Vir ?Citat:
Uporabnik ggg pravi:
povsod je tako, samo zivimo zaviti v nek celofan navidezne demokracije. v zadnjih 8 letih je umrlo 72 znanstvenikov NASA-e, nihce naravne smrti.
Vir ?Citat:
Uporabnik ggg pravi:
povsod je tako, samo zivimo zaviti v nek celofan navidezne demokracije. v zadnjih 8 letih je umrlo 72 znanstvenikov NASA-e, nihce naravne smrti.
Citat:
Uporabnik softi pravi:
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Citat:
Uporabnik softi pravi:
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Citat:
Uporabnik softi pravi:
kaj pa če se jaz še ukvarjam s tvojimi vrati, ko ti prideš domov?
me napadeš, prijaviš.
al vprašaš kaj delam..si navdušen in sodelujeva dalje.
Glede na to, da ga niso dobili med vdorom/testiranjem, je tvoje vprašanje popolnoma irelevantno. Ne trolaj ...
ne vozim se s trolo..uporabljam avto.
drugače pa ja. delal je kaznivo dejanje,. aktivno je napadal mrežo brez dogovora. to je kaznivo. se strinjava in ali razumeš?
Se ne. Najprej bo treba definirat, kaj pomeni aktivno napadat. To vključuje tudi, če samo najdeš način, da poslušaš, ne da bi posegel v delovanje?
Ko je iskal nacin je aktivno napadal. Upam, da se tukaj strinjava.
Ce jaz vaso spletno stran aktivno napadem, bom delal legalne stvari a izven legalnih limit. Ce to delam z namenom ugotoviti ali bo pocepnila delam direktno kaznivo dejanje.
Se strinjava tukaj?
Citat:
Uporabnik Ytbnd pravi:
Vir ?Citat:
Uporabnik ggg pravi:
Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
Zato pa imajo IPS/IDS implementiran vsi ki so resni. Tako da brute force napad kot ga opisuješ ti odpade že v štartu...
Kaj pa če jaz poizkusim z neko znano foro, neko rutino, katero zaženem enkrat samkrat? Nobenega aktivnega napadanja... En zagon, sistem je luknjast in sem notri... Kaj porečeš na to?
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Citat:
Uporabnik softi pravi:
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Citat:
Uporabnik softi pravi:
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Citat:
Uporabnik softi pravi:
kaj pa če se jaz še ukvarjam s tvojimi vrati, ko ti prideš domov?
me napadeš, prijaviš.
al vprašaš kaj delam..si navdušen in sodelujeva dalje.
Glede na to, da ga niso dobili med vdorom/testiranjem, je tvoje vprašanje popolnoma irelevantno. Ne trolaj ...
ne vozim se s trolo..uporabljam avto.
drugače pa ja. delal je kaznivo dejanje,. aktivno je napadal mrežo brez dogovora. to je kaznivo. se strinjava in ali razumeš?
Se ne. Najprej bo treba definirat, kaj pomeni aktivno napadat. To vključuje tudi, če samo najdeš način, da poslušaš, ne da bi posegel v delovanje?
Ko je iskal nacin je aktivno napadal. Upam, da se tukaj strinjava.
Ce jaz vaso spletno stran aktivno napadem, bom delal legalne stvari a izven legalnih limit. Ce to delam z namenom ugotoviti ali bo pocepnila delam direktno kaznivo dejanje.
Se strinjava tukaj?
Ne, niti približno. Dokler ne povzročiš motenj v delovanju ali spremeniš delovanja sistema, ne more bit aktivni napad. Če na spoletni strani pogledaš source code, to pač ni aktivni napad. Če slednjega zlorabiš, je pa to nekaj povsem drugega.
Če za to uporabiš skripto, ki začne bremzat server, to spet ni OK.
Kupljeno je bilo konec 90-ih, ko so bile slovenske ambicije za NATo že popolnoma jasne - smo pa za "nagrado" pri nakupu Tadirana izviseli pri širitvi Nata, ko so bile vključene Poljska, Češka, Slovaška, Madžarska.Citat:
Uporabnik Ytbnd pravi:
Daj povej kaj več, me zanima.Citat:
Uporabnik Tony_Clifton pravi:
Še prej bi bilo za nasadit in hišno preiskavo naredit pri tistih, ki so v Izraelu nabavili sistem zvez Tadiran - NATO nekompatibilen...Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
##In ja, nasadit in hišno preiskavo bi morali narest pri akterjih, ki so lobirali in izbirali "dobavitelje" TETRA sistema, pa tiste, ki so krivi, da je sistem tako klavrno implementiran. Aja, saj res, to je že zastaralo, ups, pa dajmo raje enga brezveznega mulota zašit.##
malo sem popravil..
Aja, ups. Ti so nedotakljivi
Kdaj, kdo, za koliko, zakaj ?
Referendum je odločil drugače.Citat:
Uporabnik softi pravi:
k bi vsaj imel neuporabno orožje in ne bili nato člani.
Citat:
Uporabnik softi pravi:
pa o tem ti govorim. uporabim skripto, ki naredi 100 tisoč legalnih poizvedb, ukazov v minuti.. server seveda obremenim in upočasnim ali pa v celoti ustavim
je kaznivo ali ni?