali ne, ker se ljudi načeloma ne sledi. Za večje oglaševalske posle so verjetno še zmeraj v igri sestanki v živo.
Da napihaš, pa te tako ali tako morajo najprej ustaviti. Mene zadnjih dvajset let ustavijo nekje enkrat na 100.000 + prevoženih km. Prej so me pa večkrat, ker so ob meji, kjer sem pogosto, stali na drugih točkah.
Zopet dokazuješ tisto kar si mislim o bivših gorečnežih. To da ne pljuvam čez pedofile je globoka laž. Škoda da ne poveš kako je veliko več pedofilije v športu,šolah kot v Cerkvah. V odstotkih govorim. Ampak zaradi tega ne zagovarjam nobenega pedota sovražim pa dilerje in pedofile enako. Vidiš razliko?Zanimivo da si zelo kriticen do okolice, nikoli pa te ne beremo da bi se zavzemal za pregon pedofilov v omiljeni sveti zdruscini.
tko se berejo tvoji komentarji. Ti ne sprasujes ampak trditve postavljas in tega ne maram.
Ce bi pogledal statistiko porabe sredstev, gre dalec najvec denarja za pregon organiziranega kriminala. Predvsem za pregon preprodajalcev drog. Tako da tezko reces da se tega ne preganja ali kaj podobnega.
Na dilerje gledam pragmaticno - svojo svobodo tvegajo za dobicek ki ga ustvarjajo pri preprodaji prepovedanih dobrin. Vsak vzame sam. Pravljice o dilerjih ki dajo zastonj da te navlecejo so le in samo pravljice. Narkomani so neumni in vsak se je sam spravil do tocke kjer je.
v zadnjih letih je bilo na ozemlju slovenije razbitih vec velikih zdruzb. Ena od posledic je ta da danes v ljubljani ne dobis dobrega kokaina. Seveda dokler se ne bo nasel nov grosist na slovenskih tleh. Ampak nasa zakonodaja predvideva max 15 let zapora tudi za najhujse preprodajalce. Logicno da radi poslujejo pri nas. Hkrati moras vedet da najvecji tu le poslujejo, roba se pa dobavlja na veliko vecje trge po evropi.
ne morem komentirati konkretnih primerov
Nikoli nisem bil clan nobene stranke in na sreco izkusenj z zavrzenjem nimam. Tudi sicer me zaradi vecinoma desnih pogledov vecina znancev stalno obklada s sinpatizerjem sds, hkrati me pa (oprosti izrazu) beboti tvojega kova v kontra smer celo obkladajo s tem da so me nekje zavrgli.Verjetno ni imel kaj skrivati, da je bil nekje na obisku. Kdo je za kaj kriv, je odgovornost policije in pravosodja. Bili so neki namigi, da se župan Lj in Rastoder tudi kdaj pa kdaj vidita. Ali je nastal kak dramatični članek iz tega v "nevtralnih" medijih?
Razumem, da se iz velike ljubezni rodi veliko sovraštvo. Ne vem zakaj so te zavrgli v stranki (ali si jo ti zavrgel, rezultat je enak), ki si jo pred leti promoviral tudi na tem forumu in niti ni moja stvar. Mi, ki nismo te stranke nikoli volili, precej lažje gledamo na stvari nevtralno kot bivši ljubimci.
Majstr, tezko s to statistiko operiras ker nihce od naju ne ve koliko pedofilije je kje, ker je vecina neodkrite.Zopet dokazuješ tisto kar si mislim o bivših gorečnežih. To da ne pljuvam čez pedofile je globoka laž. Škoda da ne poveš kako je veliko več pedofilije v športu,šolah kot v Cerkvah. V odstotkih govorim. Ampak zaradi tega ne zagovarjam nobenega pedota sovražim pa dilerje in pedofile enako. Vidiš razliko?
Vau, a se te lahko dotaknem. To pa ni kar tako.Apollo8 : kak lep spis nebloz si spisal. Nisem vedel, da državni sekretar ne sme iti nikamor in noben k njemu. Ali je šlo za URADNI obisk?
Mimogrede, pred novim letom sem bil pri enem državnem sekretarju doma, a morava to tebi prijaviti? Policistu na policisti .