pri sesanju moraš držati gumb
Mislim, da imam h9 pro.
Gumba ne potrebuješ držat
uporabljam samo talno krtačo.
Mogoče Dyson V12 slim. Precej lažji in bolj okreten od ostalih, kar ni zanemarljivo za starejše osebe, baterijo lahko menjaš (servis manj zaradi morebitne opešane ali crknjene baterije), gumb ostane pritisnjen, ne rabiš držat, močan dovolj, laser zelena svetloba, ki ti kaže prah na tleh...
Pride zraven vmesnik, ki se "prepogne". Drugače pa je enako kot ostali sesalci. Pri Jimmyu bi mene posebej motila širina aparata. Za kak avto je to bolj švoh opletat. Še V12 slim je včasih predebel oz. bi si želel še daljše nastavke.Hja... ta V12 slim, videti je ok. Cena okoli 550€. Zmoti me da za manj denarja dobimo Jimmya H10 Pro ki bi naj bil najboljši sedalec ta moment. Teža ni nek faktor, sedanji sesalec ki ga je imela je imel 4+kg. Vse kar bo pod 2kg bo sedaj wau. Pri Dysonu V15 smo gledali in nas je zmotilo da krtače ni šlo zložiti v tak "kot" da bi lahko z njo sesal pod kavčem kjer ni dost prostora. Nevem kako je z V12 slim ampak dvomim da je kaj "boljše".
Pride zraven vmesnik, ki se "prepogne". Drugače pa je enako kot ostali sesalci. Pri Jimmyu bi mene posebej motila širina aparata. Za kak avto je to bolj švoh opletat. Še V12 slim je včasih predebel oz. bi si želel še daljše nastavke.
Če pa se tega ne rabi, pa meni zgledata precej podobno.
Širina samega aparata oz. posode za smeti. Jimmy jo ima prečno.Misliš širino motorja ali širino nastavka za sestanje, ali o kakšni širini govoriš?
Pa ravno gledam da V12 Slim nima HEPA filtra? Drži?
Ker dejansko nisi zastavil vprašanjaFullll si mi pomagal s tem podatkom, hvala ti za ta podatek o talno krtači
Ker dejansko nisi zastavil vprašanja
Ostali nastavki dobro stojijo gor. Samo sesalne moči pa skor nima, če ga primerjam s starim navadnim philipsom. Saj posesa, sam ni to-to, kar bi jaz rad. Po tleh ga rešuje vrteča krtača, ker drugače nebi veliko posesal. Glede na to da si že imel nekaj podobnega, potem ti je jasno kako delujejo... zelo dobro je to, da se polni na stojalu, da mi ni potrebno kabla vštekavat...
Doma imajo starsi miele na kabel, se mi zdi da prav C3, sam imam jimmy jv83. Tudi jimmy s krtaco posesa po parketu recimo da zadovoljivo, ampak ko das ozji nastavek za prah (ali pa kaj tezjega) iz kaksnih spranj posesat pa ni primerjave. Miele je neprimerljivo mocnejsi od teh baterijskih. Da ne omenjam da na teh baterijskih na srednji ali najvisji stopnji baterija ne zdrzi prav dolgo.Zanimivo namreč povsod samo hvaljenje glede moči teh H9 in H10, v smislu da ni močnejših zadev na trgu. Težko komentiram, nisem nikoli sesal s temi palčkami. Doma imamo 2 kabelna sesalca, v enem štoku Miele C3, v drugem Dysona DC33.
morda ni močnejših, če jih primerjaš z ostalimi "paličnimi". To ne morem komentirat.Zanimivo namreč povsod samo hvaljenje glede moči teh H9 in H10, v smislu da ni močnejših zadev na trgu. Težko komentiram, nisem nikoli sesal s temi palčkami. Doma imamo 2 kabelna sesalca, v enem štoku Miele C3, v drugem Dysona DC33.
Jaz imam H9 že cca "več kot dve leti" ....sem celo mnenje nekje tu gor napisal....moje mnenje je še vedno isto. Skratka, super sesalec za ta denar....zadostuje našim potrebam.Zanimivo namreč povsod samo hvaljenje glede moči teh H9 in H10, v smislu da ni močnejših zadev na trgu. Težko komentiram, nisem nikoli sesal s temi palčkami. Doma imamo 2 kabelna sesalca, v enem štoku Miele C3, v drugem Dysona DC33.
Iščem kakšen dober nastavek za sesanje avta. Ožje, tanjše za špranje. Si kaj opazil?Men je Dyson zakon. Imam V10 absolute. Prvič v življenju imam občutek da je ta baterijska igrača kos svoji nalogi in ne rabim zraven še nečesa s kablom.
Totalni zakon mi je ponudba aftermarket nastavkov. Na amazonu je res karkoli bi si človek utegnil zmislit.
Pa končno jim je uspelo rešit, da se lasje ne namotavajo na kartačo ampak končajo v košari. To je bila rak rana čisto vsakega sesalca ki sem ga do sedaj imel.
Glede na tale jajc od Electroluxa je večina kar je bilo predlagano tukaj konkreten preskok v sami uporabnosti. Ampak če nočeš videt, pač nočeš.Ste se kar razpisali... torej če potegnem črto, ni to to...
No do sedaj je mati imela to:
Electrolux baterijski sesalnik Ultra Power EUP8GREEN | mimovrste=)
Ultra Power Lithium HD brezžični sesalnik, znamke Electrolux, zagotavlja vrhunsko zmogljivost in se ponaša z do 80 min delovanja. Odlikuje ga vgrajena 32,4 V litijevi HD-bateriji, nastavek PerformancePro in tehnologija BrushrollClean.www.mimovrste.com
In je bil tako-tako. Noben presežek. Če daš 100% zraven pač pričakuješ nek preskok...