No dajva razčistit.
Kot osnovo vzemiva, da ti stalno pisariš o stvareh o katerih nimaš pojma, polovico si pa dobesedno izmisliš. Helio NMP bi bila uporabna, ko si nekdo v lendavi poškoduje hrbtenico itd. Iz gora rešuje vojska in ne policija, policija opravlja prevoze NMP. vedno je treba naloziti opremo v helikopter, ker enostavno ni takega ki bi bil samo za ta namen.
Ampak pustiva to - to je bil primer.
Če je tebi kak prijatelj umrl ti izrekam sožalje. Če je umrl zaradi drigiranja je pač umrl zaradi drogiranja. Bistveno bolj mi je žal takega, ki ga je povozil avto na prehodu, kot pa narkomana ki je sam začel s fiksanjem.
Najin pogled na svet se ocitno razlikuje pri samem bistvu. in to je, da je vsak odgovoren za svojo rit. Pa kaj bi ti zdaj s temi narkomani? Jim nagrade delil? Jaz edino kar bi, bi nekje v državi prideloval heroin pa jim ga zastonj oz. bistveno ceneje delil. Pa bi onemogocil in dilerje in omejil spremljajoco kriminaliteto. Ti ocitno ne razumes da je utaja davkov, kraja denarja, ki jo nadomescamo davkoplacevalci. In kot jaz tebi delujem da imam otroka dilerja, ti meni delujes, da ti tastari vse kupujejo z denarjem od utaje davkov.
Pa folk nehajte ze za vse napake vedno krivit druge. Narkič se sam spravi na fiks. vem d aje zraven ogromno dejavnikov ampak odlocitev je njegova. In diler je le ponudnik. In ne trdim da to ni kriminal. In trdim da so najvecje barabe dilerji ki prodajajo 14-letnikom. Ja, ker se pa takrat mulc res manj zaveda kaj pocne. Ampak overall nasi druzbi najbolj skodijo ravno ljudje ki kradejo drzavni denar. Od raznih tajkunov do utajevalcev davkov.