Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Ksz
Naj fantek pove kaj vse so mu zasegli na hisni preiskavi. Da ne bo nek "muceniski strokovnjak" izpadel. In naj pove kdaj je konzaktiral policijo: pred napadom na omrezje ali po njem.
Ni vse tako roznato kot skusa pob prikazati.
Kakim napadom, a mislis testom?
Bodi objektiven.
Podoben test kot da ti jaz vlomim tvoja domaca vrata, ko rata vroce pa objavim da sem testiral.
Sicer nocem prevec pametovat o tem, ker sem mnenja, da je tudi kdo v policiji zatajil glede samega problema tetre. Ampak tale decko je dalec od dobronamernega studenta, ki je zelel opozarjat na nepravilnosti (katerih obstoj ne zanikam, dejstva so dejstva - ceprav prenapihnjena). Samo za to gre.
Če jih vlomiš, ne da bi jih poškodoval in mi takoj, prosotvoljno, preden je zaradi tega kako sranje, poveš, da se to da in kako (seveda samo meni, ne da naokoli razglasiš), da lahko za naprej preprečim, ti bom hvaležen. Razen seveda, če mi vmes še kaj odneseš, to je pa nekaj drugega.
Vzporednice z vdorom v sistem in delanjem škode v sistemu (in vsem ostalim, kar sodi zraven) boš, v to sem prepričan, znal potegnit sam.
Seveda pa to ne pomeni, da tip ni še česa počel v sistemu, česar se pri razkrivanju pač ne počne. Če je, si je seveda kriv sam.
Edino prvilno ravnanje policije bi bilo (v primeru, da je šlo res le za razkritje varnostnih pomanjkljivosti):
- hvala
- lastna analiza
- notranja preiskava, disciplinski postopki in morebitne odškodninske tožbe proti krivcem (če je bilo zraven kako KD), in seveda odpoved delovnega, če so tam v službi.